45

Римоут тичар

преди 3 години

Децата да си стоят в къщи и да учат дистанционно! Кой нема компютър за дистанционно - глоба!

44

аз-ът

преди 3 години

аз съм убеден, че това е оръжие, което беше изпуснато погрешка ( а може би не погрешка) и дано умрът от РАК всеки, който и малко е замесен в това престъпление, както и децата им преди тях, за да видят. Но човечеството трябва да се подготви за такива ситуации, защото това ще мине и отмине и друго такова ще дойде. Ставаме твърде много. Природата е изчислила уравнението на живота при около 1 милиард човека ние сме 7 пъти повече. И тя се опитва да изравни уравнението. Адски е просто всичко.

43

Затворете училищата

преди 3 години

Професорът скоро влизал ли е в училище???Децата са цял ден едно до друго, без маски в класната стая. Дистанция 0. По време на пандемия, в град с много болни и незнайно колко заразени и заразоносители!?!

42

Анонимен

преди 3 години

Дано Джо спечели да ударим Русия и тогава ще имаме ресурси и от кризата ковид-19 и помен няма да остане.

41

аз-ът

преди 3 години

Мангъра ще излезе прав за всичко накрая... Това трябва да се преболедува. Колкото и на пенсиите у форума, които квото изкензат го носят в поликлиниката за всеки случай, бг-фейсбук-либералчик-мамите дето треперят някой да не пръдне до чедото им (което в повечето случаи е същия т*пак като баща си), мушмороците дето и без това от вкъщи не излизат и п*рдят пред телевизора... да смятат, че каквато и да е карантина би променила нещо. Израел за 2ри път затваря и ефекта трае 3 месеца. Толкоз.

40

Анонимен

преди 3 години

Дано тръмп спечели да свършва тази лудост

39

Анонимен

преди 3 години

Вероятно е прав за здравната система. Но досегашните му прогнози не се сбъдваха. Броят на случаите нараства значително по-бързо, отколкото предсказваше неговата система. Човекът е математик, а не епидемиолог. И не ги разбира тези работи.

38

Коледно Настроевие

преди 3 години

Вчера в детската градина КОВИДА удари двама-тримаДве дечица веселушки светят като крушки....

37

Анонимен

преди 3 години

A в Белорус защо нищо не застрашава здравната система и всичко си работи нормално?

36

фсафасфса

преди 3 години

До Емо от ПирдопЕмо от Пирдоп е най-информиран за задкулисните игри на най-високите етажи и тайните замисли на Китай.

35

Баче Кико

преди 3 години

Сутринта по телевизията един шеф на болница обясняваше как във тяхната нямало Ковид пациенти, но имали отделение с 5 заделени легла. На отбиване на номера ми намирисва.

34

Анонимен

преди 3 години

Каквито и мерки да се вземат нямаме 7 милиона полицаи да следят всеки дали ги спазва. Докато повечето българи не спазват нищо, правят на пук и "прекарват системата" нищо няма да помогне. Обречен народ от ид.ио,ти.

33

КОВИД

преди 3 години

К итайска КомунистическаО страВ ируснаИ нфекция наД робовете от-19 2019

32

Анонимен

преди 3 години

На пролет се разминахме, но сега ми се струва, че може да се разиграе сценария в Италия и Испания, а точно там си умираха по къщите и входовете на болниците. Трябва да се стягаме, че на нас ни липсва самосъзнание.

31

Аз

преди 3 години

Сатанинските медии продължават с ковид пропагандата, но хората не са глупави и излизат навън и си продължават нормалния живот. Има тук там някой с маска - най вече наплашени от телевизора пенсионери.

30

Анонимен

преди 3 години

Проф. Витанов, тая карантина вече ми е като турски сериал. Тъкмо мислиш че е свършила и хоп... нов сезон.

29

Анонимен

преди 3 години

профе, не се уточняваш пак.. случаи н а хоспитализации, случаи на тежки симптоми или случаи на позитивни проби, които вие МАЙ контролирате. ***!!!!

28

Анонимен

преди 3 години

Иде време да осъзнаем несъстоятелността на модерно формираните държави с преоразмерени разбирания за свобода.Разделяй и владей е метода за разбиване на организирана структура, известна като държава. Медии са в основата, с канене на всякакви експерти, от които нищо не зависи. Щом хлапак блъска служител на реда, който изисква спазване на установен ред, няма оправия за такова общество. То е метално болно, вируса само ще го порази, защото защитни сили в организиран и дружен отговор то няма.

27

Анонимен

преди 3 години

На фона на пълната катастрофа в България, правителството отказва да вземе каквито и да било мерки, работят заведения барове, децата се тъпчат като животни в училищата, по улиците пълна лудница и никой не спазва нищо.Полицията пребива деца, премиера живее в бункер, това е България 2020

26

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 21Тъпият си ти че гледаш подобни бози !!