105

Анонимен

преди 3 години

Първата голяма грешка беше неносенето на маски в клас и учителките да преподават без маски. Децата станаха вирусоносители, прехвърлиха болестта на майките и бабите. Втората грешка беше тази с нощните заведения и работещите до полунощ плюс дансинг клубовете. ББ не трябваше да отстъпва назад, защото сега ще се наложи да въведе нощен час. Третата беше с футболните и баскетболните зрители. Голяма грешка е невключването на полицията по контрол неносене на маски.Глоба заплащане веднага! Иначе в РПУ.

104

Анонимен

преди 3 години

ЕЙ ДОКТОРЧЕТА КАТО ОПЪВАХТЕ ПО ЕДНИ +10 000 ЛЕВА ЗА ИЗМИСЛЕНИ ОПРЕЦИЙКИ НЕ РИВАХТЕ, НАЛИ?!А СЕГА СЕ ЧУДИТЕ КАК ДА СЕ ИЗНИЖЕТЕ, ГЛЕДАТЕ КАТО ПРЪДНАЛ ЗЬАЕК В ЛЮЦЕРНА!ВИЕ СТЕ СРАМ!

103

ББ

преди 3 години

болниците търговски дружества...ама все келепира бай ти ***,а ако е само началото на...края...пу и офшорките...пу и милиардите...а ако си има Господ и Ад??и като са толкова загрижени защо не плащат за създаване на ваксина а пУтриот ДС македонец от русе купува щайги самолети за милиарди от ФаЩ...*** се мисли за безсмъртен..ама ви продават такива животите...и ви купуват за дребни пари

102

Успокоител

преди 3 години

няма страшно ,само няма да се плашите .От другата седмица почваме по 3 000 на ден.И плавно стигаме до 14 000 на ден декември.После полека ще спадаме.

101

SHEFA

преди 3 години

ЩОТО В БЪЛГАРИЯ ЛЕЧЕНИЕТО АКО СТРУВА 3000-ЗДРАВНАТА КАСА ПОЕМА 700 ЛВ-ПО ДОБРЕ ДА ХОДОЯ И ДА СИ ПЛАТА-И ДА НЕ СЕ ЗАНИМАВАМ С ВАС.

100

SHEFA

преди 3 години

до професор ВИТАНОВ-АЗ ПЛАЩАМ НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВАТЕ-АКО НЕ МИ ВЪРНЕТЕ ДО СТОТИНКА ЗДРАВНИТЕ ОСИГУРОВКИ.И ТАКА И ТАКА СИ ПЛАЩАМ ПАК--НЯМА ДА ДОПУСНА ДА МИ СЕ НАРУШАВАТ ЧОВЕШКИТЕ ПРАВА.

99

Тя е окрадена

преди 3 години

преди ковид нимнайси.

98

Анонимен

преди 3 години

Училищата трябва да бъдат затворени веднага, само минете да видите състоянието на тоалетните ... Прасета не трябва да се допускат в подобни условия, не деца

97

Анонимен

преди 3 години

Ще умираме по десте поцента на ден !

96

Анонимен

преди 3 години

До АнонименНяма да има стаден имунитет, не разбрахте ли вече? Този номер при COVID-19 не минава. Остава надеждата да сработи някоя от ваксините. НАДЕЖДАТА . А дано...Иначе ей така на приливи и отливи ще го влачим този вирус десетилетия...

95

Анонимен

преди 3 години

До противоречияВирОс Нема, измислен вирус, няма да нося маска, това е мое право, вируса е световна конспирация... Плондери с такива разбирания + *** политици, играещи по свирката на тези плондери и полулегалния бизнес и .... резултата се вижда.

94

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 84Ограмоти се поне малко, на сто места поне по медицинските сайтове е обяснено какво е PCR тест и има данни за точността му. Стига си повтарял тази лъжлива мантра за непригодността на PCR тестовете. Платен дезинформатор ли си или обикновен т.ъ.п.ч.о?

93

Анонимен

преди 3 години

"Важно според него е учениците да използват предпазни средства, а учители да се пазят" Този доктор влизал ли е скоро в някое училище, за да му се изясни какви мерки се спазват?? Екипи от телевизията да правят внезапни проверки по училищата, нека всички видим какво се спазва!! Пълна пародия и хаос!!

92

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 94Нищо не е изчезнало. Статистиката е публикувана. Вместо да пишеш истерично, с главни букви, *** я прочети. Плондер...

91

Анонимен

преди 3 години

И да не забравяме за миг максимата,"всяка професия се стреми да превърне всички хора в свои клиенти"!!!Сега е време да се жънат плодовете на тази максима,след половин годишната "артилерийска"(политическа,медийна,здравна),при това в световен мащаб - златното време за зливането на стадата с каквили не фалшишицирани данни за размера на "тази пандемия"!Някой да си е помислил,къде "изчезнаха" всякакви други болести и техните жертви,даже такива,като инфаркт, инсулт и рак??!!КЪДЕ ИЗЧЕЗНАХА?!

90

пандемията

преди 3 години

Материал за измамници и приходи по болниците от разни такси!

89

пациент

преди 3 години

До КакваЗдравно осигурен платих за 50 минутна лазерна операция 3000лв.Заплашват с ДДС.Парите ги приеха на регистратурата без никакъв документ!!!

88

Анонимен

преди 3 години

Вчера каза 60000 за нноември, сега казва 68500 и все оптимистични прогнози, които никога не се сбъдват. Защо не си каже 120 хиляди към края на ноември?

87

Каква

преди 3 години

здравна система, бе?"Система" не са само болниците, система са и парите, които си плащаме и доболничната помощ, и медицинският персонал, и профилактиката, и дългосрочните планове и стратегии за подържането и развитието й.Какво виете на умряло сега - няма ЗДРАВНА СИСТЕМА. Кой ли не се упражнява на нея?И то не от вчера или от лани. Сега сте тръгнали да правите компрес на дървен крак.И тестовете ви и "резултатите" са едно към гьоторе. Дигате пушилката, за да прикриете собствените си гафове.

86

Абе тия нещо?

преди 3 години

Добре де 2000 я болници в цялата страна и изнемогвали болниците? А като усвояват и крадат пари по проекти и фалшиви пътеки не изнемогваха нали? Стотици милиони се вливат от осигуровки и тн и накрая ще кажат 3000 човека са в болници с ковид, закривайте държавата...