25

Анонимен

преди 3 години

30% е за няколко държавни служителя, а за останалите нищо. При това на 700 лева заплата 30% е 210 лева, от 700 на 910 лева, много бе. Стига сте ни настройвали един срещу друг.

24

Анонимен

преди 3 години

Нагли същества, лятно време да изгасят по 20тина пожара другото време по гръб в пожарната служба и недоволни. Пожарната е една от малкото пожизнени службици, можеш да си кюташ там докат ти е кеф.

23

Краси

преди 3 години

Държавен служител няма право да протестира!Като не му харесва-НА-ПУС-КА!Отива в частния сектор и там да взима по 10 000лв!

22

Анонимен

преди 3 години

то герб с администрация си печелят изборите, то е ясно

21

Анонимен

преди 3 години

tam, tam...obstonarodna trudova stachka ...pred bankite v slanchev briag

20

Анонимен

преди 3 години

Ами станете министри бе! Взимайте пример от вашия бивш колега РазБойко.

19

Анонимен

преди 3 години

То заема свърши, във шкафчето и предизборно някой лев и тва е. Ще взимат пак.Борисов измисли как да се изплъзне.Ще купи изборите и ще се покрие и разчита да го забравят и да харчи от шкафчето спокойно.Не мога да повярвам че се откупи с нашите пари , а ние си траем и не излизаме на протести с камъни.Без бой няма да се махнат, не искат разследване.

18

Анонимен

преди 3 години

кажете ми един пожарникар колко пожара гаси на година?! През останалото време пада голямо клатене на краката и имат наглостта да искат още пари?

17

държавна хранилка

преди 3 години

Държавна хранилка - мечтата на всеки втори българин. :) Да си получава държавните облаги и фиксираната заплатка цял живот, да си тъпче на едно място, без да полага никакви усилия да се развива или себеусъвършенства. Мишки...

16

Анонимен

преди 3 години

бунта на мравките, бунта на пожарникарите, бунта на докторите, бунта на полицаите, бунта на обществото срещу собствените му недъзи...

15

Анонимен

преди 3 години

Ама как така ще протестират ? Ей сега вождът им ще извика Стъки да им обясни набързо кой какво що и да въведе ред ! Не може така - който е недоволен и хоп - протестира. Пожарникарите, вярвайте ми, по цял ден или спят или гледат филми за възрастни /сещате се, нали/. Тук-там, ако има катастрофа, ги викат. "МВР е един голям ПОЧИВЕН дом" - така беше казала преди няколко години една анализаторка.

14

Анонимен

преди 3 години

Можем разбира се.Спасители,пожарникари знаеме ги.Нещо като полицайте малко по-интелигентни и човечни но не правете грешката да си мислите че са всъщност добри хора.

13

1244

преди 3 години

За пожарникарите - добре!Но на онези, от министерството, които влизат в чужд апартамент, тероризират обитателите му, държат се арогантно - категорично НЕ. И тези заплати са им достатъчни!

12

Накратко

преди 3 години

Всичкото търтей реве за пари.

11

da

преди 3 години

До СегаDa prav si ....

10

Анонимен

преди 3 години

масовото недоволство...държавата от и на недо_волните.

9

Анонимен

преди 3 години

К'во ме интересуват на Бойко последователите?Всеки пожарникар си мисли,че ще стане премиер!След мечките най-много спят пожарникарите!

8

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

Единствените хора в система на най-безполезното и корумпирано министерство, които заслужават заплатата си. Заслужават и увеличение и уважение. На първо място сме в ЕС по брой милиционери на глава от населението и едновременно сме най-корумпираната и прогнила държавица в ЕС.Хванали пъпчасал тийнейджър с грам ганджа, дали му една 24ка в ареста и вече победили мафията, а че си пият кафето с дилърите не се казва, като се видят са на "Мараба бате кВо стаа..". 300кг кока от Студентски къде изчезнаха?

7

Сега

преди 3 години

Трябва да се вземат пари от търтейте полицай и да се дадът на пожарната, поне те работят и заслужават още пари.

6

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 5Само мутрите забрави да включиш, та ги допълвам.