353

до 372 от славянин

преди 3 години

Аз отдавна съм в час, тиквичке, осигурил съм се с два чудесни селски имота с хубави къщи и с големи дворове където никой няма да ме следи какво правя, мислете му такива като теб които си мислят, че нищо от това няма да ви се отрази на живота! Аз много по-добре от теб знам какво предстои и всички градски плъховер наблъскани в градовете без алтернативни имоти и препитание ги чака такъв шок и ужас, за които в една книга пише че ''живите ще завиждат на мъртвите''!

352

Анонимен

преди 3 години

До славянин 368 Няма как , като се въведат строги мерки , резултатът да дойде на другия ден . Видя се пролетта , че минават седмици , докато се усети ефекта

351

Анонимен

преди 3 години

Отказаха хората да спазват елементарните неща , които бяха предписани като мерки . Сега ще дойдат по-сериозните ограничения

350

до 362 от славянин

преди 3 години

Второ затваряне никой няма да издържи - нито политиците, нито бизнеса, нито работниците, когато спре всякаква икономическа дейност спира и и всеки приток на парички в бюджета, само че разходите му не спират, а обратното, увеличават се и тогава какво правят всички на бюджетна хранилка - пенсионери, държавни службаши - медици, учители, шапкари, администрация и останалите!? Шапкарите, както знаете вече стачкуват за по-високи заплати!

349

МКII

преди 3 години

До славянинА ти що си мислиш, че такива като теб и като Мангъров ще ви оставят да правите, каквото си искате и да клатите лодката?! Има решение за икономиките на страните и е съгласувано на международно ниво. И разни многознайковци като тебе ще отнесете дебелия. Подготвени са ви страшни изненади. И няма къде да бягате, защото, както ти казах, решението е международно.

348

Анонимен

преди 3 години

До Абу Халиб Ал АбдиТака! Браво!

347

Анонимен

преди 3 години

До славянинЗа последната седмицан ние имаме 8400 заразаени от Covid-19, а Швеция имат 7400.За последната семдица от Covid-19 сме загубили 115 души, а в Швеция са 15.

346

Абу Халиб Ал Абди

преди 3 години

Смятам, че е крайно време да се преборим с КОВИД-19. Затваряме всичко, Училища, болници, магазини, фабрики, заведени ... ВиК и Енерго също за един-два месеца. Може да има умрели от глад, страх и някакви други мижави болести (инфаркт, инсулт, някаква недостатъчност, рак и т.н - така или иначе ще умрат). Но важното е да запазим живота от КОВИД-19.

345

славянин

преди 3 години

Странно защо чукундурът, фен на репресивните мерки, като го попиташ защо в държавите с най-рестриктивни мерки има най-голям ръст на новооткрити заразени, те мълчат като затапени ***!?

344

Анонимен

преди 3 години

Училища и университети си остават отворени на 100% ...Цяло лято кръчмите работиха. Цяло лято хората се събираха по софрите. Цяло лято, сезон имаше, макар да беше слаб, то в неделните дни, се пълнеха наполовина и Сл.Бряг и Албена и прочие (и беше сууупер, без пияндурници и чалготеки).Днес имаме не по 20-30 новозаразени, а почнахем да гоним по 2-3 000. Единствената промяна е, че децата ходят на училище всеки ден.

343

до 362 от славянин

преди 3 години

Ти как установи, че ние не спазваме мерките!? Ако е до затваряне, затваряни трябва да сте точно вие, нали точно вие сте фенове на всякакви ограничения и затварянето е точно за вас!

342

до 355 от славянин

преди 3 години

Прав си, скоро очаквам и появата на статия със заглавието ''коронавирусът не се предава с поглед'', с внушението че освен че не трябва да излизаме от дупките си и не трябва да се докосваме до храна, трябва и да държим очите си затворени!

341

Анонимен

преди 3 години

Затваряйте всичко. Пари имам. Висока ограда на къщата. 8 човека сме. С пушки сме. Ще изкараме все някак си. Па и тамънмалко да поизмре лошия материал - то пенсии, то малцинства :)

340

МКII

преди 3 години

До славянинЗатваряне ще има, за съжаление. Причината е в такива като тебе, които се правите на много знаещи, вместо да спазвате мерките. Най- доброто решение е тези, които не спазвате мерките да ви заключат някъде. Да сте изолирани от нормалните хора и да не сте в тежест на обществото. Така икономиката ще си работи и няма да има драма нито с броя на заразените, нито с бюджета, нито с безработицата.

339

до 359 от славянин

преди 3 години

Тук определението ''малко'' е съвсем неадекватно, икономиката при втори локдаун ще пострада непоправимо с всичките социални и политически последици от това! Затова даже и най-амбициозните коронавирусно политици по цял свят се напъват с всички сили да избегнат втори локдаун, защото знаят какво ще последва (включително лично за самите тях) от това!

338

славянин

преди 3 години

Искам и да освестя малко ''умните'' мераклии за затваряне до края на годината: ос.аният от скотско шубе все пак можеш да го държиш затворен, ама гладният заедно със семейството и децата му няма как!

337

Анонимен

преди 3 години

За да не пострада много икономиката, трябваше досега да има много по-адекватни мерки. Колкото повече се отлагат адекватните мерки, за да не пострадала икономиката, толкова повече икономиката ще пострада. Това е реалността.

336

славянин

преди 3 години

Я да питам феновете на затварянето ни до края на годината: а след едно такова затваряне какво става с икономиката, тя и без това вече е на акумулатори! Какво ще папаме и с какви парички, ''интелигентни'' чукундури! Амбициозният *** по-далеч от първосигналното си скотско шубе не вижда!

335

Анонимен

преди 3 години

Тръмп ще ви оправи вас, либерални ***!

334

Анонимен

преди 3 години

на никой не му пука за грипа, пичове... вече не е интересно