9

хайде де

преди 3 години

В края на октомври, нощните заведения във Варна се "пукат по шевовете"?? Къде е това чудо? Освен от събота на събота Но, мерки да отчетем.

8

Мда

преди 3 години

Цяло лято и вкл сега всички заведения се пукат по шевовете. Иначе днес един човек обясняваше как безконтролното струпване на народ вътре не е доказано че води до предаване на вируса. Относно училищата - там най-застрашени са учителите тъй като повечето са на значителна възраст, децата ще го иЗкарат много по-леко.

7

Анонимен

преди 3 години

Заведенията пълни, а училищата им били виновни?

6

Анонимен

преди 3 години

Като чета коментарите разбирам, че нямате ученици вкъщи!!!

5

Анонимен

преди 3 години

По-големите ученици сами могат да се справят при дистанционно обучение, нямат нужда от надзор. Досега вече трябваше да са преминали на онлайн обучение , така щеше да се намали разпространението на вируса. Вместо да се вземат навременни превантивни мерки, ще се стигне отново до затваряне на всички, явно това е целта.

4

Анонимен

преди 3 години

Ако пуснат учениците в къщи, някой трябва да ги гледа. Това значи моментално отпуска за единият родител и голямо финансово натоварване за семейството. Това е причината до последно да държат училищата отворени!

3

Анонимен

преди 3 години

Да затварят училищата веднага! Инкубатори на вируси и бацили! 3 учителки вече умряха, какво чакат още? Срамота бе

2

Анонимен

преди 3 години

Първото нещо което трябва да направят е учениците да преминат на дистанционно обучение!! Положението в училищата вече е извън контрол!!

1

Има ли

преди 3 години

изненадани....?!?Скоро и навсякъдееее