267

Анонимен

преди 3 години

В закона го пише и адв. Марковски го обясни за неграмотните:Ако задължават маските, същите трябва да се осигурят на гражданите с пари от държавния или общинските бюджети. Глобените да обжалват в съда, глобите падат.

266

Анонимен

преди 3 години

Дано го е ударил с външната страна на ръката.

265

Анонимен

преди 3 години

ушев да се извини. винаги той е виновен. за всичко. и затова че пази гърба на политиците, докато ви вземат свободата. момчето е герой.

264

Анонимен

преди 3 години

Ученика в метрото трябва да е с маска,така от пролетта ,да не е паднал от Марс.А родителите да не се правят на различни ,заразата в момента в фул,и никой не е застрахован.Ще си позволява да блъска полицай,че и жалба.

263

Анонимен

преди 3 години

На България нещо и залипсваха хубавите престъпни банди и сериозни криминални организации от едно време.

262

Анонимен

преди 3 години

Малко странно е, че е незаконно, да носиш маска в днешната ера на безконролно следене и записи отвсякъде ...

261

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 289Работата е, че не са едно и две такива момчета, порастват, влизат в едни структурии започват да си раздават своето правосъдие след време ...Плововете на мизерията от 90те тепърва започваме да ги берем, а на тези от днес, след 30 години ще унищожат държавата.

260

Анонимен

преди 3 години

Момчето е гледало "спектаклите "Триото",как наглеят срещу полицаите,които ги пазат ,та се пробвало срещу орган реда.Влиза без маска,подлежи на глоба,но най безочливо удря с колелото си полицай който му прави забележка!Едно дете си позволява да удря полицай!И когато вижда дебелия подава жалба естествено чрез възпитателя си родител!А това дете пак ли без маска ще пътува в метрото ,и няма ли да санкцинират родителите или само полицая ще го отнесе.Повечето ученици са безсимптомни заразоносители.

259

Лекичко само

преди 3 години

го е бутнал с колелото, с меката част...

258

Анонимен

преди 3 години

Ако полицаят е грамотен, някой да му даде да прочете чл. 63 от закона за здравето. Там пише за маските.

257

Анонимен

преди 3 години

Носенето на маски е незаконно, и полицаите са длъжни да го знаят.

256

Анонимен

преди 3 години

Всеки, който изисква друг да носи маска, трябва да бъде бит за назидание. Точка.

255

Sweet sixteen

преди 3 години

На тоя *** са му липсвали първите 7. Пък пропуснеш ли първите 7, не можеш да ги наваксаш цял живот. Да пусне жалжа срещу майка си и баща си, в крайна сметка те са виновни, че не му се получава миролюбиво пътуването с метрото.

254

Очевидец

преди 3 години

Колкото и неадекватно да се държи един тийнейджър, редно ли е един униформен със значка да пада толкова ниско и да се държи като уличен гамен. Щом стигнах до абсурдната ситуация да крещя "викнете полицай", а полицаят да налага едно момче... Тъжна работа... Смелостта запазете за другаде, драги белезничари!

253

Анонимен

преди 3 години

Каква наглост! Този нехранимайко имал наглостта да подаде жалба. Да бута с колелото полицай в САЩ??? Ще го събират на парчета!

252

Анонимен

преди 3 години

Какво прави този ученик с велосипед в метрото?

251

либерално ми е..

преди 3 години

ние както винаги сме на пинципа за подкованата жаба, дето видяла коня... Живял съм в Холдания дълго време. И знам в тази наистина иначе либерална държава (мъже вървят хванати за ръце по улицата) как либерално бие полицията. Палките играят здраво. АМА ЗДРАВО. Виждал съм как удрят с палките направо през зъбите без да се церемонят. За косите влачат момичета по локвите... Ама няма значение... ние требе сме либерални нали ..щото... БХК да не ни осъди пак

250

либерално ми е..

преди 3 години

ех че ги тресе либерализма ДНЕСа...А дали е възможно полицая да е ударил малкото ла..но, защото то го е обидало, псувало и го е ударило с колелото? И дали ако това малкото беше в САЩ нямаше да му разбият малката мутричка?И дали ако горните 2 съждения са верни, тогава можем да приемем, че загллавието ви е FAKE NEWS или най-малкото манипуирате публиката си ? Ама то тва са подробности нали?

249

Зоро

преди 3 години

Това момченце е терорист. Полицаят е поставен там за да пази хората от зараза и си е вършил съвестно работата. Да излезем и протестираме ако се опитат на полицая да му направят нещо. Може само да го наградят!

248

Анонимен

преди 3 години

Без маска, вдига скандал на полицай, удря полицай... Мале хлапе, голям късмет имаш, че живееш в България, защото ако беше къдетоби да е другаде по света сега щеше да търкаш пода.