287

Релеф

преди 3 години

Хората в цяла Европа протестират против тези абсурди, тук всички ги мързи да тръгнат да протестират!

286

Релеф

преди 3 години

Биехме се с 3 различни нации едновременно в първата световна война, били сме най-силните и най-смелите хора в Европа! Сега за съжаление е точно обратното на това, което е било тогава!

285

Релеф

преди 3 години

Айде моля да ми обясните защо точно защитавате този "полицай"? Този човек не е полицай. Полиция както се вижда няма, никога не е и имало. Полицаите са си чисти терористи според действията, които предприемат в този момент. Маските са средство за разболяване на здрав човек и така както им спазвате мерките от страх, така ще оставите и да ви набият инжекциите в началото на 2021! А помните ли колко велика беше България...

284

Нора

преди 3 години

Много здраве да имате!Децата наистина бяха възпитани - не драскаха по стените със спрейове, не се катереха по паметници и не ги оскверняваха, учеха си уроците и не скитореха по нощите .Освен това не псуваха учителите си,уважаваха възрастните хора.Не пушеха масово и не ползваха дрога.А родителите не обвиняваха за всичко учителите и полицаите ,ами се занимаваха с възпитанието на децата си.

283

Нора

преди 3 години

И освен това си неграмотен - пише се Онеправдани.

282

Нора

преди 3 години

Какво дете, бе дангалак на 16 години. Ученик в 10 клас.Но българските ученици не знаят що е то ред и дисциплина.Защото няма строги наказания .

281

Нора

преди 3 години

Защо действията на полицая да са неадекватни??? Той е на служба и изпълнява заповед - да се спазва дистанция и в транспорта да се слагат маски.Какво неясно има.За неизпълнение разпореждане на полицай в САЩ знаеш ли какво следва?Омръзна ни от многознайковци , които не знаят що е ред и дисциплина. И само лаят по разните сайтове.

280

Нора

преди 3 години

До АнонименМного разбирате Вие от Конституция! А това ,че хиляди харо се разболяват не Ви ли смущава?Ако не от вируси, поне от кихавици и кашлици ще Ви защити. В метрото и другия градски транспорт хората са много нагъсто, а доказано е ,че вирусите се разпространяват по въздушно -капков път!Е, защо да не си сложи маска поне докато е в метрото???

279

Анонимен

преди 3 години

Ами голям процент от учениците са нагли и невъзпитани. Някой друг шамар не вреди

278

Анонимен

преди 3 години

Къде в чужбина ще си позволи да не носи маска, а след направена забележка, даже да се кара с полицай. Нещо май при нас на общонационално ниво ни е проблема с възпитанието на 70%от подрастващите.

277

До Анонимен 296

преди 3 години

А ти не го ли проумя - Адв. Марковски се интересува само и единствено от парите - и ако може да са в повече!

276

До Анонимен 305

преди 3 години

Ами кво!Пи6лемето трябва да тренира в калта на "Орландовските гробища", за да свиква!

275

Анонимен

преди 3 години

Полицаят ударил ученик,тъй като,му липсва мозък.Цветанов от помощнотони ги натресе *** комплексари.Те не знаят къде се намират и са зинализа по високи заплати като вечен копнежПолицаят е човек и требе да копнее.Нежни душички сър.

274

Анонимен

преди 3 години

Четейки коментарите се питам, ами ако беше вашето ле*ке, лай*но и други там епитети които сте използвали щяхте ли да бъдете толкова ларж? Толкова ли сте безгрешни и праволинейни и никога, ама никога не сте кривнали от нормите даже и като тинейджъри? До къде стигна "съвременния" свят!

273

Анонимен

преди 3 години

А защо със същия хъс не скочи и срещу онези *** от които 99.9% се качват в рейса без маски. Нещо пак двоен стандарт - хем ученик, хем бял. И после пак ще искат по-високи заплати.

272

Анонимен

преди 3 години

Тоя убиец от полицията сега ще носи ли отговорност или от герб ще го пуснат?

271

Анонимен

преди 3 години

После като дойде полицайската Коледа, полицаите се крият по таваните, облечени в женски рокли...

270

Анонимен

преди 3 години

В такъв случай служителят на реда загива от случайно паднала от небето тухла.

269

Хе Хе

преди 3 години

Полицаите само по процедура. Удар по полицая, протокол 5 години затвор за ***. Разцепена канАлизация. Мама и тати ще му носят памперси и вазелин. Като излезе седалката на колелото ще му е прекрасна.

268

Анонимен

преди 3 години

Блъснал полицай?!?