93

Анонимен

преди 3 години

До 99, не те знам кой си, какво работиш и какви данъци плащаш. Не ме и интересува. Скатан зад клавиатурата си смел. Но от високо като паднеш най- много боли. Ще дойде и твоя ред. А в кръчмите такива като тебе ги бият. И с право.

92

Анонимен

преди 3 години

Скъсаха се да реват... сори ама това е реалността за всички. Хората могат да изкарат и без нощни заведения и барове, за някой и друг месец, не мисля че това е най важното. Че другите браншове по малко ли са потърпевши?

91

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 99Приличате ми на събрани в клетка от която периодично измъкват някой за да го заколят. А оставащите викат -- вземете го, той е лош, ние сме добрите .... Е, ще стоите, докато ви дойде редът.

90

Анонимен

преди 3 години

Никой не умрял без дискотека! На борсата докато свърши ПАНДЕМИЯТА и преквалификация!

89

ууу

преди 3 години

Ако някой беше казал преди 20 години, че зомби филмите ще станат реалност, щяхме да му се изсмеем. А сега, вижте се .... 80-те процента .... страх, параноя от един вирус, доказано по-слаб от сезонен грип. Още древните са казали -- разбитата нервна система убива - ами обречени сте, не ми е жал за ниско интелигентни същества.

88

Анонимен

преди 3 години

Отново ще го кажа- не ме интересува бранша ви. Не ме интересува барманчета и сервитьорчета, че ще стоят без работа. Има борси по труда, има държавна помощ, при която получаваш 100% от заплатата си. Защо реват ли? Защото заплатите са в плик, затова. Ваш си проблем, роби! Вие сте подписали договорите си, вие работите на черно. Не ме интересувате. Няма аз да плащам като поп по 12 000+лв. годишно ДОД, а вие да мишкувате и аз да ви издържам! В доста други сектори е така, гладувайте си, ваш проблем.

87

12

преди 3 години

Гледай ги. Почти всички са без маски. Каква дисциплина и спазване на противоепедимични мерки можеш да очакваш от тия?

86

Анонимен

преди 3 години

Този бранш досега не плащаше почти никакви данъци и осигуровки. Много са нагли да се оплакват.

85

Анонимен

преди 3 години

92 Масовите контакти са рай за Короната, ако това не ти е известно, за какво се включваш в коментарите изобщо? Естествено, че не само заведенията и у- щата са разпространители, в страната вече има на доста места дифузно разпостранение на вируса, резултата от мангъровщината е ясно видим в момента

84

Дедо

преди 3 години

Кой нормален работещ човек или наистина учещ ученик ходи по нощни заведения?Отговора е Никой! Само мутpи, шaвpaнтии и млади чалга фенове със съмнителни доходи.

83

Анонимен

преди 3 години

Контакти само в кръчмите и в училищата ли има? Аман от проповедници..

82

Анонимен

преди 3 години

Колкото повече се ограничат контактите, толкова по голям успех в борбата с вируса ще има! Това е реалността, на който му харесва- харесва, но никой няма право да рискува живота на друг човек, заради лакомията си! Доколкото разбрах училищата също минават дистанционно, което е голям напредък само за един ден! Явно ситуацията в страната доста е стреснала всички във властта, което е добре

81

Анонимен

преди 3 години

Ей, адвокате не на мене тия!! Ядох ви попарата и ви търпях изнудването за пари пари пари!!! И уиски и пари!!!! Не е за това темата. Ама играете с нотариуси и съдии, крадете и пушак се вдига!!!!

80

Анонимен

преди 3 години

До До 76Напротив, мога! Служебно ми се налага всеки ден да проверявам статуса на десетки хора в НОИ. Всички са или безработни, или на 4 часа. И в моето персонално обкръжение няма, но "подценяваш" останалите. И преди да попиташ - говоря за кантора на ЧСИ. Никой, затънал с кредити няма да почне работа не реални осигуровки.

79

Анонимен

преди 3 години

Навсякъде нощните ги затварят или ги ограничават,а дневните не,сякаш вируса ходи нощно време,коет може да е така,но кат няма кой да го види нощно време кой ще каже къде е се спрял за през деня та да го знаят къде могат да го очакват кат за работно време,освен някой закъснял да се прибира по причина на транспорта и работещ нощна смяна от секторите на национално отговорната икономика та да го лепне на место кат в нощно заведение,че с алкохол,но срещу туй има аспирин,ацетизал,биомицин,чай,мед,вит.Д

78

Анонимен

преди 3 години

Има дейности и неща от ежедневието всяко от които носи след себе си определен риск/брой заболели. Правиш един списък: училища, фитнеси, нощни заведения, градски транспорт и т.н. Гледаш и ги степенуваш по приоритет за обществото. И така стигаш до невероятния избор кое да затвориш - училището или бара. Малко късно, но избраха правилното. Ако не спадат бройките режеш следващото и т.н. Заради лобизъм и лоши/късни решения ще страдаме всички и ще стоим по къщите до март. Вервайте ми...

77

До 79

преди 3 години

Т.е. ако заведенията не работят, няма шанс да хванеш вируса? Ти си завършен ид*иот! Нека затворят заведенията тогава и сигурни ще убием вируса на секундата... Няма такива "умници"...

76

ескимос

преди 3 години

До Анонимен 82Ми уцелил си, гъстотата на шведите е 19,6 човека на кв.км.

75

До 76

преди 3 години

Кой как се осигурява можеш само да предполагаш! Не прави внушения, лишени от доказателства! Аз лично не съм виждал в моето обкръжения, нито 4 часови договори, нито липса на такива, нито минимални осигуровки. По твоята логика бих казал, че всички се осигуряват на това, което получават! Но това не е основното - основното е, че 200-300 000 души ще останат без работа и ще трябва да рестартират живота си. 100% от заплатите на тези, които принудително не работят и да затварят. Така е справедливо!

74

Анонимен

преди 3 години

Щото шведите са дисциплинирани правят каквото трябва без много много да философстват. И живеят по 20 души на км2. Последното си го измислих.