113

Анонимен

преди 3 години

Баба им едно време в кръчма не е влизала и човек е станала.Тези да не знаят много да ла-ят-а да затварят и без друго никакви данъци не плащат!Бутнаха им на 9% ДДС. Те вдигнаха цените с 20%.Нито заплати изкараха на светло-едно нищо не стана. Само Алибегов не се наяде. 8 фирми има и всеки ден реве. Орева орталъка, че ще фалира. Няма файда от бранш, който не произвежда нищо, освен да лъже хазната.

112

Анонимен

преди 3 години

до 91 "Доколкото разбрах училищата също минават на дистанционно" Не, училищата не минават на дистанционно, въпреки, че вече е крайно наложително, дори задължително!!

111

Анонимен

преди 3 години

За развликателния бранш - Бyбaтa за биберон.

110

Анонимен

преди 3 години

Доста дрога се разпространява в заведенията за развлечения.Не във всички.

109

Анонимен

преди 3 години

Сега Слави Шъ ги Управи

108

Анонимен

преди 3 години

Явно са се скатавали и не са плащали данъци.Осигурявали се на минималната заплата. Сега получават минимална помощ.Логично

107

Анонимен

преди 3 години

Единствен бизнес- сигурен фалит.Досега трябваше да са се преориентирали.

106

Грипен Гаменов Ветов

преди 3 години

Споку,скоро ша ви осигуря с чалга премиер.Учиндолския тарикат са размърда като стар сом.Труповете с ковида мисля ви ги осигурих,тъй кат много от вас питаха къде са труповете.Искам да помните шипченския и дондуковският ми подвиг!Нямам страх от вируси и от грипени!Маски не нося, скриват личния ми чар.Ще ви направя и заплатите по 100 бона,опит ще черпя от др. гечеф!За др.Краделия ***,нямам думи ще приватизираме и тоалетните!С,рането ще е 50ст,*** туй ни пречи.Ша с,ирети вгръчко ко има какво!

105

Анонимен

преди 3 години

Да фалират, уе. Всичкото тарикат станал "бизнесмен". Къв му е бизнеса- "заведение", мале ще умра от смях. Тия само опростачават младите по тези "заведения", то там си е бардак откъдето и да го погледнеш, малките се научават- чашка джони е свирчок, бутилка е цял сеанс с едно свършване. Още информация трябва ли ви?

104

Анонимен

преди 3 години

113, смешен си.

103

Анонимен

преди 3 години

Преди да коментираш мисленето ми, прочети статията докрай. Вдигат се заради лъжи!! А не защото ги затварят. Върл противник съм на лъжите. Аре бъди здрав.

102

до 111

преди 3 години

Айде, обясни ми, моля те, как ще кажа на швейцарската си компания да ми превежда ежемесечно х лв.. отгоре и да не ми плаща плоския данък. М? Те такова нещо не са и чували. Манталитет- следват законите. Или жена ми да помоли немската си компания да я осигурява на минимална. Те дори това не могат да го разберат. И да, светци сме на тема данъци. До стотинка съм научен да плащам всичко и аз, и родителите ми. Именно затова се вбесявам от дребни тарикатлъци, като в много браншове у нас.

101

до 108

преди 3 години

Слабо ме интересува какъв си. Държавни фирми няма. Коментира се мисленето ти, а не професията или квалификацията. По цял свят обслужващият сектор страда и получава помощи. Но тук 90% от него е в сивата икономика и затова за надава такъв вой.

100

Анонимен

преди 3 години

От къде излезе толкова праведен народ тука се чудя. Главата си залагам, че 90% от светците пишещи тук вземат пари в плик, рушвети и крият осигуровки. Щото много добре явно са запознати с начините да измамиш държавата. От първо лице естествено.

99

ууу

преди 3 години

До АнонименКолега, инженерите сме с рационално мислене. Бъди жив и здрав.

98

Анонимен

преди 3 години

Има си помощ от ЕС за закъсалите бизнеси, взимате си я и си получавате толкова, за колкото сте си платили осигуровките. Масово на минимална заплата в този отрасъл. Сочехте с пръст нас, глупавите, които плащаме данъци до стотинка, а вие, умните, сега ще плачете години наред. Реално по цял свят обслужващият сектор (ниската класа на обществото) пострада най-жестоко. Вече никой няма интерес от нощни клубове (освен компаньонки, които и онлайн се поръчват) и пияни студенти и така ще е 2-3 години.

97

Анонимен

преди 3 години

До 105. Не позна. Инж.съм и работя в частна фирма.Ама имам глава на раменете си. За разлика от теб.

96

ууу

преди 3 години

Пост 102 също е мой. Радвам се на минусите. В този сайт трезво мислещите или събират минуси или ги трият. Имам противогаз. Иска ли го някой? Подарявам го.

95

bg

преди 3 години

До Анонимен абе, змей, ти от къде излази, от някоя тъмна махала, де и книги не четат. Като не харесваш сбирките с приятели и нощния живот, не демонизирай цял един отрасъл. С такива размишления и такава философия скоро, ама много скоро ще те питам от де пари в държавата, ти с тази глупава философия ще затворят всичко , де работи, да останат само чиновниците- хайлази.

94

до 104

преди 3 години

Извинявам се, човекът е напълно прав! Вижда се робското ти сервитьорско мислене на обслужващ персонал. За теб човек е смел, ако каже някому, че трябва да се преквалифицира и, че не следва да взима заплата в плик?! Ами, аз редовно съветвам приятелите си, тръгнали по слугински път, че той не е правилен. Това е временен път за студенти и ученици, които искат да припечелят. А квалифицираните винаги ще са търсени. Но, виж, няма да имат нужда от слуги по време на пандемия, а от здраве и разум. Мерси