73

Еди

преди 3 години

Всичко, което запазва работни места и удължава живота на един сектор, е добре да влезе в употреба на време, защото когато се изсипят мерки за спасяването на сектора, когато той е фалирал, мерките отиват на вятъра.

72

Мишле

преди 3 години

До Анонимен 62Отчитаме положителните безсимптомни, защото са преносители, заразни за околните. И това, че го прекарват леко и не са ресурс за НЗОК, не означава, че така ще протече при тези, с които са контактни, ако не се самоизолират. Пример: с 10 човека да е контактен, въпросния безсимптомен -> 8 да зарази - 3ма ще го изкарат леко, 3ма ще го преминат трудната(ако в болницата не ги довършат с проба-грешка лечение или липса на респиратори) и за 2ма ще е фатално.

71

ss

преди 3 години

абе на някой пука ли ми за дискотеките? няма как да си продават наркотиците и фалшивия алкохол и ревнаха !

70

Макарити

преди 3 години

До АнонименДо 70/ и на 50% да си, влезеш ли в интензивното. Моли се на Дева мария да те обладае и да излезеш от там.

69

Анонимен

преди 3 години

КОМУНИЗЪМА РЯПА ДА ЯДЕ!КАТО НЕ УСПЯХА С НЕГО, ХВАНАХА НИ ЦАКАТА С ТИЯ ВИРУСИ!ТАЯ СХЕМА ОТ ГОДИНИ С Е ПЛАНИРА - МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ В НЕТА ПУБЛИКАЦИИ ОТПРЕДИ ГОДИНИ, КОИТО "ПРОГНОЗИРАТ" КАК ЩЕ ДОЙДАТ НЕПОЗНАТИ ВИРУСИ.

68

Анонимен

преди 3 години

абе НЯКОЙ ДА Е ЧУЛ ПО СВЕТА ДА ЗАТВАРЯТ БАНКИ?ИЗПОЗАТВОРИХА ЗАВОДИ, ВСИЧКО, САМО БАНКИ, ДЕТО РАЯБОТЯТ С ХОРА ОСНОВНО, НЕ ЗАТВАРЯТ!

67

Анонимен

преди 3 години

До 123... ще ни инжектират в чипове за 5G :P

66

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Лекарите не лекуват ковид. 99% от тежките случаи си умират"Това не е вярно, лично св. Мангъров каза, че е лекувал 50 болни от ковид.

65

Анонимен

преди 3 години

До До 62Япония са балъци и спазват мерките. Не са гяволи като нас.

64

67890-.

преди 3 години

Ами фабриките ли да ги спрат, тогава като нямат пари хората как ще ходят на ресторант.Аз лично няма да си загубя съня като затворят дискотеките.

63

До 62

преди 3 години

Виж възрастта на населението в Япония, виж им заболеваемостта и смъртността и пак обясни за "по-младото" население.

62

мак

преди 3 години

Кръчмите - най-онеправдани? Пак ще стъпят на краката, за разлика от много други. Стига са хленчили и шантажирали държавата постоянно да им уйдисва и компенсира. Пък и да признаят, дали в нормални времена са съвсем коректни - към служителите, към данъчните, живеещите до тях? Едва ли. Истинското нещастие е спрян прием в болниците, колко хора ще се влошат заради това?

61

Анонимен

преди 3 години

ричарде,ричардето бива наглост, бива гьон съратлък, то бива ама...как ше има заразени като криете и мажетеората измряха от ковид, сега ще измрат и раково болните,щото им спират операциите,ама вие си гледайте печалбичката, майната им на хората

60

Анонимен

преди 3 години

Няма болен персонал позаведенията ппо простата причина, че никой не се изследва. Няма заразени в заведенията, защото има непрекъснато текучество на хора, но това далеч не означава, че не са места за разпространение, точно обратното! Да ги затварят наред и да инвестират пари в здравеопазването, защото скоро никой няма да го взимат в болницата и наистина ще почнем да учираме по улиците.

59

Анонимен

преди 3 години

До СловянинНа Китай най-малко може да се вярва от всички държави. Освен това Китай сам призна, че не отчита хората с положителен тест, но без симптоми, за болни. Та за това имат и много по-малко "заразени". Реално не е така. От друга страна може и да са прави, защо следим хората без симптоми и ги отчитаме като болни?И нещо още по-важно, населението в Китай е по-младо, а това е голяма разлика при смъртността.

58

123

преди 3 години

Геноцида започва. Ще затягат примката бавно но сигурно. Ако не излезем по площадите ще ни затворят и инжектират като г0веда.

57

Атанас Велмазов

преди 3 години

Апелирам към пълно затваряне на държавата, КПП-та и строги наказания за многократните нарушители от 50 години до доживотен затвор, върлува пандемия, здравето на хората над всичко ! Пълна подкрепа за господин БОРИСОВ и националния оперативен щаб !

56

Анонимен

преди 3 години

Спират хората да се лекуват в болниците, но ги пускат да се заразяват в дискотеки, барове и т.н. Това само мутрите могат да го направят.

55

Анонимен

преди 3 години

За тъгуващите по комунизма: Има полети до Китай, приятен път. Но гледайте да не се разболеете от нещо, има такива хубави лагери за леченке, Менгеле ще им завиди.

54

Словянин

преди 3 години

Защо Китай се справи и се справя? Лош бил комунизмът, виновен бил комунизмът. Добър си беше, живял съм и знам, не могат да ме излъжат, както лъжат младите.