18

Анонимен

преди 3 години

Имам чувството, че колкото положението става по- лошо, толкова повече народа простее в неразумните си постъпки , като отричане, гуляене по кръчми и т.н. Сякаш е полудял и е настъпила някаква масова психоза с цел доказване, че сме ербапи и че вирус нема. Толкова е абсурдно това! Извод: Доста ниско IQ. Доказателство: Поведението на немалка част от населението. Мястото на България в Европа- последно...

17

Анонимен

преди 3 години

До Закон Божи!Вероучението и божията правда с десетте Божи заповеди ще ни спасят от гибел!

16

шабат-събота

преди 3 години

До Активист на БСПТова е ден за молитва и разговор с Господа! Който му повярва ще бъде изцелен!

15

До 2

преди 3 години

Докато тиквата се накраде, бая бели ще направи, а какво усвояване (крадене) пада, не е истина.###############Март месец ще сложим Корнито.Че тя е света вода и не краде.Ако сложи и Гечев за министър на финансите, като нищо пак ще станем милионери.Заплата 5 долара и пенсии около два и половина.И тогава живот ,приказка.

14

Ричард Алибегов

преди 3 години

Не бе, коронката разбра от медиите че Фандъчка затварят дискотеките, и след като постигна своето, доволна, реши си вземе отпуск до третата вълна по Коледа, когато вече ще се мре, ама яко ще се мре.

13

Закон Божи!

преди 3 години

До ХемусДесетте Божи заповеди ако се спазват от всички само тогава ще бъдем изцелени!

12

Анонимен

преди 3 години

Явно лабораториите които помпят процентите през делничните дни, почиват през уикенда. Няма ли кой да провери кои са те?

11

про-корона трол

преди 3 години

Колеги, не разбрахте ли че коронавируса почива през уикенда!? Доказателството е в падането на процента на положителните проби. По-малкото направени тестове не е обяснение.

10

България в ЕС

преди 3 години

В България Перник мутри близки до властта се гаврят и убиват хора безнаказано!

9

Хемус

преди 3 години

Понеже с вас не се излиза на глава!Туба бензин и клечка кибрит,отстраняват всякакви вируси!Ама не ви стиска за този рестарт в живота ви!Той Бойко показа,колко е над нещата

8

Тренера

преди 3 години

Съвсем нормално е уикенда тестовете да са най-малко. Все пак много хора използват уикенда за почивка, пътуване и пр., а се тестват делнични дни.

7

Анонимен 123

преди 3 години

До номер 2. Идват избори. Предварително се купуват гласовете от тези неграмотни хора. Правят им безплатни тестове, и им плащат определена сума за март месец. Да стой и гледай до година живот и здраве, март месец какво ще става.

6

Активист на БСП

преди 3 години

В събота,лабораториите работят по- мързеливо ,та затова....

5

Анонимен

преди 3 години

Само -1000 положителни теста аа излагаме се , да отварят нощните заведения и да се разредят мотрисите в метрото и градския транспортНачалниците в брюксел не харесват това

4

Анонимен

преди 3 години

Има областни градове без заразени. Вярно ли е това? При тая истерия и облъчване?

3

Анонимен

преди 3 години

Значи един ден правят по 10 000 теста и откриват 1500 заразени. Друг ден тестовете и болните са наполовина. В понеделник пък са най-малко. *** го разбери какво става.

2

Анонимен

преди 3 години

От март месец насам, забелязах че събота и неделя, виросъ почива. А бойко понеделник като си закара хелектората с автобуси пред рзи да ги тестват, гледай какво става. Докато тиквата се накраде, бая бели ще направи, а какво усвояване (крадене) пада, не е истина.

1

Анонимен

преди 3 години

браво, ей така ви харесвам.медия оутлет в правилната посока.положителни новини