158

Велес

преди 3 години

Хм... Спаднаха бройките значи... А това означава, че не могат да съберат необходимата бройка ***, за да ги тесуват, да им дадат едни пари, и да ги предупредят да си ги ,арчат, ама да седят дома....Под карантина.... И след 10 дена, пак да отидат, пак да вземат едни пари !

157

Анонимен

преди 3 години

Абе защо му се връзвате да му отговаряте на този "Инфекционист"? Той има задача за пуска съответната опорка, и колкото повече му опонирате, толкова повече му давате възможност да отговаря, като "набива" каквото е получил като задача.

156

Анонимен

преди 3 години

Всеки си заслужава съдбата.

155

Анонимен

преди 3 години

Болен човек не издиша аерозоли.----Това е най-голямата глупост за деня.Болен, здрав, всеки издишва аерозоли и микрокапки с въздуха от белия дроб.

154

Анонимен

преди 3 години

Покрай тая карантина, взеха да се случват разни чудеса. Ей го на - преди месец, жената си татуира роза на ду.пето и от ден на ден, все повече мяза на зелка.

153

Анонимен

преди 3 години

И маските нищо няма да помогнат. Заразените ще се увеличат, като каза професора.

152

Анонимен

преди 3 години

Виросо е фалшив много вероятно.

151

medicinsko lice

преди 3 години

Неделя винаги са по-малко защото оставяме пробите за понеделник и повече колеги почиват. Вижда се и по статистиките които се вадят че това е така.

150

Инфекционист

преди 3 години

Заблудата, че много хора струпани на едно место не разпространяват въздушно-капкова инфекция си е твоя.Умните хора се пазят и не се струпват, глупавите слушат арменци и защитници на гей браковете и затова са сега на респиратори!

149

Анонимен

преди 3 години

До ИнфекционистВиж, тъй като не съм от протестиращите, а ти няколко пъти вече ме обвиняваш, че съм, ми е неприятно, че с мненията си ги защитавам. Затова въпреки, че има много неща, за които не си прав, просто ще спра, за да си проведеш антипротестната агитация. И без това няма да допринесеш за спиране разпространението на вируса със заблуди. А и едва ли имаш мащаба да зависи нещо от твоите заблуди, за да се старая да ги разпръсна...

148

до 149

преди 3 години

До Коледа всеки ще познава починал от Ковид19

147

Анонимен

преди 3 години

Преди да се оплачете от настоящата ситуация, не забравяйте, че някъде, някой е под карантина със бившата ви! :D

146

Анонимен

преди 3 години

- Къде беше две седмици бе, п.ияницо?- Скъпа, няма да повярваш! Генчо кихна и две седмици бяхме под карантина на вилата му!

145

Инфекционист

преди 3 години

Нали ти обясних, че юли август вие протестиращите заразихте своите майки и бащи вкъщи, много от които измряха. Един заразен тежко с корона вирус възрастен човек умира за около два месеца. Младите протестиращи по рудно умират, но не спират да разнасят заразата. Затова София е основният източник на инфекция, понеже тези, които се събираха пред президента, после си отиваха по кварталите да разнесат вируса.Резултатът е този по новините!

144

Анонимен

преди 3 години

Болен човек не издиша аерозоли. Е.ба си специалиста по филтри. Ние сме паднали от Марс.

143

Един друг

преди 3 години

Цитат: "130 са излекуваните през последното денонощие" ! Израза НЕ Е ВЕРЕН! НЯМА ЛЕЧЕНИЕ ЗА COVID-19! Истината е: "130 са ПРЕБОЛЕДУВАЛИТЕ корона вируса през последното денонощие"!

142

Герб ДА!!!

преди 3 години

Ето виждате след намесата на нашия водач генерал лейтенант БОЙКО БОРИСОВ веднага спаднаха болните!!! всичко е заради бсп те заразиха хората но стига вече, нека БОЙКО поеме нещата и със здрава ръка ги постави на място тия бандити и корупционери от бсп и оня крадец радев уж бил пилот лъже мръсния *** не е летял на нищо.Само БОЙКО може да изведе страната от кризата и да спре китайския вирус!!!

141

Анонимен

преди 3 години

Ах, да, бунтовете са в Нигерия, друга колония, но скоро може и при нас.

140

Анонимен

преди 3 години

Не съм пророк, но ми се струва че няма да се справят и ще се въведе военно положение в цяла Европа. Тогава ще лъсне голият задик на измамата.

139

Анонимен

преди 3 години

До ИнфекционистМерките бяха мяхнати още май месец. Тогава имаше бум на заразени, на групи. След тях е това започване да се пълнят отделения, за което говориш. Ако имаше заразяване от протестите, щеше да има много голямо покачване към юли и август.