166

Анонимен

преди 3 години

Няма по-зъл душманин от турчеляка.Мpъceн в червaта.

165

“Пътят към София”

преди 3 години

Зверствата на турчеляците не са от вчера. Всички турчеляци са кръволоци.

164

Анонимен

преди 3 години

Няма велика сила, която да не е била с процъфтяваща култура и да не е дала на света богата философия и литература. Само един завършен *** може да вярва, че една нация може да бъде "велика" без да има богата култура. Изказванията ти ми показват, че аз знам за повече за Турция, отколкото ти .

163

Истанбул 2025г.

преди 3 години

-Доведете го! кресна бюлюкбашията! Доведоха вмирисания Ердоган хленчещ и овързан като салам.Аскера го беше намерил в една дупка покрита с мръсни кози кожи и го измъкна като морков оттам.Сега стоеше пред бюлюкбашията уплашен,жалък и с блуждаещ поглед.-Кой си ти? попита го офицера като измери с тежък поглед.-Махмуд..излъга Ердоган,но бюлюкбашията го нарече лъжец,зашлеви го с бича си и заповяда:-Хвърлете го в нужника!И Ердоган потъна в някаква ужасна смрад

162

Анонимен

преди 3 години

Проблемът е, че много европейци загинаха вследствие на това, сред които много французи, джамиите, които са финансирани от Турция, подготвят терористи, че Турция стана база на главорези И терористи, които идват в Европа.

161

Анонимен

преди 3 години

Арменският геноцид продължава и днес, а международната общност мълчи.

160

Анонимен

преди 3 години

Ти за всички ли турци говориш или за тези от селото ти в Анадола? Защото аз познавам и много интелигентни турци, на които им е писнало от промити мозъци като теб :)

159

Анонимен

преди 3 години

Проблематик е, че Турция стана база на главорези и терористи, които идват в Европа.Проблематик е, че много европеци загинаха вследствие на това, сред които много французи.Проблемът са ходжите и джамиите, които са финансирани от Турция, които подготвят терористи.

158

100 % TURK

преди 3 години

Какъв може да е проблема на един баболюбец....

157

Анонимен

преди 3 години

211Спорим тук с един луд, Турция бе поражена през 1878 и се оттегли позор но не само от България, 1832 от Гърция, Сърбия, след това от Северна Африка, Египед...Така се разпадна Османската империя, която бе твърде голяма, за да я управляват мюсюлмани в модерния свят.

156

Анонимен

преди 3 години

Съдя по начина ти на писане и изразяване :)) Не трябва да си Зигмунд Фройд за да доловиш нотката на шизофрения, примесена с комплекс за малоценност. Един успял човек не се пъне на всяка цена да "блесне" с бисери за "непобедимата родина", това е типична черта за един необразован селянин. Ерудирания и успял човек не изпада в крайности и не пропагандира. Той е примерен и точен в изказванията си и в тях няма излишен патос и гръмкост. Ти със сигурност не си от този тип хора :)

155

ишкеме чОООООрба

преди 3 години

За Чобан ефенди е важна рекламата.Но... всички знаем каква е чорба.

154

Джо

преди 3 години

Ердогане, проблема му е, че макар и бавно, Макрон успя да порумее, че исляма изпива мозъка на хората и ги кара да искат да обезглавят учител, защото е показал измислената фигура на религията им с обучителна цел. Исляма (и други религии, но напоследък главно той) има потенциал да превърне хората в безмозъчни зомбита-фанатици. Сега влезна ли ти в анадолската чотура. Сиктир....

153

Анонимен

преди 3 години

Когато Китайска та стена е строена, турци изобщо е нямало.Турците произлизат от "салджукските турци", малко племе в Мала Азия.Имало е много други племе а по това време, сред които и българи, но не и турци.

152

Анонимен

преди 3 години

На приятеля турчак няма как да не му се изсмее чоеек. Неможело САЩ и Русия да се опрат на Турция :)) Големи вицове разказваш, що не станеш един комедиант или дори по-добре - цирков клоун :))

151

100 % TURK

преди 3 години

А знаеш ли сега какво пише в учебниците по история на малките китайчета?Че стената е била построена за да не им бягали козите на север.

150

мак

преди 3 години

Няма проблеми с католици или православни, но това убягва на турчина. Както и това, кой убива по коледни пазари и кой прие и храни така наречените бежанци от цял свят едва ли не.

149

Анонимен

преди 3 години

Абе, защо всички националисти живеят в смръдливи панелни кутийки и карат коли на по 20 години? Досега с изключение на няколко пишман националисти - депутати, аз богат националист не съм видял :)) И от бедност бълнуват за велики империи, броят морета и се гордеят с успехите на други, а те самите *** за зеле не става от тях...

148

Анонимен

преди 3 години

Турците бяха на колене, когато загубиха Руско-турската война и султана призна загубата,като се оттегли позор но от завзетите земи.Турците са натрапници в Европа от 14 век. И сега не са европеци макар, да за вземат все още българска земя около Одрин.

147

Анонимен

преди 3 години

208България е на 2000 години, все под едно и също име.Когато България е била империя, салджукските турци са били малко племе в Мала Азия.