186

Каймак Ам

преди 3 години

Сигурно пак ще има примирие.Винаги когато ерменитата ядат дървото, тичат към някого да им осигурява примирие.А после сами го нарушават

185

Анонимен

преди 3 години

267 Хейде сега си вдигай "ха, ха, ха"- то и марш, в някой турски сайт, тук е български.

184

Анонимен

преди 3 години

271 Никой не е щастлив от това разбиране.

183

Леле

преди 3 години

Турските коментари под тази статия са всичко, което е нужно на цивилизован човек за да разбере исляма.

182

Ястреб Османлията

преди 3 години

И другата добра новина за вас, драги ми български сънародници - Азербейджан взе под контрол и коридора Лачин между сеператисткия район Карабах и техният спонсор бантустана Армения. Ако през следващите няколко дена чуете неистовно квичене от Карабах, не се тревожете - арменчовците се превъзпитават на цивилизовани обноски! Хайде да е хайърлия на всички!

181

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 3 години

Макарон Загуби Изборитеееееееее,Мачкай ЕрдооооооооооМачкай МакарончоХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

180

Анонимен

преди 3 години

А ястребите къде ги пращат? В рая на заплодените?

179

Кръстник

преди 3 години

256...със сигурност съм кръщавал дядо ти.....баба ти не помня какво точно стана.

178

Помашки мелез

преди 3 години

НиеПриматите сме само за карикатури.

177

Помашки мелез

преди 3 години

порока меемет е само за карикатури с малката айше и брат и.

176

ББ

преди 3 години

политиканствате и лъжете тролчета...само факти...закланото даскълче показвало карикатура на пророка им...и те го заклали...ако би мирно седяло не би чудо....даскъл се гаври с религията на учениците си...френската толерантност...а за ердоган..държавник...империя са и не се страхува да си създава врагове в името на просперитета на народа си...звучи ви сложно знам...заради това сте на тоя хал...той с вали руски самолет...само факти

175

.......

преди 3 години

След този коментар на Ердоган, Макрон моментално изгони посланника на Турция от Франция. Ако продължавате да създавате проблеми отвсякъде ще ви изгонят. Никога не забравяйте, че сте гости и си дръжте главите наведени за да не се приберете в развитата на държава. И също колкото и да плюете България, не забравяйте, че ние сме в ЕС!

174

42

преди 3 години

До 244Сикеджем с турците скоро ще си правят гърците, египтяните, сирийците, кюрдите, арменците, руснаците, италианците, французите, та даже и българите. Вие нямате една близка страна, бе ***!

173

42

преди 3 години

Отсега се вижда, че Турция попада в тежък капан на врагове и изолация...

172

Какъв е проблемът

преди 3 години

ГОЛЯМ !

171

Turk

преди 3 години

Бантустанци вие кво се слагате незнам, най смешните сте вие в европа като кажеш че си от бг ти викат джипси. Завалиите *** мислещи се за ариици. Споко скоро е ваш ред бръснете хълките як сикеджем ще стане

170

Анонимен

преди 3 години

Има ли поне един съсед на тюркийето, който да не я мрази? Бай Ерджолан помогна на всички нейни съседи да я намразят завинаги.Евалла, Ерджолан, машаллах!

169

Анонимен

преди 3 години

И от такива пионки като теб, които нямат критично мислене, а повтарят като папагали изтърканата пропаганда, нищо не зависи. Света се определя от хора с критично мислене, които се противопоставят на интелектуалното статукво. И най-големите политически врагове от управленческия елит гледат на пионките като теб с отвръщение. За тях хора като теб са стадо.

168

Анонимен

преди 3 години

Ти кой си мислиш че ги измисля тези ракети, високоскоростни влакове и дрони? Да не мислиш, че Аллах им ги пуска от небето плановете? Както и да го въртиш, вече много се изложи с глупостите дето го написа. Интелигенцията я има във всяка една държава, а ръководните кадри произлизащи от нея имат за цел и да контролират настроенията на нискочелести *** като теб. Както обичат да казват англосаксонците - нищо лично, става дума за пари. С една дума ти си просто една пионка с промит мозък.

167

антизападопоклонник

преди 3 години

До Ха-ха-хааааааааааааааааааааааааааааа, Научи се поне как правилно се членува "дрон", понеже това "дрони" ми звучи като балони! За ракетите, самолетите, спътниците-ясно! Кажи сега къде Ердоган има намерение да построи първия турски космодрум?