20

Чебурашка

преди 3 години

Новичока е слаба отрова. Коронавируса е слаба вирус. Много по силни и опасни от тях са "Русофилчока" и "Русовируса", с които преди 140 години е заразено част от българското общество. Те са превърнали част от българите в руски зомбита, за които Русия и руските интереси са най-святото нещо на света!

19

Анонимен

преди 3 години

ей тва тия разследващи жуерналисти амуриканските са по- добри от всичките им специални служби на американцитиеили са създадени разни празни точно за пускане на такива материалчета от службите спомнете си ирак едно бяло шишенце пълно с биологично оръжие- война и петрол без парипосле се доказа че не било вярно - но битя си е бит е..ия си е е..н

18

Ss

преди 3 години

Абе аз ли нещо не мога да разбера защо някой се опитва да създаде нещо което вече има?

17

Анонимен

преди 3 години

новичока е разработван в центъра за биологичн оръжиена американците който се намира на територията на грузия и ковида може би е от тамтака че краварчетата пак започат с измислени атаки срещу руснацитемайкса си ли търсят в грузия да си ги правят тия центрове в краваристан - пръйснали са ги по целия святстратегия за намаляване на населението платена от банките им

16

Анонимен

преди 3 години

Съмнението че тия от билинхарт умеят за диагностицират новичоците защото съмнението че могат да ги произвеждат е толкова силно и убедително че на московците им се налага да регистрират мишата отрова като унивърс Казачок.

15

Словянин

преди 3 години

ФАЩ = л.ъжа.

14

Анонимен

преди 3 години

и Новичок, и ПолкаЧок, и РъченицаЧок, както и КючеЧок, РапЧок, ВалсЧок, ТангоЧок, чок майна, чок!!!

13

ТОДОР ЖИВКОВ

преди 3 години

Вервами на наркуманцити, кат ядренуту уръжие на Садам.

12

Анонимен

преди 3 години

Да, но под ново име- "ваксина срещу Ковид-19 Спутник".

11

Щирлиц

преди 3 години

Новичок от Путин с любов за всеки! "Наздаровя!

10

Мъдю

преди 3 години

А хамериканците никога нищо не разработват освен препарати срещу астма

9

Знаели и мълчали

преди 3 години

Още ги болят зъбите онези, които се опитаха да обвинят Русия в разпространението на Ковид 19 (да си спомним немския самолет, който евакуираше западно-европейци от Ухан и, ни в клин, ни в ръкав, поиска да кацне на летище в Москва за дозареждане с гориво, но получи отказ от руснаците). Този провал не може да се компенсира и от десет сюжети като тези със Скрипал, дори и те да не бяха измислени. Нещо повече, провалът на операцията с немския самолет показва, че нейните автори са знаели за Ковид 19.

8

Анонимен

преди 3 години

Мисля че разработват водка Белуга а това на отровите ги правят,приятелите на герб отвъд окияна)

7

Анонимен

преди 3 години

Явно е някакво доста безобидно вещество. И Скрипал, и Навални и даже и Гебрев са живи и дееспособни. Даже еементарна селскостопанска отрова като Би-58 е по-смъртоносна.

6

Кукуригууу

преди 3 години

Аха... верно са го разработвали тайно ама преди 40 години.

5

Петър

преди 3 години

Ама че глупости

4

Алов

преди 3 години

Като го кръстосат с Корона ще видите вие

3

Анонимен

преди 3 години

Чунвал съм термина "пещерен антикомунизъм", но тази статия е от типа "пещерен антирусизъм". Сериозни руски и световни учени предвиждат пълна бъркотия в световната политика, икономика и всякакви възгледи в следващите поне 50г. Тази група многократно е разобличавана в най-глуби лъжи и не прави чест на сайта и особено на г-жа Христова да се подписва под подобни материали. Русия в бъдеще ще ни трябва- ние сме малка държава. Не забравяйте това. САЩ вървят по пътя на СССР и ще имат неговата участ.

2

Анонимен

преди 3 години

Пръснах се да се хиля. Доказателствата за всичко били как някакви аматьори(дори не са контраразузнаване) прихванали не един, не два, ами цели 65 супер тайни супер кодирани разговора на супер елитна група от ГРУ...Ми не знам, ама ако беше сценарии на филм - нямаше да влезе в топ десет, щото щеше да е с много плосък и нереалистичен сценарии.

1

Анонимен

преди 3 години

Е и?