80

Бах

преди 3 години

Бах тоя руски новичок...,все трови и наякрая никого не може да отрови.

79

Анонимeн

преди 3 години

Важно е всички на Запад да вярват, че руснаците са много прости. Те са изключително ограничени хора останали в миналия век.От време на време някоя "известна агенция" провежда свое разледване и ни разкрива големи тайни и загатки, колко страшни хора са това руснаците.Който иска - вярва, като с вирусчето.

78

Анонимен

преди 3 години

Добре че имат разследващи ***, че като гледам нивото на службите им е кашмер. Всъшност не зная на европа за какво са им служби, нали всичко се режисира от друго място.

77

Анонимен

преди 3 години

До ТикволандияА за това, което каза Путин на пресконференция преди два дни - нито дума. А то беше, че въптеки неколкократните искания да получат от Гернмания биологичен материал, от който да с е види с какво е бил натровен Навални, и досега нищо не са получили.--И им каза още, че, ако са искали, да са го отровили, а не да му разрешават да ходи в Германия на Лечение.Само че Путин е по-умен: просто се отърва от този клоун - да не му се мота в Москва.

76

Анонимен

преди 3 години

Тия па! КГБ-то го имат за детска градина.Ако КГБ-то реши да ви очисти, няма пропуск. И кво си мислите?, че само с Новичок разполагат?

75

хахаха

преди 3 години

Или КГБ не знае как да убива или Енглизите и Швабите лъжат, познайте сами истината!

74

Анонимен

преди 3 години

За английските бойни отровни вещества, открити в Алепо у умерените терористи не помня да са писали доклад. А тези вещества са произведени не къде да е, а край Солсбъри.

73

Анонимен

преди 3 години

Руснаците пак фейл.Абе, тия има ли нещо дето могат да направят като хората освен да рушат?

72

Тикволандия

преди 3 години

Какво разработват, след като този Новичок е отдавна разработен. Даже покрай Скрипал излезе информация че бил произвеждан и в Чехия.Е да, русофобската кампания трябва да върви като непрекъснат поток. А за това, което каза Путин на пресконференция преди два дни - нито дума. А то беше, че въптеки неколкократните искания да получат от Гернмания биологичен материал, от който да с е види с какво е бил натровен Навални, и досега нищо не са получили.

71

Анонимен

преди 3 години

До kirezaМхм. Спомнм си атаката в Токийското метро със зарин. Дори на затворено място със супр много народ зарина не "уби за минути", да не говорим, че по-голямата част от хората в претъпканото метро оцеляха, тъй е другарю експерт, не знам какво си "учил", но не си си доучил.

70

Анонимен

преди 3 години

Русия крие истината? Абсурд, кога е било това?

69

kireza

преди 3 години

Господи,какви недоумки са тези,но още по-големи тъпунгерища са тези,които публикуват тази диария у нас....Абе никой ли от вас не е учил гражданска отбрана??? БОВ убива за минути...Тъпунгерици на ента степен....педекюри ***....

68

анонимен

преди 3 години

От мишмаша в статията разбрах, че руснаците са слухтели и търсили да докопат някаква информация за или от военната химическа лаборатория Солзбъри! И са успели с помощта на двойния агент Скрипал! А изявата на Bellingcat е един от начините на англичаните да кажат на руснаците: "Разбрахме какво и как сте направили! Няма да го допуснем пак!"

67

Анонимен

преди 3 години

Абе то е ясно - запада няма разузнаване и за това журналисти разследват далаветите на руското разузнаване...

66

Анонимен

преди 3 години

Байдън ако спечели няма да направи нищо. Феминистките ще го убият за да може вицето му да стане първия президент - жена на САЩ.

65

чекист

преди 3 години

Нормален човек ако чете, не знае дали да се смее, дали да плаче...От една страна руснаците повлияли на президентските избори в САЩ, на допитването за Брекзита на Острова, сепаратизма в Каталуния , хакнали Бундестага и още много подобни ювелирни операции, ако е вярно всичко това.От друга непрекъснато тровят някого и все не могат да го отровят...Какъв може да е интересът на руските служби да се отърват по този начин Навални-абсолютно безвреден и с никаква перспектива опозиционер

64

Американ

преди 3 години

Интересно защо ли този bellingcat се занимава със изтърканите и безинтересни истории за новичока, а не с много актуалната и далеч по-значима тема за кинайския грип и неговото разпространение?

63

Анонимен

преди 3 години

Дано Байдън спечели за да въведе истински санкции на Русия. Санкциите на Тръмп са гола вода и всъщност са поущрение за ядрено-химическия терорист Путин.

62

Патриот

преди 3 години

Тези "разследващи журналисти" от Белингкат се спонсорират от отворено общество на чичото чието име даже е цензурирано тука ,защо така незнам странно,но факт!Та толкова за тяхните "доказателства" и истинска адженда :)

61

Анонимен

преди 3 години

И тук си имаме нашенски Новичок, разработен с помощта на рашките- пъпеша с уши, г-н прецедента. В началото на седмицата се опита да изпълни мисия за масово поразяване и докара международен дипломатически невропаралитичен шок с изпълнението си.