27

пловдивчанин

преди 3 години

Аз нарочно ходя без маска навсякъде за да заразя колкото се може повече старци да се оправи малко бюджета на Пловдив и да построим Колежа най-накрая Само Ботев !

26

Анонимен

преди 3 години

Мат'рияла в Европа си мре и страда,но все ощене се пита КОЙ му причини това и кои са му учителите?Мутафа излезе прав."Мат'реала е ногУ прозс"

25

Анонимен

преди 3 години

Скоро ще стане чудо, ще има второ обединение на нацията. Когато лудия министър издаде заповед да се ваксинират първо децата (защо мислите ги държат по училищата) ще стане мазало.Тогава ще видите, че като хванем винкела и брадвите, управляващите ще правят каквото народа им нареди. Дори ще танцуват, ще перат и ще пеят. Ха, да видим!

24

Анонимен

преди 3 години

Този вирус може би ще има и една положителна черта - ще зарази именно най-простите, така че може и да поразчисти обществото от такива индивиди. Съжалявам, но съчувствие към хора, които напук се опитват да съсипят живота на останалите, нямам.

23

баба мара

преди 3 години

с този вирус ще живеем до края на живота си които оцелее янките го пуснахатози вирус за да намалят популацията от 7 милиарда по света защото няма водаи храна за всички сега си измислиха ваксина на огромна цена всичко е бизнеси печалба а цър-ву-лите както винаги кретат последни те нищо не са разбрали

22

Анонимен

преди 3 години

Който го е страх да умре.. пак ше умре ахахахах

21

Анонимен

преди 3 години

Властите разпоредили.Кои власти.А на тях кой им нарежда.Всички са се хванали на хорото.Две напред ,две назад и малко встрани.

20

Анонимен

преди 3 години

Е то всички ше го изкараме този вирус 80% няма да разберем, останалите 20% половината ше оцелеят и ше останат недъгaви, другата половина ше измрат

19

Анонимен

преди 3 години

И да има вирус, не е смъртоносен. Маската ми пречи да дишам. Лъжат ни. Всеки, който твърди, че е опасен тоя вирус има интерес да го прави. Замесен е в далаверата с грабенето на пари на килограм.

18

Дядо от село

преди 3 години

Плюхте Мутафчийски, ама сега като лапнете тръбата,ще се проклинаме, че не сте го послушали

17

Анонимен

преди 3 години

Няма вирус, няма пандемия, няма да се ваксинирам!Няма вирус, няма пандемия, няма да се ваксинирам!Няма вирус, няма пандемия, няма да се ваксинирам!Няма вирус, няма пандемия, няма да се ваксинирам!Няма вирус, няма пандемия, няма да се ваксинирам!Няма вирус, няма пандемия, няма да се ваксинирам!Няма вирус, няма пандемия, няма да се ваксинирам!Няма вирус, няма пандемия, няма да се ваксинирам!Няма вирус, няма пандемия, няма да се ваксинирам!Няма вирус, няма пандемия, няма да се ваксинирам!Няма вирус

16

Бау

преди 3 години

Факта, че захладня и хората започнаха да се събират на затворено, промени всичко :(

15

Анонимен

преди 3 години

Софиянци го разнасят. Те и други болести носят. Ние на село нито *** си имаме, нито хомосексуалисти. Това е модерно в София. Напълниха ни с вируси тези столичани. Да затворят столицата. Проблемът ще се реши. Отивам да набера чушки от двора.

14

Анонимен

преди 3 години

Аре У лЕво вече с тия кУрони, никой не вярва вече. Само 5 платени и 10 хипохондрика се вълнуват. Жалко за подготовката.

13

Анонимен

преди 3 години

И аз искам на село, къде мога да се скрия от всички ***? Къща с градинка, слънце и вода, невидима за крадци и изнасилвачи.

12

и те така

преди 3 години

абе важното е да има туризъм , и ето го резултата !!!

11

Анонимен

преди 3 години

Номер 5, ти от кое село си? Такива прости и неграмотни нямаме в наше село.

10

.

преди 3 години

Добре ни дошел, добре ни дошел!

9

ffffffffff

преди 3 години

Джеръми Ът е Иисус Христос!

8

хм

преди 3 години

Чак не мога да повярвам. Хората се хвалят как работели в чуждестранни фирми с абсолютно крути мерки, опазващи здравето на служителите си. А то каква била работата, никаква полза, даже обратното.