47

Анонимен

преди 3 години

една по една пак се затварят страните И ние сме тръгнали натам

46

Анонимен

преди 3 години

Мутафчийски се оказа много прав, аИдиотите в България са достатъчно много за да се сбъднат думите му.

45

Ко

преди 3 години

Пропускате Белгия, там е като в Чехия. Скоро и ние като тях, защото и ние не вярваме. Но при 10 000 позитивни на ден ще почнем да познаваме заразени. Училища и заведения на макс, учители и сервитьори бол. Който оцелее, важното е да има купон. На кой му пука за възрастните?! Младите се оказват егоисти , биха протестирали за пребито куче. Но да запазят живота на възрастните не им пука.

44

Сатира

преди 3 години

До края на годината половин Европа ще бъде заразена, защото сме много демократични. А китайците вече забравиха за вируса..

43

Анонимен 2

преди 3 години

46 не се надъхвай, ***.

42

Анонимен

преди 3 години

Ще носите маски и докато спите, комонета с меки мозъци. Догодина почва чипирането, ще се наредите на опашка за да става по-лесно за вас, дано не ви се наложи ние да ви нареждаме... Бил Гейц обеща пълна мощност на 5г мрежата, гарантирано от Сорос, Ротшилдови и Рокфелерови!

41

Винету

преди 3 години

Ся, от една страна сами си *** прайм като не спазваме елементарните защитни мерки,но от друга страна вече реано "замирисва" (абе, направу си Вони!!!) на целенасочена кампания срещу глобалното икономическо, финансово и социално устройство в света! Конспирация??????Абе, у всякъ Конспирация има частица истина!!!!!!!!

40

Анонимен

преди 3 години

Пийте българска ракия, не чешка бира.Гъсокът от Жадецки хус умря от коронавирус, а прасето от Карнобат е още живо.

39

Анонимен

преди 3 години

Нуждаем се от маски на открито колкото импотентния се нуждае от кондом.

38

Обикновения грип

преди 3 години

според Уикипедия:"Характеризира се с рязко изразена интоксикация висока температура, главоболие, силни мускулни болки и катарално възпаление на горните дихателни пътища. Разпространява се циклично във вид на епидемии, които е възможно периодично да прераснат в пандемии. Високата му заразност се обуславя от краткия инкубационен период, въздушно-капковия механизъм на предаване и високата възприемчивост сред хората".

37

Боцето

преди 3 години

Тулупа каза да не се носят маски на открито, той е мъдър-не е просто тиква, пълна с депесарско семе! Слушайте и не носете!

36

Истукан

преди 3 години

Плашат хората. Този в носилката не е болен от коронавирус за всеки случай. Или е пострадал тежко от катастрофа, или е паднал от високо, или му няма щино и всичко е някаква сцена. Болен от корона не стои на носилка.

35

Патриот

преди 3 години

Фашистките мерки и пропаганда се връщат,всичко е една измама за тотално зануляване на обикновения човек ,нео-феодализъм ни готвят ,запознатите и будни знаят,новият световен ред вече е реален!Ограничение и тотално потъпкване на гражданските права и свободи ,тотална цензура и влудяване и деморализация чрез неоуморна пропаганда и промивки!Управляващите налагащи тази тирания на народите си трябва да бъдат екзекутирани за най-висша измяна и предателство!

34

До 35

преди 3 години

Луд, луд, луд. Луд, луд, луд. Луд, луд, луд. Луд, луд, луд. И т.н.

33

Анонимен

преди 3 години

До АнонименA ZA MAJKA TI

32

Анонимен

преди 3 години

Нищо не пише за Целарус и Швеция!?

31

Анонимен

преди 3 години

Няма вирус, няма пандемия, няма да се ваксинирам!Няма вирус, няма пандемия, няма да се ваксинирам!Няма вирус, няма пандемия, няма да се ваксинирам!Няма вирус, няма пандемия, няма да се ваксинирам!Няма вирус, няма пандемия, няма да се ваксинирам!Няма вирус, няма пандемия, няма да се ваксинирам!Няма вирус, няма пандемия, няма да се ваксинирам!Няма вирус, няма пандемия, няма да се ваксинирам!Няма вирус, няма пандемия, няма да се ваксинирам!Няма вирус, няма пандемия, няма да се ваксинирам!Няма вирус

30

Анонимен

преди 3 години

Доло Мотафчйиски доло доло

29

Страшния ковид

преди 3 години

Повечето хора заразени с ковид го изкарват без симптоми на крак. Някой да си спомня да е бил болен от обикновен грип и да го е изкарал без симптоми?

28

Анонимен

преди 3 години

В investor.bg,в рубриката "никой не иска евтините кредити на ЕК",прочетох,че се подготвя земане на решение за отпущане и получаване на безвъзмездни средства на държавите от ЕС,ЧИИТО РАЗМЕР ЩЕ СЕ ОПРЕДЕЛЯ В ЗАВИСИМОСТ ОТ СЪОТНОШЕНИЕТО НА БРОЯ ЗАРАЗЕНИ ОТ КОРОНАВИРУСА,СПРЯМО НАСЕЛЕНИЕТО НА ДЪРЖАВАТА?!Всичко това запова да Се дебатира оТ реди десетина дни - ОТ СЪЩИЯТ СРОК ЗАПОЧНА БЯСНОТО УВЕЛИЧАВАНЕ НА ЗАРАЗЕНИТЕ ВЪВ ВСИЧКИ ДЪРЖАВИ В ЕС??!!Както се казва,този бесен скок е борба за кокала!!!!!ХИ!