11

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

МНОГО СИ ХИТЪР , БЕ ЯНАКИ...ХА,ХАХАААААААААААААА..ИСКАШ ДА ИМА "РАДИКАЛНИ РЕШЕНИЯ" ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ГЕРБ ....ЗА ДА МОЖЕТЕ ВИЕ ОТ БКП/БСП , ДА ЯХНЕТЕ ПРОТЕСТИТЕ И ДА СЕ ИЗПИШЕТЕ , КАТО "ЗАЩИТНИЦИ НА НАРОДА" ...ХА,ХА,ХАААААА...НАЛИ ТАКА ??!НЕ ЯНАКИ -НЯМА ДА СТАНЕ ТАКА КАКТО ИСКАТЕ!НЯМА ДА СТАНЕ , ЗАЩОТО ПОЗНАВАМЕ КУ РВЕНСКАТА ВИ КОМУНИСТИЧЕСКА ПОЛИТИКА И ДА СИ ВЪРТИТЕ ЗАДНИЦИТЕ , СПОРЕД ИНТЕРЕСА , САМО И САМО ЗА ДА СТЕ НА ВЛАСТ!ТОЗИ ВАРИАНТ ВЕЧЕ Е ПРОИГРАН...ЯСНИ СТЕ НИ!

10

тоя

преди 3 години

вече 30 години е в парламента,не е свършил работа за 5 стотинки за благото на БЪЛГАРИЯ,от червените само простотии,заради ТЯХ сме на тово дередже.

9

Анонимен

преди 3 години

Много е лесно да се критикува, а не предлагате нищо.

8

999

преди 3 години

И сигурно ако дойде Ниновица - тя ще взема по- адекватни решения??? Ама да си плямпаме ей така...

7

О хо хо

преди 3 години

Мангърчов е основниат виновник за увеличаването на случаите. Много младежи му вярват, но той лъже. Яко ги лъже. Сега ще го усетят и на свой гръб. Може лично те да не пострадат, но родителите им - да. Явно на повечето млади не им пука за родителите им.

6

Анонимен

преди 3 години

Да се затварят и дневните заведения , да се поставят - кпп та на изходите на софия - трябва ли и ние от провинцията да се заразяваме и да умираме заради софиянци

5

Анонимен

преди 3 години

Разбрахме, ако комунистите имат власт ще затварят наред, без да се интефесуват дали хората протестират. За 30 години нищо не се е променило, още мечтаят за тоталитаризма.

4

Анонимен

преди 3 години

ами като има ей такива като този, Сливи и авторитета Мангъров, как да е последователен. Сливи защо не отиде при лекарите да им вдъхне кураж и да им обясни, че маските са излишни

3

Анонимен

преди 3 години

Дрън-дрън.То в световен мащаб правителствата не знаят какво да правят.И на БСП да беше правителството пак същото.Ама да се изплюем и днес.

2

Анонимен

преди 3 години

Тозя отдека изпълзе?От това време всеки акъл дава! Минеков, Мангъров, Мисирков, разни там политически пердути като Румен Петков и Барека вземат отношение по-въпроса като вирусолози! Марш по дупките!

1

Анонимен

преди 3 години

То кабинет,на вън с маски с дискотеки барове ,и кафенета без маски ) цирк бря