51

Анонимен

преди 3 години

...В същото време държавите, които взеха необходимите последователни мерки, сега им тръгва икономиката много по-добре, кои са тия държави - тия дето пуснаха вируса, хунвйбиностан, путиностан, кимостан, джапаностан? като гледам процъвтяват, почервняват, ...

50

АБЕ , КАУНЬ...

преди 3 години

РАДЕВ СЕ Е ОТДРЪПНАЛ И СЕ СВИ ...ЩОТО СЕ УС РА У ТАЛИН, ТАКА ЧЕ ГО РАЗБРА ЦЕЛА ЕВРОПА...ХА,ХА,ХАААААААА А ИНАЧЕ И ТОЙ КАТО ДРУГИТЕ , ДУШИ ПРЪДНЯТЯ НА КРУШОВСКАТА *** , ЩОТО ИНАЧЕ МОЖЕ И ДА УВЕХНЕ БЪРЗО, КАТО ПОПИКАНО МУШКАТО...!

49

Бунгар

преди 3 години

Като гледам много му е ясно на Янаки Стоилов как трябва да се борим с пандемията Ковид 19,но незнам защо не можа да опази себе си,а е тръгнал да оспорва действията на Правителството. Не става само с контра дрънканици.Аман от Гйон сурати.

48

бацо

преди 3 години

- номера на комунистите не мина както през 90-те години. Ченгета и комунисти в СДС сменят ченгета и комунисти от БСП и така ротационно. ГЕРБ и БСП сте едно и също племе. Радев за това се отдръпна от протестиращите , щото не припознават Ниновото БСП като алтернатива на каквото и да е. Ай бегай.

47

Анонимен

преди 3 години

Защо се дава трибуна на тоя червен смок? И БСП и ГЕРБ са от едно котило,т.е.това са двете страни на една монета.Лъжци, крадци, мошеници без никакъв морал и духовни ценности са обединени от едно-ламетжа за пари и власт и да може колкото може по-дълго да са на върха на хранителната верига за да може да крадат

46

Коменданте Че Говада

преди 3 години

Стоилов призова да "бъдат изравнени държавните, общинските и частни болници, те са толкова много равни по-между си защото всички са "търговски дружества".

45

Анонимен

преди 3 години

ХА-ха! Искрено се разсмях. Правителството носело отговорност?! Хаха-ха!

44

АНОНИМ

преди 3 години

Брей,какъв умник!А има някаква логика,последователност или предвидимост при разпространението на тази гад-ама всеки да се изкаже!

43

1

преди 3 години

Не е непоследователен: просто БСП са пълни неграмотници и не разбират, че положението се променя и изисква различни мерки в зависимост от ситуацията.

42

БСП говорилня

преди 3 години

Другаря Въртиопашко, който своевременно се навря под полата на бсп лидерката и забрави, че бе *** на Станишев отново се надига. Той ли е един от новите лица, които прокламират червените б-о-к-луци. Смешници позитански.

41

Анонимен

преди 3 години

Тоя кой го изкопа пак?

40

Тошко

преди 3 години

БСП са *** овце, чакат ББ да ги ръга с гегата!

39

Анонимен

преди 3 години

Истината е, че мутрите от 2009 година не знаят какво да правят като управляващи в България. То си им личеше. Гледаха да не пипат нищо и нещата да вървят от само себе си, а те да си крадат. Сега с тази епидемия се искат действия, а това мутрите не го могат. С адекватни прости мерки от началото на епидемията, сега можеше да имаме по-малко от 1000 заразили се, примерно 360, а не 36519, както е сега.

38

ЧЕРВЕНИТЕ ХИБРИДЧИЦИ

преди 3 години

ГЛЕДАХ ЯНАКИ СТОИЛОВ- ВЪРТИ, ОВЪРТА, ПРЕХВЪРЛЯ ОТГОВОРНОСТИ, ГОВОРИ ЗА ОЛИГАРХИЯ- КОЙ СЪЗДАДЕ ОЛИГАРХИЯТА ПОДАРЯВАЙКИ ПРЕДПРИЯТИЯ ЗА 1 ДЛ, КОЙ ДОПУСНА ДА СЕ РАЗДАДАТ НЕОБЕЗПЕЧЕНИ КРЕДИТИ НА 15 БАНКИ И ТАКА ДА ОГРАБЯТ БГ ГРАЖДАНИ- ТИЯ СА ОТВРАТИТЕЛНО, ГРОЗНИ КРАДЛИВИ БАНДИТИ, МИЛИОНЕР ДО МИЛИОНЕРА ЕДРИ КАПИТАЛИСТИ С НЕДОКАЗАН ПРОИЗХОД НА КАПИТАЛ НО "ЗАЩИТАВАТ"ИНТЕРЕСИТЕ НА БЕДНИТЕ И НЕОПРАВДАНИТЕ- ДА БЕ- Г О В Е Д А.

37

Изглежда

преди 3 години

Правителството за разлика от този носи отговорност. Лесно е да лаеш отстрани

36

БСП крадци

преди 3 години

Кабинетът е непостоянен ....Затова пък БСП са постоянни в плановете си за разграбване на държавата ако дойдат на власт ( най-им се иска маскирани като служебно правителство на Фигуранта )

35

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

ЖИВОТА НА "ДЪРЖАВТА" В БЪЛГАРИЯ, БЕШЕ В ПЕРИОДА ...681--1944г. !ТАКА БЕШЕ И НАПИСАНО НА СТАРИЯ "КОМУНИСТИЧЕСКИ ГЕРБ".. НА БКП!ПРИ "КОМУНИЗМА", "СОЦИАЛИЗМА И НАЦИОНАЛ-СОЦИАЛИЗМА" --НЯМА ДЪРЖАВА!"ДЪРЖАВА"--- ИМА САМО ПРИ ДЕМОКРАЦИЯТА , КАТО НА ЗАПАД!НЕ ВИ ЛИ Е ЯСНО ,ВЕЧЕ....ХА,ХА,ХАААААААА

34

наблюдател

преди 3 години

Голям ,, сладур" е този. Правителството особенно за К19 си върши работата, като всички ост. правителства по цялата планета.Много неща още не се знаят за този вирус,затова се действа леко казано хаотично в държавите. Или БСП-то имат някакви прозрения за болестта....по различна от др. правителства.Ама нека да се ,,изкаже" другарят....Те са най, най,най.....,докато дойдат на власт.....

33

game1

преди 3 години

Стоилчо ти и твойта партийка пък сте толкоз последоватвлни, че всички ви напускат! Празнодумци!

32

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

АБЕ , ВИЕ ОТ ДС/КГБ И БКП, ДОБРЕ ПОДГОТВИХТЕ Т.Н. "ПРЕХОД И ОГРАБВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД"....АМА ВЕЧЕ СТЕ НА ПЪТ ДА ИЗТЪРВЕТЕ "ПАРТИЙНАТА ДАЛАВЕРА" И ДА ЗАПОЧНЕТЕ ДА СИ ПЛАЩАТЕ ЗА ГЯВОЛИЙТЕ -КОМУНИСТИЧЕСКИ...ХА,ХАХААААГЕШЕВ , ВЕЧЕ ВИ ДИША ВЪВ ВРАТЛЕНЦАТА--ЧЕРВЕНИ И ЗАПОТЕНИ ...ГОСПОД И НАРОДА ---ЗАБАВЯТ , АМА НЕ ЗАБРАВЯТ !