38

Трибуната

преди 3 години

За всички които не вярват във тежестта на заболяването и милят за "нежните" звуци на чалгицата - отиваш на дискотека,подписваш декаларация,че ти няма да имаш претенции да се лекуваш в случай на зараза, поемаш лечението на всичките ти контаткни роднини които си доказано заразил и полагаш 6 часа доброволчески труд в КОВИД отделение без маска разбира се (щото то младите не ги лови) да видиш от първо лице как това е само измислица и игра на рептилите да те чипират чрез ваксинация и контролират с 5Г

37

Анонимен

преди 3 години

Важно е гласоподавателите от хотелиерския бизнес и ресторантите да са доволни!

36

реалнафантазия

преди 3 години

Кога ще стигнем японците? Маските там не са задължителни, но 95% от хората носят маски, защото знаят значението на думата общество и се пазят. Но дори и да решите да не носите маски там, никой няма да ви направи забележка.Кога ще ги стигнем, ганчовци?... :)

35

Анонимен

преди 3 години

Само седмица след началото на учебната година Чехия премина психологическата граница от 1000 нови случая за ден. Това стана на 8 септември. Последваха десетина дни, в които броят на заразените дневно се движеше малко под и над хиляда. На 17 септември числата отново подскочиха 3125 нови случаи на COVID-19 само за ден. На 21 септември министърът на здравеопазването Адам Войтех подаде оставка. Той каза, че иска да освободи място за някой, който може да направи повече.Последвай примера му!

34

Урко

преди 3 години

Какво му е опасното на двустранна пневмония? То си е лека болест. Още повече, че повтаря, може по два-три пъти на година да си я караш.

33

Анонимен

преди 3 години

Протестерите да ходят доброволци през деня, а вече ако искат на площада! Никой не ги спира! Яйцата и доматите да ги дадат на бедните!

32

Анонимен

преди 3 години

Ха да видим сега шопите мъже ли са или меки китки.

31

Анонимен

преди 3 години

След като затворите нещо да не забравите да му лепнете и една жълта звезда на вратата.

30

Анонимен

преди 3 години

Най- голямото доказателство, че няма пандемия са учениците които пътуват в градския транспорт и ходят на училище. Колкото и да се напъвате, никой не ви вярва.

29

Анонимен

преди 3 години

Значи влизаш в ресторанта махаш маската.. Влизаш в час пак я махаш.. Вкъщи проветряваш.. Но навън я слагаш..Колко трябва да си ***?

28

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 9 Е та за това де! Искат да има много болни, 6000 на ден, и после да ни зарадват с набързо направената ваксина, която ни гласят след декември. Ама за целта им трябват много болни... Разболяват ни за целите на маркетинга...

27

#оставкс

преди 3 години

Значи ценните хора на държавата заседават онлайн и ако им се наложи да излизат се качват в мерцедеса и обградени от кортежи, а децата, които би трябвало да са бъдещето на нацията ги набутаха по тесни и задушни класни стаи 6 часа дневно и после още час и нещо в пикови часове по нередовен градски транспорт.

26

Анонимен

преди 3 години

Разпространява се по въздуха в затворени помещения с недостатъчна вентилация. Колкото по-дълго седиш вътре в офиса, бара, ресторанта, мола, лидл, кауфланд...толкова повече вируси смъркаш през маската.Това е.

25

Анонимен

преди 3 години

Всички пандемици до една дебела стена и кой с каквото може

24

Анонимен

преди 3 години

Затворете метрото, 30 заразени шофьора как става освен из "въздуха" долу.

23

бай Тъпчо

преди 3 години

Еееее Бойчовия кокошарник се мъчи да мисли бе... По улиците накараха хората с парцaл на устата да ходят, ама в кръчмата-йок бе! Там маски те трябвали, щото пияндетата сами са маскирали, та и вируса не можел ги познай за хора...

22

Анонимен

преди 3 години

Сухите съчки да горят! Защо искате преминаване онлайн обучение? Какво значение има, че в Западна Европа работят дистанционно. Нищо, че в Бг има претенции за най-добрият Интернет.

21

Анонимен

преди 3 години

Може би намерението им е да пренасочат част от нощния живот към казина и игрални зали??? Знаем, че хазартния бизнес е важен за Боко и компания

20

Анонимен

преди 3 години

Ха,ха,ха.Това няма да стане.Винету ще ти набие канчето Фандък.Не взимай решения без знанието на вожда.

19

Анонимен

преди 3 години

Как има пандемия а учениците си щъкат? За какво ни е тази ваксина? Какви са тези "мерки"Аве вие много изнагляхте!