118

Анонимен

преди 3 години

Фандъкова да се повози в градския транспорт в пиковите часове и да спазва дистанция, обаче.

117

Анонимен

преди 3 години

Демек, още не сте питали тиквата

116

Анонимен

преди 3 години

Няма нищо за обмисляне, ЗАТВАРЯЙТЕ ГИ ВЕДНАГААбсолютна глyпост и наивност е да си мислите, че някой ще си сложи маска на 3 ракии и 5 водки след полунощ.Здравен инспектор там не може да влезе без полицията така че контрол на практика е невъзможен.

115

Феминистът

преди 3 години

До 117Ако утре те видя в беда, ще ти подам ръка, дори и да си заразен от Ебола. Доводите ми са точно противоположни - пълно отваряне. Просто не мога вече да ги понасям и ги подигравам.Уважаеми участници във форума, извинявайте, ако съм прекалил. Млъквам.

114

Феминистът

преди 3 години

Засега нямало да се налага вечерен час в София.Фандъкова, този вирус да не е мутирал пак. Сега е придобил вампирски ген, та ходи само нощем да ни кълве. Тогава решението е ясно: много светлина, сребърна кама и много чесън. Ще се тъпча с толкова чесън, че и през маската да се уригна, този срещу мен направо да припадне. Фандъкова, да заредиш магазините в София с безплатен чесън.

113

до феминистът

преди 3 години

Да разбрахме доводи ти , а те са пълно затваряне на всички и никой да не контактува с болните дори и лекарите, че са заразни.Сори пич подхождаш доста егоистично да не зарязяват , а болните ги отпишете важно е да стоят далеч от теб.

112

Феминистът

преди 3 години

Нямало здравна система, която да издържи.Нито една здравна система, която причинява психози на хората, а после ги лекува от какво ли не, но само не и от причинените от нея психози, няма да издържи. Лекарите сами си докараха този "ад под небето". Лекарите сами да се оправят - спасението на давещите се е в самите давещи се. Нощните заведения тук нямат нищо общо.

111

Колко удобно се скри

преди 3 години

Тиквун и остави както обикновено жените около него да взимат решенията. Мъж в отрицателна степен.

110

Анонимен

преди 3 години

До ШопБрей.И стриптийз ли имате във ваше село.

109

Феминистът

преди 3 години

Нямало медици, били заразени.Да им съчувствам ли е необходимо. Тези хора, които са най-компетентни в тази област, разпространиха в най-голяма степен истерията и психозата след хората. Не ми пука за тях. Но се моля на Бог енергетиците да не бъдат карантинирани. Защото като спре и тока посред зима, ще видим всички какво значи истински локдаун. Ти също, старшина Фандъкова.

108

Шоп

преди 3 години

Обмисляте, но не мислите Фън-Дък! Ресторанти след 21ч. не трябва да работят. Дискотеки, барове, стриптийзи, нергиле кафенета трябва да са абсолютни затворени. А ти Самоковска патицо трябваше отдавна да си оправила парковете и пътя към Витоша.

107

Чебурашка

преди 3 години

До ФеминистътРадев стига си хейтил, че да не те пратим пак в Естония!

106

Феминистът

преди 3 години

И така, нямало медици, защото и те са заразени.Фандъкова, медиците носят маски, те не могат да заразят пациентите. Пациентите в болниците поне носят маски, те не могат да заразят медиците. Тогава защо дори и образованите медици са заразени. За мен отговорът е само един - маските не предпазват от нищо.

105

Анонимен

преди 3 години

Минаваме на тридневна работна седмица.

104

Анонимен

преди 3 години

Аз, ако съм кръчмар тая никога няма да я пусна в ресторанта ми .

103

Феминистът

преди 3 години

Сериозна ситуация - медиците се заразявали и били под карантина, нямало медици.Защо се заразяват, нали са с маски, а и в болниците те пускат без маски. Всеки пази с маската останалите, нали така. За медиците работните места се изключват, реално остава вторият основен фактор - семейната среда. Старшина Фандъкова, разделяй и семействата в София, това е.

102

футуролог

преди 3 години

Машинистите ще бъдат заменени с роботи. Сервитьорките и готвачките с вендинг апарати. Никой не трябва да работи защото е опасно, машините ще го правят вместо нас. На нас ще ни дават пари в картите за да ходим до вендинг машините, да плащаме парното и водата, да се повозим из тунелите на метрото

101

Феминистът

преди 3 години

София се намирала в червената зона на епидемията.Фандъкова, от всички направени теста в страната за последното денонощие колко са разпределени в София. Защо ли питам? Това е информация само за служебно ползване. А Фандъкова е масон може би от Великата окултна столична ложа. Тя има, разбира се, тази секретна информация, тя е пътят, истината и животът.

100

Анонимен

преди 3 години

ха така ,фалирайте всичко и после като излезнат гладните зомбита по улиците ще ви питаме ....

99

Феминистът

преди 3 години

Най-важното на този етап било да се запази здравето на хората.Здравето на хората въобще не е в опасност от една инфекция, която не може да ги повали дори с неразположението на грипа. Тези хора са в кондиция и ходят на работа, а разбират, че са инфектирани, чак когато им светне лампичката на теста. Фандъкова, с колко ти се намалиха доходите от епидемията?