143

Руска Логика

преди 3 години

Москвича е по-добър от Мерцедеса защото е ...по-евтин.

142

Митко-любопитко

преди 3 години

до потребител 177Тебе какво те топли това , дори и да е вярно ?!Все едно да се радваш , че комшията имал голям к..р !

141

До 178

преди 3 години

Поне 2 ескадрили F-16, докато и ескадрила F-35 !А мисля, че и някой друг F-18, траспортни, както и дронове.

140

Анонимен

преди 3 години

Втора ескадрила..?!

139

Анонимен

преди 3 години

Суха Тренировка за Коледното Помилване :)))))

138

ЦРУ

преди 3 години

До Трите морета 153 ........***-Оооооооо..... правем " БАЛКАНСКИ ПОТОК " .....заради АЗЕРСКИЯТ и ТЮРКМЕНИСТАНСКИЯТ газ ( с азерите имаме договор за 1 мил ) ......тръбата ни е за 3 мил...вкарваме и ВТЕЧНЕН ат терминала в Александруполис ( 20 % га КУПИ Б.Б. за ТЕБЕ бееееееее)....а ако САЩ им разреше на Раша ...може и те да си пуснат газ до Сърбия ( но само 50 % = 1.5 мил и ще ПЛАЩАТ ТРАНЗИТ ) ....За това се Б.Б. ХОДИ в БЕЛИЯТ ДОМ и се среща с Тръмп !!!

137

Анонимен

преди 3 години

Кефи ме как винаги е стиснал юмруци и си накланя главата на една страна когато го снимат, напомня ми на батките от 90-те :)))Доброто старо време, когато всичко се разрешаваше с юмруци :) Най добрия премиер който се е раждал някога на нашата земя, поклон :)

136

Антонио

преди 3 години

Сделката за Ф-16 включва ВСИЧКО - самолети, резервни двигатели, резервни радари, поддръжка и резервни части, наземно оборудване, въоръжение както и подготовката на пилотите. Вижте какво стana със Су-30 на Индонезия - от 18 само четири са годни за летене поради липса на пари за части. АлкашитеГи продадоха "евтино" но после им го изкараха през носа с частите и поддръжката.

135

до 149

преди 3 години

Да това ми напомня за Kaspersky руската компания не само се занимаваха с вируси а и запушване на дупките на Уиндоуса , естествено американското разузнаване беше много ядосана за това действие на руската компания за компютърна сигурност и с право я забраниха.Все пак дупките преназначени да ги ползват те се водят възможност за контрол на терористите.

134

полковник Колев

преди 3 години

Неотдавна писах и пак ще припомня: Руската противовъздушна установка С-350 сваля и унищожава без проблеми едновременното нападение на 24 бойни самолета,нападащи от различни посоки!!! Информирай те се и не пишете свободни съчинения.

133

Анонимен

преди 3 години

Възнаграждението за националнияпредател е винаги едно и също --константа през времето и географията.

132

Анонимен

преди 3 години

До до 149Не е вагно чий е 5Г хардуера .А чий е софтуера. А иначе американците искат да си пробутат тяхното и затова лъжат че хардуера е важен.Все едно да си купиш американски компютър и да му сложиш руска антивирусна и да си мислиш че американците могат да те подслушват а не руснаците. Затова и Борис Джонсан каза чняма проблем да е китайски щото софтуера е наш ;) Естествено наща тиква може друго да излъже .Въпрос на лъжи общо взето .

131

Анонимен

преди 3 години

До До гУменНе се сърди, а хубаво проучи какво курпува Бахрейн и какво купува България. Защото Бахрейн купува само самолети, ние купуваме, въоръжение, обучение на летци и интруктори и необходимите стендове за ремонт и подготовка. Както и цялата нужна наземна електроника за комуникации.

130

до 149

преди 3 години

5 G в българия още няма , въпроса е след години като се прекара кой вариант ще бъде , този на Нокия които направиха много хубав програмируем чип ,може да слагаш софтуер за всичко в него включително да делиш клиенти ,да им събираш информация и дори различен протокол да позват много хубав чип но това го прави ужасно скъп, или варианта на Хуавей чип без екстри фабрично скарани 5G протоколите,няма памет да си качваш пакети примерно следи този и този но евтин и ефективен, а като потребител цената ме

129

Трите морета

преди 3 години

интересува ни М-у-н-ч-о и чичка-тиквата какво е обещавал на СССР мутрите !

128

Анонимен

преди 3 години

Трябва да помогнем на братята американци, те се жертват за нас да ни пазят от Русия, при САЩ живеем добре, ако не бяха САЩ сега щяхме да гладуваме като руснаците в Крим.

127

Анонимен

преди 3 години

САЩ са най-големият брутен производител на петрол в света, би трябвало енергията да им е без пари, а в същото време 50 милиона американци гладуват.

126

Трите морета

преди 3 години

"Трите морета" е проект за газопроводи от Полша. ТИКВАТА разпореди ли ДА не се учаСтва ???ТИКВАТА дори ДА успее ДА ЗАВЪРШИ ТурскаТА ТРЪБА, по тази тръба в този момент може ДА тече Само американски , катарски, израелски и азерски газ

125

Анонимен

преди 3 години

Само един Су-35 ще ги попилее всички от 80 километра още преди да са го засекли с ракети въздух въздух.

124

Анонимен

преди 3 години

Абе за "модерните" самолети - ясно ! Кажете и за комисинните ? Тия нощни шкафчета да не се пълнат , ей така от само себе си ?