83

Анонимен

преди 3 години

Доволно се умилква присвоил някакви си пачки пак **

82

Анонимен

преди 3 години

До БългаринГубернатора Макаров си го прибраха след последната издънка с руските шпиони и изгонването на двама нагли руски шпиони от България. Мисля че наследничката му се казва Мутрофанова или Митрофанова както ни я представя руския МИД.

81

Винету

преди 3 години

Ся, момчетъ и момичетъ!Най-доброто американску фърчилу е:- Ф-15следвано от- Ф-18 E/Fи накрая- Ф-16 блок 52+, и Блок 70, който обаче сега *** правят.От Европейските Фърчила най-доброто е:- френското "Рафал", мъ многу скъпоп, бе!после- Тайфуна, мъ не е толковъ добър и е същу многу скъпи накрая шведската "евтинийка"- Грипен (почти на цената на Ф-16)Ф-16 блок 70 е отличен избор за нас, въпреки, че аз си харесвам Стършела Ф-18!За руските С-30 и Су-35 забравете, щото ний сме у НАТО.

80

Оставка

преди 3 години

Оставка *** !

79

Анонимен

преди 3 години

До Факт е, чеФакт е че говориш празни приказки. Су57 изобщо не е самолет 5-то поколение и поне още 10 години няма да бъде, ако до тогава утиска Русия да стои на географската карта.

78

Българин

преди 3 години

Румен Юмручето да се допита до губернатор Макаров как да се откажем от Ф-16 и да вземем "Грипен", че може да пие един чай с полоний!!!

77

Анонимен

преди 3 години

Тези самолети са нужни само и единстенно на САЩ за да се перчи на Руснаците , а когато замирише на барут американците ще са далеч от тук ....

76

Анонимен

преди 3 години

Модернизация на армията нямаме ,такова нещо се прави в САЩ,Русия и подобни не при нас , модернизация на армията означава ,развиване на собствени разработки а не увеличаване на парите които ще харчим за да бъдем потребители на чужди разработки, второто е вариант които не е лош при условие че не се излиза от военния бюджет,но в случая се излиза доста над бюджета което е вредно за всяка икономика.Увеличения военен бюджет без инвестиция в собствената икономика от това увеличение си е чиста глупост.

75

СС

преди 3 години

България е изнудвана от САЩ да купува оръжие ,скъп ток , безплатни военни бази и гастербайтери на бригади в САЩ !!!

74

Щирлиц

преди 3 години

Американският вицегубернатор на България на инструктаж в САЩ.

73

Анонимен

преди 3 години

Платените предатели, пета колона на *** се пукат от яд, че България върви напред!На който не му харесва - Комсомолск на Амур приема емигранти! Бояришник - на корем! Наздоровье товарищи!

72

Продажници

преди 3 години

Вместо тези български пари да отидат за здравеопазване и образование, ще отидат да подпомагат икономиката на чужда държава. Хвърлени на вятъра милиарди за никому ненужни железа. Това поколение политици ще остане в историята като национални предатели. А България в момента е една от страните с най-бързо умиращото и намаляващо население - от много хубав и перспективен живот сигурно ще да е, ама надали.

71

Факт е, че

преди 3 години

В директен двубой СУ-57 бие по всички показатели F-35.

70

Анонимен

преди 3 години

F-16 е възможно най-добрият самолет от 4-то поколение след F-15, който имат само 4 страни в света САЩ, Япония, Израел и Саудитска Арабия. Руски таралясници изобщо не участват в този класация защото нищо ново не са показали за последните 50 години.

69

Анонимен

преди 3 години

Със тези самолети БГ ще има военна база във САЩ .... ;)

68

Българин

преди 3 години

България е в НАТО и ЕС, товарищи!Свиквайте!

67

Калеко Алеко

преди 3 години

Ако сте забелязали всички въздушни удари по всички горещи точки на планетата се извършват с F-16, от страните на Алианса ... Така бе ше и в Сирия, където Израел извършваше въздушни удари по набелязани цели, а когато противовъздушната отбрана на Асад отговори, свали само един руски "Ил-20" имал неблагоразумието да се намира наблизо ... Така беше и на турската граница, където F-16 свали набързо едно злополучно СУ ... А нашите F-16 Блок 70/72 са от най-ново поколение с радрна система, като на F-22

66

Съвременни самолети

преди 3 години

Модел 1974 г.Само не разбрахме защо Словакия ще плати 1.5 милиарда евро за 14 F-16 70/72, a ние почти за същите пари може би ще получим 8. Че и се каним да предплатим още 8. Докато Словакия са превели половината от договорената сума. КПКОНПИ да се самосезира.

65

Димитрис Ставрос

преди 3 години

МИГ-29 ВЛЕЗЕ И БЕШЕ ПРИЕТ НА ВЪОРЪЖЕНИЕ В СССР ...В СРЕДАТА НА ЮНИ 1982 Г...--ООЩЕ ПО ВРЕМЕТО НА ЖИВИЯ БРЕЖНЕВ !!, 6 МЕСЕЦА ПРЕДИ ДА ОТИДЕ ПРИ МАРКС И ЕНГЕЛС НА 10 НОЕРИ 1982 Г.А Ф-16 = ПЪРВИЯ И БАЗОВ МОДЕЛ И ШАСИ------Е ПРИЕТ във ВВС на САЩ -- В МЕСЕЦ МАРТ 1980 ГОДИНА !!ЗАЕДНО С ПЪРВИВ БАЗИСЕН МОДЕЛ на ТАНКА --А1Н1 ( ''ЕИБРАМС'') --- Ф-16 Е ГОРДОСТТА НА 1980 год. и 1981 година !!

64

Анонимен

преди 3 години

Добре че е Борисов комунистите влачиха държавата по корем 20 г. за кеф на руснаците