134

Анонимен

преди 3 години

Антиваксърите са същите като феминистите, обратните, ***, русофилите, ислямистите.

133

Анонимен

преди 3 години

Обяснението е много просто. Страхът на хората от ваксините е че не разбират каква революция в медицината са всъщност. Антибиотиците и ваксините ни направиха от 1млд на 8млда човечета само за 150 години. Това как ще го обяснят антиваксърите. Уж искали да ни избиват рептилите - *** - мормони, а ние ставаме все повече.

132

До 142

преди 3 години

Ти явно не си виждал на какво е способен хероинов наркоман в абстиненция!Ако видиш, друго ще приказваш за наркотиците. А антиваксърите най-добре да хващат гората...

131

1

преди 3 години

Троловете парадиращи като антиваксъри днес са явно на двойно кафе.

130

Мангъров и ваксините

преди 3 години

Вижте интересен репортаж на БНТ.Доц. Мангъров бил ЗА противогрипните ваксини.Има и други негови интервюта, в които застъпва тезите за ваксините по принцип и това, че у нас има много добър имунизационен календар.https://bnt.bg/bg/a/dots-manga-rov-shte-se-pradpazim-ot-grip-sigurno-s-vaksina

129

Анонимен

преди 3 години

До Естествен подборСамо че, приятелче, много от антиваксърите са бивши ваксъри, които са научили по трудния начин за вредата от ваксините..... Живей си с розовите очила докато можеш.

128

Естествен подбор

преди 3 години

Всъщност колкото повече са антиваксърите, толкова по-добре за вида Хомо Псевдосапиенс като цяло. Един нетолерантно настроен генетик натърти, че човечеството отдавна е слязло под долната граница на детска смъртност, под която започва все по-лошо увреждане на генофонда. Антиваксърите обаче усърдно компенсират тази тенденция. Нека ги поощряваме в благородната саможертва.(Впрочем по същата причина трябва да се разрешат всички наркотици. За две поколения ще се отървем от натрупаната отпадъчна ДНК.)

127

Анонимен

преди 3 години

До 145За Канада и САЩ със сигурност не е фейк, специално за частта с медицинските концлагери. В Австралия и Дания пък въобще не се предвижда подобна хуманна алтернатива и направо ще се пристъпва към отвличания по домовете и насилствени ваксинации под железен ботуш.

126

до 136

преди 3 години

Да, всеки, който дръзне да зададе неудобен въпрос, бива заклеймен като "антиваксър", дори и да не е такъв. А за "антиваксърите" както знаем се провежда гигантска медийна кампания по цялата земя, че са едни от най-неострите хора на планетата, нали сте чували?

125

Анонимен

преди 3 години

Забравяте да кажете, че антивакс течението всъщност тръгна от лекари и учени, а не от обикновените хора, защото те първи видяха мащабите на уврежданията, които някои ваксини причиняват.

124

Анонимен

преди 3 години

Апропо не разбирам каква мотивация имат ваксинопроизводителите да произведат безопасен продукт, след като така или иначе са официално освободени от отговорност. Морална? В бизнес машина за милиарди? Където на всичкото отгоре имат и конкурентни компании? Хах

123

Анонимен

преди 3 години

Носят се брутални слухове ,направо фейк нюз,че който не искал да се ваксинара щели да го затварят в концентрационен лагер наречен изолатор,и ще му конфискуват частната собственост, който се ваксинира,ще му отпишат дълговете и пак ще му вземат частната собственост, но ще може да пътува и придвижва. Направо фейк нюз.

122

АЗ

преди 3 години

Никога няма да си инжектирам нещо, за чиято безопастност никой не носи отговорност. Производителите на ваксини са освободени със закон от всякаква съдебна отговорност за отрицателните последици, които може продуктът им да причини на хората. Фондът за обещетения на пострадали от ваксини в САЩ се финансира от бюджета, т.е. от данъците на хората, а самите фарма корпорации не носят НИКАКВА отговорност за ваксините, които продават. Ако това е новото нормално, нека аз съм ненормалният -окей съм с това

121

Анонимен

преди 3 години

Ваксинирането винаги е било руска рулетка със здравето. Разликата е, че преди имаше един куршум и пет празни гнезда в барабанчето, сега има едно празно гнездо и пет куршума, а с ковид ваксината няма да има празно. Прав път на тези, които решите да се ваксинирате. Съжалявам единтвено роднините ви...

120

123

преди 3 години

Ковид ваксината е направена да убива бавно. Ще ни редуцират.

119

Вазмотен

преди 3 години

ГриБ?!?!?!?!Е такава болест още не бях чувАл, уауаААаааааа хахахахх

118

МАЙМУНСКИ Грип ми

преди 3 години

Не съм антиваксър. И аз, и семейството ми си имаме всички редовни + няколко допълнителни ваксинации.Убеден съм, че ваксините и антибиотиците са двете най-велики достижения на медицината въобще.Не мисля обаче, че претупана ваксина ще ни реши проблема в този случай. Най-добре е да се изчака, докато сме сигурни, че е безопасна. А междувременно трябва да се вземат мерки срещу медийната истерия. Не училища, а медии трябва да се затварят!

117

Анонимен

преди 3 години

"Като сте рекли А, кажете и Б - двама от доброволците на Астра-Зенека са осакатени за цял живот, трети почина, това в тясна извадка и в рамките на един месец." Това са само известните случаи. Ами заметените? Ами стотиците, при които пораженията тепърва ще се прояват. Повечето странични ефекти действат на принципа на бомбата със закъснител. Да се пуска масова ваксина без поне 5 години клинични тестове е абсолютен тероризъм!

116

да, да

преди 3 години

Ще се ваксинирам нанайси, след като гледах току-що изтеклото видео със сина на кандидат-президента Байдън. Тези отгоре до един са морално разкапани и правят всичко, ВСИЧКО за пари. (Във видеото Хънтър Байдън пуши крек, докато малолетна китайка му масажира .... с крака). Не мога да постна линк, защото ще ме баннат.

115

не е точно

преди 3 години

Не е странно. Въпреки, че ваксините са ефективни в 70-80% от случаите не трябва да се подценяват рисковете от алчността на производителите и недостатъците на медицината. Примерно в САЩ до средата на миналия век са режели апениксите на бебетата и сега ьяло поколение има проблеми с обмена на веществата. Добре че я прекратяват пракриката. Трябва да се отчитат индивидуалните генетични особености!