43

Хм

преди 3 години

Ако в САЩ умрат 1,2 дори 5млн. от коронавируса,това няма да е фатално за тях.Ако обаче Америка загуби световното си лидерство,това ще е нейния край!А Байдън няма идея точно за това-как да съхрани преимуществото във всички сфери!Впрочем в промишленоста САЩ са втора сила точно заради демократите(Обама).Накратко-управление на демократите ще е фатално за САЩ.Което би зарадвало много хора,но не и далновидните-заради Китай.САЩ трябва да оцелеят като суперсила,просто трябва да не живеят на чужд гръб

42

Краят на тръмпизма

преди 3 години

Най-силният момент на г-н Байдън беше, когато погледна в камерата и съзнателно се обърна към избирателите. Знаете кой е той, намеквайки за г-н Тръмп. - Познавате характера му. Познавате характера ми. Вие знаете нашата репутация за чест и казване на истината. "

41

11

преди 3 години

Баси сърдитите старчета.

40

ДДРОнег

преди 3 години

Споко , и двамата сте маскари :):):)

39

Анонимен

преди 3 години

До Христо ХристовА че ти си червив русофил също е видно от космоса.

38

Христо Христов

преди 3 години

До 39Че Китай не е виновен е ясно, но че е по-адекватен от либералдемократите (пример ес) е факт.При клинтън жертвите биха били повече.

37

Операция МрачнаЗима

преди 3 години

започва сега - Байдън даде сигнала в ефир - ДаркУинтър!!

36

A3

преди 3 години

trebe njakoi da ide da im iznese lekcija kak se prawjat izbori na balkanskija poluostrov. po interenso e. tuka ako ima debat mejdu dwata generala, ke se utrpjat na jiwo w televizijata. pa i ni sme edna demokracia: dwa generala se karat koi da ni upwljawa !!!

35

Тръмп Завинаги

преди 3 години

само Тръмп може да спаси света от ДемонКратите!!

34

Анонимен

преди 3 години

Що за президент е Тръмп? Снощи говири нагли глупости на дебата с Байдън, дори заяви че не е виновен за смъртта на 230 хиляди американци а за това е виновен Китай.

33

Байдън

преди 3 години

МрачнаЗима - кодова дума за Активиране на Оперейшън ДаркУинтър!

32

Питър

преди 3 години

До Анонимен 31Кой смяташ, че точно ДНЕС ще гледа измислени клипчета, скалъпени в отчаян опит на един провален президент и абсолютен измамник, който отчаяно драпа да не влезе в затвора заради неплатени данъци (също като Ал Капоне).... ДНЕС излиза "Борат", където милиони ще видят как дъртият адвокатът на мошеника Тръмп, си бърка в гащите пред българката Мария Бакалова, играеща дъщерята на Борат.... Уж само си "запасвал ризата"..... легнал в леглото, че да му е по-удобно... Тромбона е пътник...

31

Българин

преди 3 години

Да живее Тръмп!

30

Анонимен

преди 3 години

То и ВОСР не е стихийно бедствие,а е финансирана отвън.Питайте немския крал.

29

Питър

преди 3 години

Тоя дебат не го гледах, но Тромбона може да почне да се подготвя за приключването на делата с данъчните и успешно заминаване в панделата. За негово успокоение, Иванка сигурно ще е там също. Може би не в същата килия, но се ла ви... Не че Байдън става за нещо, но Тръмп начело на света е абсолютна подигравка... А ако след изборите започнат и гражданска война, на всички нас ще се отрази добре

28

Анонимен

преди 3 години

Световното задкулисие решава всичко.Изборите са парлама.Защо пречукаха Кенеди и 100 души от разследвачите?Защото се опита да контролира Федералния резерв,който от държавата беше преминал в частни еврейски ръце.Добре,че зетят е евреин,а Натаняху е приятел на нашия.

27

Анонимен

преди 3 години

САЩ са бита карта. Който и да стане президент, САЩ вече са само една регионална второстепенна сила. Новите световни лидери са Русия и Китай.

26

Анонимен

преди 3 години

Не четете фейкаджийска пропаганда, а гледайте дебата. Бай Тръмп отвя Дементния Джо както Тайгър Уудс отвява топка за голф! А днес показа видео как Байдън лъже и си противоречи в много от тезите които защитава и прокламира. Така че препоръчвам на нашите преписвачи, да вземат да прочетат нещо различно от NYT и CNN, ако изобщо имат претенции да са обективни.

25

аууу

преди 3 години

Байдън ще маскира всички американци! Да видим, колко са зомбираните в САЩ!

24

баба мара

преди 3 години

вината не е на китаи а на биолабораториите в сащ сащ са виновни за всички злинипо света ам бази оръжие наркотици педофили убииства болести всичко идва от тамтози вирус които умори 1 милион по света е плод на ам алчност за печалби