63

Щерю

преди 3 години

Наистита значимите промени по Земята не ги определят президентите на САЩ или костюмирани хора, седнали край кръгли маси, а чутовни по мощ космически (звездни) енергии, които циклично обновяват Вселената, презареждат нашата звезда - Слънцето и дават нов живот на планетата ни...

62

Хвани единия - удари

преди 3 години

И двамата са зло за сета и за нас. Байдън е представител на по-голямото зло, на НСР. Той е за ваксини, маски, електр. пари и намаляване на населението и едно световно правителство. А Тръмп е за господство на САЩ над останалите страни. БОГ ще ги накаже, горе долу ще са равни, ще има гражданска война и САЩ ще се разпаднат след изборите. АМИН!!!

61

Светият отец

преди 3 години

Няма да се плашите кoмyндeтa с-о-р-о-с-оиди , Тръмпи оздраве и ще ви разкаже играта на всичките :)))) Идеите на маркузе и калегри отиват в кaнaла.

60

вселенско въстание

преди 3 години

Неолибералите де факто са троцкисти. Нека припомним: Троцки (платен от US либералите )е болшевишки вожд, извършил заедно с Ленин (платен от Германия) колосални и масови престъпления, и зверства в Русия. Либе-ра-стичната престъпна шайка се бори неистово натрапвайки Опорките за стъпкване на традиционния морал, свързан с вяра, народ, семейство, пол....ама народа не е толкова пр0ст, че да харесва дърт комунист като Байдън, койтоосвен това е в джоба на Пекин

59

Някой

преди 3 години

Щом говорим за педофили, погледнете в нета снимките на Тръпм с дъщеря му- седнала на коленете му, той я опипва или се целуват по устата. Да не говорим за изказването му , че щял да я оправи ако не му била дъщеря. И ако това не е извратено, няма какво друго да е. Той е известен извратеняк и сексуално агресивен, а вие пишете за Байдън и за нещо което не се е случило. Тръмповите фенове си затварят очите пред идио*тщините му , пред патологичните му отклонения,пред цинизма му.

58

цфт

преди 3 години

Оправихне България и започнахме да се грижим за САЩ.

57

Анонимен

преди 3 години

Какво да кажем за педобайдън, той каза:- аз няма да затварям икономиката, ще затворя вируса.Не зная дали маските спират вируса, но байдън може да го заключи.

56

Анонимен

преди 3 години

До 62 забравих видеото :))https://youtube/watch?v=rOn7uGVVf1I01:17:50

55

Анонимен

преди 3 години

Си Ен Ен са врагове на Тръмп, има си хас да обявят, че той е спечелил дебата, който горе-долу е равен. Ако бай Байден бъде избран, но умре до 2-3 години от старост, тогава всички ще викат: "Да живее президентът Камала Харис!" Той и без това шанс за втори мандат няма. Абе, изкуфяла работа

54

Анонимен

преди 3 години

До ОпаляСССР сами се смазаха, най малкото има пръст Рейгън, който като го простреляха вече беше една пионка на съветниците си :)

53

Амин

преди 3 години

Тръмп не направи нито една война!Обонго и Байдън направиха 7 войни за 8 години!Всеки да си прецени за себе си кое е добро и кое-зло!Господ здраве да Му дава!

52

Анонимен

преди 3 години

Тръмп измете пода с корумпираното и фъфлещо човече на Барак Хюсеин!

51

Опаля

преди 3 години

За мен ....хвани единият,удари другият. Нищо добро не ни чака с тези...Най добрият президент си остава Рейгън. Бил артист, но смаза заедно с Татчър СССР-то и соца...по точно беше катализаторът за падането на ,,Империята на злото"-РСФСР.

50

Анонимен

преди 3 години

До Тонка 53Тръмпито е наследил богатството от баща си, който е бил доста богат, все пак успя да го намали с 1/3 това богатство, което си е постижение за бай Тръмпи, не е прахосал всичко :)))

49

Христо Христов

преди 3 години

"Вие знаете нашата репутация за чест и казване на истината..." - мда, точно така: репутация на лъжци и убийци.

48

Анонимен

преди 3 години

Байдън ще доведе Сащ до разруха.

47

Анонимен

преди 3 години

Доналд Тръмп е станал богат като бизнесмен, Джо Байдън е станал богат като политик.

46

Анонимен

преди 3 години

Трябва да си мн зле да гласуваш за Байдън. Той е корумпиран, той е ляв, той е популист който си мени мнението всеки месец според нагласите и ще продаде интересите на САЩ на Иран, на Китай и своите корумпирани приятелчета - зелените глобалисти. Да не говорим, че е грохнал старец и кукла на конци на онези, които му финансират кампанията.

45

Анонимен

преди 3 години

До Краят на тръмпизмаПо принцип съм за демократите, не за друго ами защото Тръмпи е клоун, но да кажеш че Джо спящия е подходящ кандидат....:)Има къде по читави хора в демократическата партия, но навсякъде по света е едно и също, избират този с връзки, Обама беше излючение, но и той имаше ходения които не могат да се проследят за плебса :)))

44

Анонимен

преди 3 години

О да, знаем вашата репутация на педофили, сеещи войни и смърт навсякъде, знаем я много добре!