25

Анонимен

преди 3 години

Да затварят училищата като голям развъдник на зарази. В случая на децата почти винаги нищо им няма, но вкъщи заразяват възрастните и умират хора, което е огромен психологически удар за детската психика.

24

Анонимен

преди 3 години

При мен на практика всички може да сме онлайн, но не е така. Само около 1/5 от хората са онлайн, като ни въртят през една седмица.

23

Анонимен

преди 3 години

Против затваряне на училище съм, но има починали деца по света, без придружаващи заболявания. При нас е само абитуриента доколкото знам.

22

Qwerty

преди 3 години

Само пълен *** може да иска да се затварят училищата. От 0 до 19г. няма почти нито един починал в целия свят. Онлайн образование е равно на нулево образование.

21

333

преди 3 години

Затваряйте основния източник на зараза училищата.Чиновниците може да са онлайн,но училищата не.Абсурд пълен.

20

Тогава

преди 3 години

Щом са в къщи, да си вземат и децата у тях. Докато не стане късно!

19

до 18

преди 3 години

Къде си? В Англия, Испания, Франция, Германия, Чехия?Спазвате мерки, а? И защо сте пламнали тогава, след като децата ви тръгнаха на училище? Разчитате на по-добра здравна система. По-малко умрели.Е тук не можем да разчитаме.А и при вас не съм сигурен колко ще издържи. Чехия се молила за военни лекари от ЕУ, а? Чул ли си?

18

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 18Aaa, готин, с "Живея в чужбина." трябваше да започнеш! Тук е Чалгария, нещата са други. Мерки се спазват от вкъщи до кръчмата, от вкъщи до работа ..и май само това. В училищата никакви мерки не се спазват. Носят маски от време на време, дезинфекцират само ако им направят проверка, всички в момента ходят болни, кашлящи, РЗИ симулира дейност на хартия и животът си тече. Та не прави такива сравнения.

17

Коментар

преди 3 години

Хаха!Той чиновника на "работа" не работи камо ли у тях!Сладка далавера...излежаваш се и си драпаш гга зо на дивана а ние ти плащаме заплата!Абе нямат край тарикатите в таз загубена територия!

16

Анонимен

преди 3 години

"Дистанционният режим на работа не влияе на изпълнението на трудовите задължителния на служителите", подчертаха от образователното министерство... то щото много са се разработили, слабоумни търтеи безродни

15

Анонимен

преди 3 години

14 Децата трябва да ходят на училище при спазване на определени мерки. С години ли да го затворим вкъщи а и те така и така пак се виждат. Колко деца са тотално изолирани. Просто в България всичко много се нагнетява. Живея в чужбина. Децата ходят на училище при спазване на хигиенни мерки, работим с маски, в магазините сме с маски. Какво да се направи повече. Да спре живота ли? Но такова нищене и говорене за вируса тук няма. Живота си тече нормално.

14

Анонимен

преди 3 години

Истината е, че у нас просто чиновниците са много. Поне 50% повече от нужното. Затова и дали работят или не - никой не забелязва разликата. Та защо да не поседят и вкъщи?Тъпата политика направителството за разразставен на администрацията като змей доведе до допълнително обедняване на хазната. Целта, иначе, е ясна - пазаруване на гласоподаватели от редиците на бюджетните работници. Млади хора, спасявайте се навреме от тук. Учете езици и бягайте. От това държава няма да стане.

13

Язе

преди 3 години

Абе, що не стана и аз чиновник?

12

Анонимен

преди 3 години

Те пък щото са се преработили и когато нямаше пандемия. Получават заплати за нищо неправене.

11

Анонимен

преди 3 години

Да ги уволняват! Електронното управление ще изчисти поне 300 000 гербави търтеи!

10

Анонимен

преди 3 години

Значи вече и чиновниците минаха онлайн? Навсякъде ще обикалят, всичко ще затворят, само не и основният източник на зараза - училищата! Мислят за нас! За бъдещето на нацията! Чиновниците трябва да оцелеят и кръчмите да работят! Това е България!

9

Кво речи!?

преди 3 години

Чиновниците щели да работят ... Голям виц казахте

8

Анонимен

преди 3 години

Яя, гледай ти! Чиновниците са по-важни от децата! Браво бе! Те могат онлайн, а рискувате децата? Така ли ще си играем?!?

7

Анонимен

преди 3 години

Нека онлайн да дойдат да обработят земята.После онлайн да засеят житото... или пък онлайн да съберат реколтата може би.Защото няма ли ги тези където са офлайн,хоумофицерите ще го карат само на тоалетна хартия.

6

Анонимен

преди 3 години

AC AB, брато, не е я, ве, тази е друга. Онази май си я гледал повече у циците и не си спомняш добре фейса й. Нали, тигре? ;-)