23

Анонимен

преди 3 години

КОГАТО СЪБЕРЕШ ДВАМА БЪЛГАРИ И ЕДИН АРМЕНЕЦ ПОЛУЧАВАШ ГОЛЯМА ПРОСТОТИЯ.

22

СТРАНДЖАТА

преди 3 години

Събрали са ги все интелектуалци - Папазян, Мицов и Светльо разбира се - барда на българската национална лирична песен.

21

Анонимен

преди 3 години

Проф.Балтов-шефа на Пирогов каза,че този вирус е тунингован,т.е.лабораторно пипнат.Напълно съм съгласен с него.На пръв поглед е със симптоми на обикновен грип,но има в него много опасен елемент,който го прави по-смъртоносен.Докато учените не успеят да го изолират ще има още много заразени и починали.Маските няма да ни помогнат.Както и не помогнаха на лекарите,които изгубиха живота си.

20

Анонимен

преди 3 години

Ръцете си ги мия поне от две година възраст, не съм чакала да обявят световна пандемия за да се науча. За *** и умствено изостанали ни вземат та се налага навън маски да носим. Много загрижени за нас, с ниски доходи как се поддържа здравето, маските ще ни спасят?! Икономическо поробване със заеми за години напред и психо експерименти, задминахте и най-футуристичните представи за бъдещето

19

до Бау

преди 3 години

Прав сте, но не усещате ли двойния стандарт?!?

18

Nona

преди 3 години

До 7 Бай СтатиИмаше клипче,една шевна машина в едно мазе,китайчета събират и подреждат в кутии ушитите маскиИ това си го сложи на муцуната,да те пази!!!

17

Анонимен

преди 3 години

И те специалисти! А баба Гинка от пред блока какво смята?

16

Анонимен

преди 3 години

Стига бе.Нали Бойко ви каза който го е страх да носи маска.Значи и той не вярва на маските,затова си я слагаше на очите.

15

Анонимен

преди 3 години

маските са безмислени, защото ковид19 е медиен вирус.помага единствено спиране на четенето на глупости.който живее в страх, ще умре в страх като роб.по добре да умра от грип, отколкото от паника.

14

111

преди 3 години

До БауАз затова не стъпвам във заведение, че не знам какъв е седнал на съседната маса и колко пъти бармана или готвача си е избърсал сополите с ръка.

13

Анонимен

преди 3 години

До 111и ти си поредния двойкаджия..

12

Анонимен

преди 3 години

Няма място за такъв дебат в обществото. Азиатците се справят много по добре и носят маски.Каквото и решение да се вземе от колективните органи по противодействие на разпространението трябва да се спазва. Който не играе с обществото, последното ще си играе с него. Останалото е медийни интриги за да разделят и владеят публиката.

11

111

преди 3 години

Как може да се изкажеш, че няма полза от маските, като от много години хирурзите оперират с маски. Те пазят себе си, а не пациентите г-да "всезнайковци"!! В цял свят започва да се изисква носенето на маски-Франция, Испания, Белгия, Холандия, Чехия....няма да изреждам всички, а една малка София ги счита за глупост!!! Та ние дори не сме колкото 1 квартал на Париж!!! недостъпни и недосегаеми ли сме!!! Срамувам се от вас!!

10

Анонимен

преди 3 години

Разбира се,че е абсурдно.Навън с маски,а дискотеките на фул.

9

Анонимен

преди 3 години

Двама музиканти говорят за неща, от които нищо не разбират. Защо въобще са в това студио ума не ми го побира. "Mузикантът Венцислав Мицов...", за какви експерти и лагери говори, когато той самия е много далеч от медицината. Другият музикант "Витков изтъкна... да не отиваме при родителите ни без тест.",по колко теста да си правиш ако ходиш по няколко пъти седмично? Кой ще поеме този разход? Трябва много по-надежден начин за откриване на вируса. Тест, който прави разлика м/у отделните коронавируси

8

Анонимен

преди 3 години

Да носиш маска е като цяло пълна глупост. Къде отива този въздух от маската, нали пак навън. Или си мислите че излиза пречистен ? Ще падна от смях. Казаха ви го още в началото - маските са само за лекарите да не падат издишаните капки на операционната маса. Ако искате сериозни маски срещу вируси, трябва да носите лабораторен костюм.

7

Бау

преди 3 години

До 1Логиката е много проста. Не може да се ходи по заведения с маска. Не може човек да се храни с маска. Това означава, че ако искат мерки там, трябва да затворят заведенията. Заведенията са голяма част от икономиката даващи работа на много хора. Видяхме какво стана като ги затвориха преди месеци. Много хора загубиха работата си. Това се опитват всячески да избегнат. Икономически удар. Подозирам, че ги натискат и собственици на заведения, но това е друга тема ...

6

Бай Страти

преди 3 години

Някой знае ли къде и как се произвеждат тези маски? Спазват ли се някакви санитерни и хигиенни изисквания при тяхното производство,при продажба и съхранение? Не се ли нагълтваме с повече микроби,вируси и други мръсотии при тяхната употреба ?Според всички специалисти,една маска от тези масовите,дори да е стерилна,е годна за употреба не повече от 30 минути?Има ли някой от нас,който да сменя маската си 15 пъти на ден и колко би ни струвало това?

5

Анонимен

преди 3 години

И какво искате да затворят заведенията, или никъде да не се носят маски?

4

Зиг

преди 3 години

И тук, у немско, е същата работа. По централните улици с маска, по заведенията - без. Вероятно взимат за даденост наличността на дистанция от метър и половина в заведенията. Което в много случаи не е вярно.