43

Тити

преди 3 години

Маската е логична тогава, когато около теб има много хора! Няма да те предпази на 100%, но поне на полувина - тогава си заслужава!Но, всеки един трябва да знае и как да си я постави, а не просто да я носи! Трябва да покрива носа и устата! Но, за съжаление масово се слага само на устата!Освен това е необходимо да се пере и глади а не просто да сложиш едно парче плат с ластик. Хигиената трябва да е на високо ниво!

42

1244

преди 3 години

В Испания са от юни с маски навсякъде! И пак много болни. Следователно полза няма от маските на открито! Пък и на закрито!Елементарната култура изисква, когато кашляш, кихаш или се при,яваш да си сложиш ръката на устата. Както и да не си *** ръцете и да ги миеш редовно!

41

Анонимен

преди 3 години

Ооо, скауец, къде изчезна бе ефтин. Мерцедеса не остаря ли вече, нареждай се за нов, Боци раздава

40

Специални Сили

преди 3 години

Ръкопашен бой. Бойни изкуства. Светльо го дефинира тотално точно. Парашутно-разузнавателна Бригада СпецНаз под. 32990, гр. Пловдив. Всичко е казано.

39

Ганьо

преди 3 години

Да, бе! Кои са тия, та ще ми кажат те на мене какво да правя?! Аз знам по добре от тях, дали има, или няма вирОси! Ха *** ха! Аз да не съм будала?!

38

Анонимен

преди 3 години

Както е известно с радио не се спори. Това е факт на който се опира вируса.

37

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен ""А защо не пояснят как се носи маска?""- това е провокативен въпрос и нова опорна точка на троловете да се правят на глупави и да искат някакви разяснения тоест да разделят хората на прости и умни но това не е точно така. Носенето на брадичката е защото не искаш да те глобят но не си убеден че има болест или че маската пази от вируси в което много хора не вярват освен радиото разбира се.

36

Анонимен

преди 3 години

До colchiquemonamour Много хора си свалят маската не само да пушат или да се хранят но и за да се изкашлят в другите и после пак си я слагат. Може да го правят неволно или нарочно но това показва че и така погледнато маската е безполезна даже напротив.

35

Парашутист колега

преди 3 години

Светльо, прав си. Факт и без варианти!

34

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен Ти ако имаш акъл и искаш да носиш маска носи защо е нужно някой да пояснява ти по глупав ли си или нас искаш да направиш на глупави ай де няма нужда.

33

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен В ЯпонияА значи за това била цялата работа Запада да почне да прилича на изтока и така всички да станем китайци, корейци и при по добър късмет може няколко човека да станат японци но това е съмнително. Дай ми пример от Европа и от Америка, а не от Азия....

32

Анонимен

преди 3 години

В Япония като носят маски от толкова години, какво, да не би да са се издушили?!

31

Анонимен

преди 3 години

А защо не пояснят как се носи маска?! Защото как предпазва маска, носена като лигавник?!

30

colchiquemonamour

преди 3 години

Тези, които носят маска навън и я свалят за да изпушат една цигарка, са най-предпазени от всички вируси! Не мога да разбера, защо никой не съветва на хората да спрат да пушат? Нали навсякъде напомнят, че трябва да се носи маска, да се мият ръцете?Или маските по-добре предпазват от вирусите, отколкото добър имунитет и здрави бели дробове?

29

ало министъра

преди 3 години

Дори музикантите ти казват, че си *** бре!Маски на открито - да, маски на закрито - не.Ходил ли си на детска градина, аллаанкоолу??

28

ИСТИНАТА ЩЕ ИЗЛЕЗЕ,.

преди 3 години

,.. много скоро , явно вирусът е лабораторно сътворение , и само 3 държави могат това , САЩ , РУСИЯ и КИТАЙ , ... и най-вече ПЕНТАГОНА , не знам къде се намира ама май, май ...

27

извинете , амЪ !

преди 3 години

България получи доста пари от ЕС , вече 11 г. , за възход на държавата , и вмвсто да върви нагоре ,.... постоянно сме все по-надолу и по-надолу !С какви очи сега Премиера ще отиде да иска 9.5 млрд. , и ДАЛИ ЩЕ МУ ДАВАТ ВЕЧЕ ?

26

Иван

преди 3 години

Ел президенте, скрий се обратно в дупката ***. Излъга достатъчно гласоподаватели.

25

Анкета

преди 3 години

Параноичните ковид почитатели, криещи се зад маски слагат минус -Смелите, независимите и които не се кланят на Шорош и сатанисткия елит слагат плюс +

24

Анонимен

преди 3 години

Докато тиквата се накраде, бая маски ще смените. Това с маските на открито, граничи по безумие светенето с фаровете в зноен пек и четиридесет градуса жега. И едното и другото, до ден днешен ги заобикалям по всевъзможни начини. Който иска да уйдисва на сикаджията със суджуците и нощното шкафчинци.