22

Анонимен

преди 3 години

До 24 Можеш и да пробваш и на баба си кюлотите!

21

Анонимен

преди 3 години

Решил съм да си направя една маска от на баба ми карето което е на дупки

20

До18

преди 3 години

Тия за еднократна употреба купени от Китай струват 9.5 Пари-стотинки бройката!

19

Анонимен

преди 3 години

70 процента от хората със симптоми са носили преди това маска.Правете си сметката.Не искам да плаща хората но предупреждавам ги да внимават.

18

ДртПрч

преди 3 години

Не употребявам

17

Анонимен

преди 3 години

Носят се под брадичката. Така знае ние българите.

16

Анонимен

преди 3 години

Колко пари трябва да отдели 4-членно семейство за маски дневно, месечно. Внаше село вече 1 маска от аптеката струва 1,30-1,50лв. По 2 маски на ден - 30дни-4-*** души... около 300лв. месечно. Над 50% от хората не могат да си позволят това.

15

баба мара

преди 3 години

защо маските не са по 10 ст броиката ами са толкова скъпи това е чистаспекула

14

лош вирОс

преди 3 години

Моята маска е толкова ***, че на нея като попадне вирус веднага се сбръчква, изсъхва, не знае къде се намира и си мисли, че сменят парите.

13

Анонимен

преди 3 години

Да допълним, че в страните, които наистина вземат мерки на входовете на всеки голям магазин раздават маски, ръкавици, плодовете са така сложени, че да не може да се пипат, в тоалетните всичко е направено така, че да няма нужда от докосване - врати, чешми, ***.. всичко е ремонтирано и е със сензори. Даже и в Турция е така. Който не го пр ави - катинара и в къщи. Да сте видели нещо такова у нас?!

12

Анонимен

преди 3 години

маските са за еднократна употреба и то за кратък период от няколко часа!Всичко останало са лъжи. Да припомним, че преди тази психоза от Ковид маските се продаваха в пакети и струваха по-малко от 50ст. бройката. Сега бизнесът с маски процъфтява, виждаме "оферти" за по 7-10лв, били за многократна употреба?!Същото е и с латексовите ръкавици, които преди бяха по 10ст. за 2бр., сега вече са над 1лв... Явно пак ще пълним друго шкафче на Тиквата

11

гербисто-патриот

преди 3 години

ЕС толкова много пари дааде на държавата ни за борба с короната още пролетта, но тези пари си имат предназначение. Държата ни не може и по 1 маска да даде безплатно от тях, както става навсякъде в ЕС. Тук тези пари отдавна са разпределени на който трябва. А народа сам да си купува маски, да не се стиска.

10

Анонимен

преди 3 години

То пари за мастика няма, тия за маски говорят. В нормалния свят маските ги раздават по входове на магазини, учреждения. Като искат маски- да ги осигурят безплатно.

9

Фил Колинсов

преди 3 години

Нося маска от благоприличие, нямам наранена селска чест, че на бабаит като мене му запушват устата. Иначе съм наясно, че тя почти не пази, като застуди, смятам да си я нося и навън, за да ми топли, освен това ми помага да си прикривам настроенията от околните, имам чудесен свеж дъх, и не, от пародонтоза не пази околните....

8

До 6

преди 3 години

Така е, толкова си прав:)

7

Анонимен

преди 3 години

Маската ми е универсална, медицинска. В задния ми джоб още от март месец. Но върши работа.

6

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Милен говори многопротив маските.Как завърши всичко... ясно е.

5

До 5

преди 3 години

Няма как да стане това!От разходките на въздух няма печалба,а и не е предвидена клинична пътека за тях:)

4

Съветвайте

преди 3 години

Доктори и всякакви други специалисти, съвртвайте хората да прекарват повече време вън на въздух, да спортуват, да се разхождат. Не повтаряйте едно и също - "маски, маски, мий, мий ръчички", а ги пращайте да се " къпят" в гората, сред природата.

3

Как!?

преди 3 години

Една маска още от пролетта, полицая ще ме глоби ли и за това? Като искат да въведат ред, маските трябва да са безплатни, иначе само-мижай да те лъжа!