42

Анонимен

преди 3 години

С тези мъгляви заповеди и обяснения за заповедите все повече ме карат да съмнявам в здравия разум на управляващите и във възможността маската да свърши някаква полезна работа.По-скоро при тяхното носене се нагълтваме с различни боклу,вируси и микроби,отколкото да ни прдпазват!

41

Анонимен

преди 3 години

При нас много плавно се повишава броят на заболелите - от 998 онзи ден на 1472 днес. Ей тъй едни 50 % за два дни. Страх ме е да си помисля за другите страни, където не се заразяват толкова плавно....

40

Димитър

преди 3 години

До .От малцинствата ли си, та носиш една маска по 2 месеца? Държавата на "интелектите"...

39

Iordan Ivanov Geolog

преди 3 години

Досега след много месечни тестове само в една поликлиника открихме КОВИД мутанти във въздуха.Чистачки бяха обгазили с хлор токсични газове коридорите... Констатирахме срината биосфера. НА контакта остро токсични хлорни газове и полу чист въздух засякохме милиони полу активни ковид мутанти . След предупреждение до лекарите i и Министерски съвет отравянето с хлор е спряно и няма засичани или снимани обемно подобни мутафицирани организми.Министъра да предупреди РЗИ да забрани ползването на хлор

38

.

преди 3 години

Максимум 2 часа.... Аз ги нося по 2 месеца и то само защото съм принуден!

37

Анонимен

преди 3 години

Абе ясно е, че ще си изкараме пандемията с по една маска, та по-добре спрете да ги пишете тея статии, че никой не ги чете. Така сме я втасали финансово, че последното нещо, което ни е зор да даваме пари за маски.

36

Анонимен

преди 3 години

Аз съм против носенето на бельо. То събира ако и пиш и е развъдник на бактерии. Бельото е акт на робство и задължението да го носим е антидемократично. Човешко право е да можем да си развяваме голия 3aдник свободно. Да изразим своя протест довечера на жълтите павета по голи 3aдници.

35

Сократис

преди 3 години

ТЕ не могат ясно и просто да формулират собствената си заповед, а се спори какви да бъдели маските...Официално се каза, че на открити обществени места където има струпвания на хора-автобусни спирки, опашки пред различни магазини или движение на групи от хора, трябва да се използват индивидуални маски или ДРУГИ средства прикриващи носът и устата. Щом може шал или висока яка, следователно може и ръка, вестник, салфетка или обикновен чорап...Това е нивото на тези, които са избрани да взимат решения

34

к

преди 3 години

Аз моята не съм я прал от края на предното извънредно положение.

33

Анонимен

преди 3 години

Бурките са само за жени, целта при тях е да се прикрие лицето на жената което има еротичен характер, причината е чисто сексуална - да не се стумулира сексуалния нагон на улицата и на обществени места. Целта на маската няма нищо общо със сексуалността, целта а контрол над населението, маските са задължителни и за мъже и за жени!

32

Нормален човек

преди 3 години

Маските - еднократни и многократни, как се употребяват?-------------Навираш си ги в ..! Така се слагат! Ако тоя вирус е "смъртоносен" средновековната мярка да носим парцали върху лицето си не помага. Всеки специалист, който не работи в държавна или общинска структури и не е партийно зависим или приближен го заявява категорично! Единствено у само на база медицински факти!

31

Продължение от 34

преди 3 години

Абе вие ми давайте плюсове, ама всичките до един сте си ги сложили в момента!

30

Анонимен

преди 3 години

Разликата между многократните и еднократните, е че еднократните се използват от ***, а многократните от страхливци!

29

Хомосексуалист

преди 3 години

Носенето на маска е като хомосексуализма вече, това е новата нормалност в цивилизованите западни демократични държави! Само в изостанали комунистически държави като Белорус и Русия маските не са задължителни.

28

тото 6/49

преди 3 години

21.10.2020 6:00 1336 заразени PCR Тестове 1150522.10.202 08:53 1472 зарени PCR Тестове 11505

27

Анонимен

преди 3 години

Все едно не знам как се ползват маски. Достатъчно време мина от началото на пандемията, та всеки да е осведомен. Дали ще си прерат хората маската за еднократна употреба е личен избор и израз на отношение към цирка.

26

Женята от Женева

преди 3 години

Съветвам ви да си перете еднократната маска, така става много по-комфортна за носене, хлабава, никакво стягане, нещо като удобни стари обувки.

25

ДртПрч

преди 3 години

От маските файда йок

24

Анонимен

преди 3 години

То щото не знаем как се употребяват маските е тоя скок в заразените, а хич не е щото убийците събраха децата в училищата!

23

Анонимен

преди 3 години

Баща ми си пере маската за еднократна употреба даже. Старите хора не са свикнали да хвърлят а и пари нямат за нови постоянно. Как ще се опазят така не ми е ясно.