20

Анонимен

преди 3 години

а не може ли да си гледа работата дреме ми , какво е бил казал

19

А защо да не станем

преди 3 години

До АнонименБУДИСТИ. БУДА СЕ ЗАНИМАВА С ДУХОВНОТО И С ДУШАТА, А НЕ КОЙ В КОЯ ДУПКА СИ БЪРКА...

18

Анонимен

преди 3 години

Тоя е галил не само тиквата, но и дирника на Бойко.

17

Анонимен

преди 3 години

Сигурно е обладан от бесове да му направят екзорсизъм.

16

българин

преди 3 години

До: номер 25Явно не си запознат. Той се е отказал. Вози се в обикновен автомобил, не помня марката, но е малолитражен. А често са го хващали (в нарушение на протокола) да се вози на трамвай!Не можеш на малкия пръст да му стъпиш!

15

Анонимен

преди 3 години

Не съм изненадан този е Сатана.

14

LOGOS

преди 3 години

До: номер 5Хм. Странна гледна точка. Лично аз не си представям точно Исус да обеси някого.Даже не се сещам в момента за бог, който беси. Хадес, Тор (той убива с чук), Лилит, или каквото и да било друго митично същество.

13

Анонимен

преди 3 години

Накъде отива този свят...

12

Анонимен

преди 3 години

Наскоро този сатанист е призовавал да се откажем от частнвата си собственост. Той да даде първи пример като се откаже,и дари на бедните всичко,което Ватикана притежава. Лицемер.

11

ПроСоТо

преди 3 години

корекция:-не франциск,а Франциск...Нямам неуважение към него лично.

10

Анонимен

преди 3 години

Предлагам да си подаде оставката ,а всички решения да бъдат отменени от следващия папа.

9

Fenasi Kerim

преди 3 години

Това е Богохулство. И Папата се побърка или по скоро гледа да се хареса на онези които имат пари и власт. Това че е един мъж иска да бъде с друг мъж или жена иска да е с жена но това не трябва да се обявява за брак. Брак, това е съюз, семейство. А в семействата има деца. Ще осиновяват деца. Това е ненормално.

8

Bebok

преди 3 години

Извадени от контекст думи,интерпретирани от некви хомота. Папа е подрепил-глупости.Официално Папа определя правила на Църквата в официални документи-енциклики. Но журналюги само измислят евтини сенсации.

7

Анонимен

преди 3 години

"Хомосексуалните имат право да са семейство, те са деца на Бог, казва папа Франциск"Да си дете на Бога е едно, а да сключваш еднополов брак е съвсем друго. Едното няма нищо общо с другото. Бог е казал "Ще остави човек майка си и баща си и ще се привърже към жена си и те ще бъдат една плът" /Битие 2:24/. Бракът е съюз между мъж и жена, защато така е създаден от Бога. Човек може да остроумничи колкото си иска, но не може да промени този факт. В Новия завет хомосексуализмът е наречен "безобразие"

6

Леле

преди 3 години

Подкрепям хомосексуалистите- хората работят и плащат данъци, а и не ми пука кой с кой спи! НО!!!Християнски водач да се изгаври с древните писания в Библията е гавра с Бога!Йезуит! Първо е длъжен да следва написаното в Библията!Аз като обикновен човек ще си говоря каквото си искам,но той НЯМА право да отстъпва и на сантиметър от Християнските ценности!Откровен сатанист е тоя, вече съм напълно сигурна. и ще дойде последният Папа- потърсете пророчеството. Вече съм склонна да вярвам на въпросното

5

Анонимен

преди 3 години

Папите винаги са били слуги на сатаната, кое му е революционното ?

4

Обективно

преди 3 години

РЕЛИГИИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ ОБЕДИНЯТ, ЗАЩОТО БОГ Е ЕДИН ЗА ВСИЧКИ. БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ КОЙ КАК ГО НАРИЧА. БОГ Е ЛЮБОВ!!! ТАКА ЩЕ БЪДАТ ИЗБЕГНАТИ РЕЛИГИОЗНИТЕ ВОЙНИ, КОЕТО Е ПЪЛНА БЕЗСМИСЛИЦА.

3

Анонимен

преди 3 години

Е той си е *** тоя нали имаше признанията на някакъв странно заболял свещеник че още от младини тоя си падал по момченца ама леко се разболя и почина преди да говори.Аз само като го видях тоя как опипва и прегръща ония големи чернокожи ислямисти от Африка и ония му се хилят незадоволено ми стана ясно че е от другият бряг.Помните ли как удари оная жена през ръцете?И се издърпа и избяга погнусен.. Имаше една американска писателска лесбийка беше казала че този папа е "техният"-демек на обратни

2

Христов

преди 3 години

Изглежда, че е възможно папата/католическата църква да не са истински вярващи християни, а част от конспирацията за една религия и единно световно правителство. Прави впечатление странното желание на папата да обикаля света и да търси общ език с православните християни и мюсюлманите - нещо което не е чак толкова лошо ако си говорим за отношения с комшиите, но религиите не могат и не биват да бъдат обединени

1

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

Евала Ватикана, аш кулсун Ватикана...Значи тия в Троянски манастир вече може да се оннождат без да се крият.