15

Жалък Радев !

преди 3 години

Радев е един *** - като мръсно коте го изгониха от Естония ! Там не минават селски тарикати и прос.таци, пък дори и да са маскирани като президент !

14

Анонимен

преди 3 години

Ми, мутри са.

13

Анонимен

преди 3 години

Банкянския лай нар похарчи десетки милиони за фалшиви тестове и хлорохин, за който всеки средноинтелигентен човек знае, че няма ефект върху ковид-19. Банкянският лай нар докара държавата до 10% бюджетен дефицит, но сега едни 20 милиона са му проблем.

12

Шефа

преди 3 години

Че то цяла Европа знае за правителството от мутри в България и за Премиера "капо те тути капи", къде е новината?

11

Не извратен тип

преди 3 години

ЕНП направи тази интрига на президента,Борисов и Пеевски щеберат плодовете.Проблема не е ЕНП ,Борисов и Пеевски вече,проблема е снижения президент

10

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Ехх,ако Цеца Майката беше...президент,всички...морета щяха да са до...колене на Боко Кюлчето.

9

Анонимен

преди 3 години

Не сън му фен на бай Радев,но с тази квалификация за правителството съм съгласен

8

Сата НАТО

преди 3 години

президентът Радев нарича законно избраното българско правителство "Мутри"------Президентът също е законно избран и има право да ви нарича така.

7

Анонимен

преди 3 години

България е колонизирана държава но от слугите на колонизаторите предпочитам Радев пред Борисов,дори си мисля ,че България във сегашната си бедност,смъртност и ограбване е по добре за хората тази държава да се разпадне или да влезе под опеката само на Кремъл или на Анкара

6

Сата НАТО

преди 3 години

ролята на президента в тази инициатива е повече фасадна-----Сериозно ли прости тутката Захариева се е подписала под това определение ?

5

Анонимен

преди 3 години

Това "Три морета" ще ни струва майка си и баща си.Радев не иска ли да се бръкне и да го финансира?Освен това Радев е много близък с една БСПарска мутра - Гергов, която е твърде богата. Не иска ли Гергов да поеме финансите на Трите морета?

4

Сата НАТО

преди 3 години

Елена Захариева не прави разлика между Първа световна и Втора световна война, та не знам какъв външен министър може да бъде изобщо.

3

българин

преди 3 години

Не само Радев! И аз ви НАРИЧАМ МУТРИ! И е имало защо!!! Но вие сега използвайки лостовете на властта,които Няма да са дълго в ръцете ви още. Та се опитвате да загладите положението чувствайки се"обидени" ще се възползвате да "унижите" президента. Няма да успеете! Играете по свирката му Уж от загриженост. А сте лицемери знаейки че времето ви изтича господа другари! ОСТАВКА НА МУТРЕНСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО и нови Но истински демократични! Това искат хората! А НЕ ВЛАСТТА!Едни избори няма да съборят БГ!

2

П.КърджалийскиМутри

преди 3 години

Организирайте среща България на три океана, външно министерство започна да става по-зле от МВР.

1

Анонимен

преди 3 години

20 мил евро хвьрлени неясно за какво в условия на пандемияКои твьрдеше , че бьлгария е бедна