35

до 48

преди 3 години

В ГЕРБ няма комунисти,стига си тролил,нищо общо с партията която изяде прехода и ни смъкна под нулата.Чак сега държавата се възражда ,но не благодарение на БСП,а въпреки тях,а последните не искат да се говори за миналото,правят какви ли не лупинги да натресат всичко на уравляващите,че и старите мизерии.Че какви доходи имаше при тях,какви сега,нищо общо .Може да сме още на опашката,но промяната е видима,все пак започнато общо взето от нулата,а нищо не става с магическа пръчка.

34

Анонимен

преди 3 години

Деса не му е разрешила да откаже разходката си.Сега си го изкарва на другите,за да не се стигне до прилагане на Истамбулската конвенция.Пак му е навила пружините,а той се излага,но злобно каквато му е природата.Среща от толкова висок ранг,не е като да ходиш на почивка където си искаш.Представяш БГ,изключително неудачно поведение,но това неговото и нейното е манталитет.

33

Анонимен

преди 3 години

До 46Най-много комунисти има в ГЕРБ, ако това намекваш, и то трябва да се знае. Комунизмът в лицето на БКП е злокачествено раково образование, а БСП, ГЕРБ и тям подобни образувания са метастази на този комунистически тумор, които убиват България. Спасението е само хирургическо изрязване на комунистическите метастази.

32

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 46Да бе, уж мутри, уж Прости незнамкаквоси, пък когато нещо се случва, все адекватни, точни и възпитани, а техните опоненти с червени рубашки все на простотия го избиват.Май истината както винаги е обратното на това, което говорят комунистите.

31

Анонимен

преди 3 години

Прави впечатление много адекватното и културно поведение на всички министри в кабинета,е това не могат да им простят ко.м.уняГите,последните са загубили всякакъв шанс за класиране на следващи избори,от там иде злобата им

30

Анонимен

преди 3 години

Радев като знае ,че е контактен да е участвал виртуално ,както другите държави.Ама той йок тръгнал да разходи Деса,тоалетчета туй онуй..Няма как естонската страна да не разбере,а да се скрие нещо което е официално съобщено,а всички са яли и пили цяла вечер,а той подлага на риск домакините,крайно неуважително и дебелашко.Може и нищо да не стане,но си има ред.Значи ,така ,ще я караме,да крие това което не му изнася,да се прави на безгрешен,хем отива наготово всичко уредено.

29

Сата НАТО

преди 3 години

Нарича ни мутри. Ние сме избрали Борисов.-----И аз съм гласувал за Борисов, но Радев е прав.

28

Анонимен

преди 3 години

ЧОВЕЧЕ, ние вече не искаме Борисов.Той беше най-голямото разочарование на България.Не само, че е готов да провокира омраза между хората. Той нито дума не каза, когато видя какви цинизми излизат от устата му, Дума не каза, когато хората се ровят в кофите за храна, не се възмути, когато изхвърлиха българското знаме на Росенец.Борисов не може да е интелигентен.Да е жив и здрав и да се маха. Не ни трябва такава мутра.

27

Анонимен

преди 3 години

Радев след като дигна юмрука и се развлрещя за мутритеотиде на ресторант и там го снимаха с най-знаковата мутра на БСП - Гергов.И беше доволен, и явно Гергов не му пречи, че е мутра.Флшив и превзет човек, и без никакво достойнство.

26

Анонимен

преди 3 години

Некадърни мутри сте факт.

25

Анонимен

преди 3 години

Е кажете де, кажете какво се е говорило? Нали е демокрация?На американския пре,идент вече му изключват микрофона като говори много, пък вие нашия го жалите, защо?

24

Той ни обижда

преди 3 години

Нарича ни мутри. Ние сме избрали Борисов. И Борисов върви по правилния път. Този човек иска да ни довърши.

23

Анонимен

преди 3 години

ЧОВЕЧЕ, ние вече не искаме Радев.Той беше най-голямото разочарование на Българиа.Не само, че е готов да провокира омраза между хората. Той нито дума не каза, когато видя какви от.репки излизат да протестират, Дума не каза, когато хвърлят храна, /а приюта на отец Иван бедства/, не се възмути, кгато тъпчеха българското знаме.Радев може да е интелигентен.Да е жив и здрав и да се маха. Не ни трябва такъв разединител.

22

Анонимен

преди 3 години

Хора..дайте да си кажем истината в очите! Обиждаме един законно избран президент за който всички гласували за лицето Румен Радев са си дали гласът ЗА НЕГО! И аз гласувах И ПАК ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА НЕГО! Да си признаем и друго.Времето на Борисов във властта изтече отдавна! Говори Ни блажено и "хитро" Но си е вълк единак! Време му е да си ходи за винаги! И щом сме демокрация.Да си направим едни честни избори НАЙ НА КРАЯ! И който спечели НЕКА НИ УПРАВЛЯВА! "Ерата" Борисов мина отдавна! ОСТАВКА!

21

Словянин

преди 3 години

Не виждам голяма разлика между Боко Кюлчето и Радев. Все пак Радев не е крадец като гробаджиите.

20

4epa

преди 3 години

До Анонимен 1 БЪЛГАРИЯ Е БЕДНА И ФАЛИРАЛА КОГАТО БСП УПРАВЛЯВА !!!!!!!!!!!!!!

19

Анонимен

преди 3 години

Вари го, печи го, мутрата си остава мутра дори в правителството на прокажената територия.

18

Фигурант

преди 3 години

Ролята на Радев е фасадна- като на истински Фигурант !

17

Анонимен

преди 3 години

Президентът ги нарича на както заслужават да бъдат наричани и тв са там , защото отказват да си тръгнат и да отговарят пред съда за кражбите и поразиите , които направиха.

16

Сата НАТО

преди 3 години

Банкянския лай нар похарчи десетки милиони за фалшиви тестове и хлорохин, за който всеки средноинтелигентен човек знае, че няма ефект върху ковид-19. Банкянският лай нар докара държавата до 10% бюджетен дефицит, но сега едни 20 милиона са му проблем.