37

Анонимен

преди 3 години

РЗИ бяга, като дявол от тамян да пуснат масово тестване по училищата за да може да се прецени реалната обстановка, но за елита на нацията няма проблем всекидневно да пускат тестове.

36

Анонимен

преди 3 години

"Не знаех че 3 отрицателни теста за 48 часа отменят карантината"Ти какво ли изобщо знаеш, калине

35

Анонимен

преди 3 години

До Minuva42Колко ли струва отрицателен тест?

34

Анонимен

преди 3 години

Ти пък три теста. За него ако се наложи и ремдесевир ще има, и вентилатор, и експериментални лекарства, и плазма... не го мисли. Мисли за тези, които ги заблудиха, че вирус няма, че не е опасен, че маските не пазят, че мерките са за да не се протестира. Пък щели да измират по коридорите или вкъщи щото няма места в болниците - бошлаф. Лъжат. Няма вирус. Земята е плоска. Тръмп е велик.

33

Minuva42

преди 3 години

Не знаех че 3 отрицателни теста за 48 часа отменят карантината!

32

ТЕСТ НА ТИКВАТА

преди 3 години

за интелигентност. Ако изкара над 30 да го оставят да си довърши мандата

31

Анонимен

преди 3 години

Объркали са се и са му правили тестове за интелигентност и за това са трицателни и 100 да му направят се ще са отрицателни.

30

Анонимен

преди 3 години

Три теста е изгърмял този егоист льотчик Радев.

29

СЗО ПРЕДУПРЕЖДАВА

преди 3 години

ГЕРБ са опасни за вашето здраве. Трябва веднага да се изолират в места с ограничен достъп с решетки по прозорците. Никакви контакти, че това е много опасно за за обществото заболяване. И редовно ваксиниране срещу бяс

28

Анонимен

преди 3 години

Кой знае какво е изсъскал в Естония щом са го изгонили. Ковида само парлама

27

Анонимен

преди 3 години

Радев под карантия! Веднага!

26

Анонимен

преди 3 години

Добре, може. Ако се разболее след ден два, и зарази околен, който стигне до летален изход, д-то да му е яко на този здравен инспектор застанал с името си. И все пак респект. Президента дори и да го недолюбвам е представител на държавата, и към него е нормално да има такова изключение. Все пак могат да му организират уникална защита дори и с логиката на противоепидемиологични мерки, от НСО, а охранителни те му са разходен материал, ако се случи нещо.

25

Рошко

преди 3 години

Радев не пропуска възможност да се разходи като екскурзиант. Как така не е взел и генерал Деси? Може тя още да не се е върнала от САЩ. Радев не може да не знае, че генерал Петров е дал положителен тест и въпреки това е заминал за Естония. Как да пропусне екскурзия? Той действа срещу всички държавни институции и подкукуросва и младите. Това, президент ли е? Терорист! Освен да дава вето на всеки закон и да ходи по чужбина какво друго направи за 4.5 години? А, забравих-подпали държавата с протести

24

Карачанаков

преди 3 години

Що за идиотия декарантиниран, че то всеки ще иска от тук нататък. Нахалството му няма граници.

23

Дънинг Крюгер

преди 3 години

То 3 теста за ковид добре, а за интелигентност кога?

22

ПРАСЧО ДЕЛЯНСКИ

преди 3 години

и другия голям ДАРИТЕЛ, БЛАГОДЕТЕЛ, и по-случайност собственик на НОВА ще имат възможност пак да даряват и мисирките да ги описват като СВЕТЦИ за нашата МЕДИЦИНА

21

Анонимен

преди 3 години

РЗИ явно има различни предписания за елита и други за бъдещето на нацията децата и хората, които ги обучават. До момента няма нито един направен тест в училище на някой, който е бил контактен или положителен със симптоми освен ако не си го плати самостоятелно.

20

Анонимен

преди 3 години

Ако ЗАСТР.ЕЛЯТ Бокл.ук Борисов Банкя-лията, ще се оправи и проблема с Китайския вирус и Африканската Чума. Щото ще изгоним арабите, китайците и не.гр.ите, които Бокл.ука пуска да ни ЗАРАЗЯВАТ с вируси и да ни ОТКРАДНАТ Бизнеса, Работата и Парите на българите. и ще се отървем от АРАБСКИТЕ маски... Бокл.ука разболява цяла България с РАК и Левкемия с тур.ско- нег.ър.ските фирми А1(ЕМтел) и Вииваком, а тръгнал да принуждава хората да носят АРАБСКИ маски..

19

Тонката

преди 3 години

Фигуранта довечера да излиза на протестчето и да вдига юмруче щом няма Ковид:):):)

18

Анонимен

преди 3 години

Добре де, значи при положителен ученик неговите контактни лица не се тестват, но за супер ценните държавни кадри по 3 теста на тях и близките им.