57

АМИ В НАЧАЛОТО,....

преди 3 години

ТЕСТОВЕТЕ ВИНАГИ СА ОТРИЦАТЕЛНИ.... ХАХАХААА....ДО 10--ТИЯ. ДЕН!!!!!

56

РАНО Е ОЩЕ.....

преди 3 години

ДО СЕДМИЦА, ШЕ СЕ ТРЪШНЕ И ТОЙ..... ХАХАХААА....

55

Анонимен

преди 3 години

Как не е под карантина?За човек, който е бил в контакт с болен карантината е 14 дни.За да даде положителен тест, трябва да е минало поне седмица от контакта му.Радев е бил контактен миналия петък.Само за президента ли важи да не спазва разпоредбите???

54

A дали

преди 3 години

Си ги е платил?? :-)

53

До сата

преди 3 години

Засега

52

Сата НАТО

преди 3 години

да обяснява на бай Стойчо от мокрянци дето чака с двойна бронхопневмония за болнично легло------ В България никой не чака за болнично легло, болниците са полупразни.

51

Курчев

преди 3 години

Интересно как при 100 дни протести заразени нямаше и сега изведнъж хиляди :) :) :) сценаристите, айде по-сериозно

50

Бовчара

преди 3 години

Овци, слагайте намордниците и се затваряйте вкъщи. Правим го за ваше добро да не ни се пречкате. И да свиквате занапред

49

Анонимен

преди 3 години

3 до 7 часа са нужни да се репликира вируса. След три теста за 48 часа шанса да е заразен е малък, но теоретично съществува предвид че никой не може да каже дали не е поел минимално количество вируси, които и след няколко репликации не са под обема за установяване с тест.Това вероятно му е обяснено, и единственото сигурно е, че ако се разболее, то входното му вирусно натоварване, предполага леко протичане, при стандартното положение клинично здрав, установено на последния му общ преглед.

48

Бойкунчев

преди 3 години

Не се тревожете, като вкараме маските, бройките ще паднат, иначе си плюем в сурата, че файда от тях няма :) :) :) всичко върви по план

47

До Хахахото

преди 3 години

Та защо и нашия статист да не го направи. Пък после да обяснява на бай Стойчо от мокрянци дето чака с двойна бронхопневмония за болнично легло, че всичко е активно мероприятие.

46

Мутафунчев

преди 3 години

Колеги, до края на годината герб ще отпуска по 50 лева на желаещ да даде положителен резултат

45

До Хахахото

преди 3 години

Е че защо да не се заразят превантивно. Като знаят че ще се направи всичко възможно за тяхнното величайшо здраве, си се заразиха. И Тръмп, и БоЖо, и Болсонаро. Отхвърлиха го, както викаш и сега могат да убеждават Санчо от фуелвите, Джон от мините в Манчестър и някой реднек от средния запад, че няма страшно, това е просто грипче и всичко е конспирация на политическите им опоненти.

44

Ха-ха

преди 3 години

Баси драмата!И какво ако е заразен или пък обратното-не е???На Тръмп му омръзна,зарази се и отхвърли тоя проблем навреме за финала на изборната надпревара.Най-добре Радев да направи същото,ако вече не го е направил през лятото,когато изчезна за малко.

43

махай се

преди 3 години

Като не е под карантина вече да дава оставка "триморския мераклия". То бива неадекватни хора във властта, ама това вече е патологично.

42

Гостенин

преди 3 години

Чшшшш, алооо...Какви тестове, какви отрицателни проби преди карантинния срок?Или някои сме по-равни пред вируса?Той Хвърчилков вярно страда от недостиг на кислород! Като алпинистите - мозъкът им е изяден от недостига на кислород.

41

Анонимен

преди 3 години

За активният борец Радев карантина няма , сигурно и тестовете не плаща .

40

Анонимен

преди 3 години

Дали си ги е платил, това са близо 500 лева, как мислите дали не му е хубаво на наш гръб?

39

Hanns Gruberr

преди 3 години

Естонците са много близки с ФИНЛАНДИЯ , А С УНГАРИЯ НЕ---УНГАРЦИТЕ НЕ СА ХУНИ, А СА МАДЖАРИ И БРАТЯ НА УГРО-ФИНИТЕ, ВЪПРЕКИ ТЮРКО-ХУНСКОТО СИ ИМЕ : УНГАР.ЕСТОНЦИТЕ СА ДОСТА БЛИЗКИ И С МНОГО УГРО-ФИНСКИ ПЛЕМЕНА И НАРОДИ В РОССИИЯ...НО СЪС САМАТА ОФИЦИАЛНА РОССИЯ = СА КРЪВНИ ВРАГОВЕ.ЕСТОНЦИТЕ КАЗВАТ ЧЕ ЦЯЛА РОССИЯ Е УГРО-ФИНСКА...А МОСКВА Е ИЗКОННО ТЯХНА..ЗАЩОТО КОРЕННИТЕ И ОРИГИНАЛНИТЕ ЖИТЕЛИ НА МОСКВЕ -- СА УГРО-ФИНСКИТЕ ПЛЕМЕНА !ТЕ НЕ СА И ИНДО-ЕВРОПЕИСКИ НАРОДИ ! И ГЕНЕТИЧНО, И ЕЗИКОВО .

38

Тонката

преди 3 години

Гербавите газ пикаят :) :) :)