231

До Тоска

преди 3 години

Дишай бе комунист

230

Тоска

преди 3 години

А бе госпожо, теб как те преизбраха за кметица с 5 гласа в повече?

229

Анонимен

преди 3 години

Какво им стана на всички медии и журналисти от началото на пандемията започнаха да се държат и да се изживяват като империалисти.

228

Анонимен

преди 3 години

Тона на заглавието напълно съответства на робовладелския строй в който навлизаме яко.

227

Анонимен

преди 3 години

Идем от Самоков да се прайм на кметица. Квото рече баце - изпълнявам, че иначе пак даскалица.

226

Анонимен

преди 3 години

Ах че ме уплаши.

225

Писна ми от идиоти

преди 3 години

Не разбрахте ли, че народа е *** и не се съобразява с нищо, не спазва мерки и ограничения. Обаче ако се разболее почва да реве и да крещи по болниците, че не му обръщат внимание. Ами то лекари не останаха да се грижат, колко си отидоха заради тоя *** народ😠😠😠

224

БГ

преди 3 години

Че и плаши....патките. Я затвори чалготеките по-добре, ама смееш ли!? Гр. транспорт на по-малки интервали, за да няма струпване на хора, дезинфекция - ей такива неща трябват!

223

Анонимен

преди 3 години

Хвърляй оставката бе, ... крадлива! Иначе ще те изритаме с шутове!

222

тити

преди 3 години

Послушницата на Баце.Айде у Самоков.

221

До Бай бай герб

преди 3 години

Ти неграмотен ли си или си ял нещо с изтекъл срок на годност ? Не можеш ли преди да се изказваш неподготвен да помислиш малко ?Какво значи според теб да се намали интервала между влаковете ? А да не би да си бай БСП и да не помниш ?

220

ех, БЪЛГАРИЙО

преди 3 години

След като елементарна и недоучена, но явно с други заложби и похвати, учителка ръководи вече повече от 10 г. най-големият град в страната---какво очакваш от нея? Та тя отдавна, още като се е родила, е достигнала своето ниво на некомпетентност , според Паркинсън. Трагедията ни е, че ние, народът избираме това ***.... и после се сърдим на нейната неадекватност, корумпираност и наглост. Един е лозунгът...Мутри Вън!

219

Анонимен

преди 3 години

Да си оди на село - пеша!Както беше казала една председателка от НС!Сел янд ури ще дават съвет на софиянци -? Докъде стигнахме

218

Анонимен

преди 3 години

Да си оди на село - пеша!Както беше казала една председателка от НС!*** ще дават съвет на софиянци -?докъде стигнахме

217

)(

преди 3 години

Какво стана с почистването на градския транспорт, инспектората спи ли, еднократно ли беше. Дръжките са си дръжки, всякакви ги пипат, обаче прозорците си седят на мазни и прашни облаци като в някоя зарязана провинциална гара. Освен маски трябва и очила за мъгла да слагаме.

216

Анонимен

преди 3 години

До ЧететеМного от законите дори и сега са на ръба на конституционните правила но така си живеем на ръба на демокрацията, на опашката на народите, само по футбола сме относително по добре. Либералната демокрация опорочава всяка демокрация и е най голямото зло на всички времена. Света трябва да намери сили и начин да се отърве от либерализма но това може да се окаже много трудно дори невъзможно. Хора бдете за правата си и моля ви спазвайте дистанция това нищо не струва нито пари нито усилия ай си

215

Теди

преди 3 години

Господ си знае работата

214

Анонимен

преди 3 години

До От Марс Елементарно спазване на дистанция от около един и половина два метра това се иска. Според мен стоките в хранителните магазини особено плодове и зеленчуци трябва да се пипат с ръкавици но това никой не го спазва. Българския народ няма култура и възпитание но най лошото е че демонстративно не иска и да се учи. Носенето на маска в магазин не отменя спазването на дистанция но той пак се бута дори и сам да е пак ще се бута а се обижда от думите стаден имунитет което значи колективен ай си.

213

Анонимен

преди 3 години

До Четете Много си прав хиляда пъти сме го писали това но българина не обича да чете обича той да пише глупости най често. Правят се опити и в други страни да предизвикват промени на конституции за да може да въвеждат НВР и то от един път да го въведат като премахнат демократичните правила. Това са сериозни неща и безразличните хора може да платят висока цена ако бъде приета нова либерална конституция която ще ни пороби и това не е конспирация а реални неща, хора бдете е казал ЮФ преди смъртта

212

Овчаря

преди 3 години

Тази *** овца си въобразява, че "разпорежда" нещо си. За такива овце - калъчката /ножа/.