209

Анонимен

преди 3 години

Ами то и Тиквун се е изпуснал здраво...

208

Анонимен

преди 3 години

Отдавна не бях чел подобни глупости и измислени заговори на тема вируси! Пазете си здравето,слушайте лекарите!

207

Анонимен

преди 3 години

До земеделците- не пишете глупост след глупост! Като пишете не пийте! Четете,учете се чужди езици! С основно образование не сте за никъде! Триото ви дърпа надолу!

206

Анонимен

преди 3 години

Контрола сме го изпуснали много отдавна. Още 1989г.

205

Анонимен

преди 3 години

Цяла Европа ходи с маски,половин има вечерен час,строят се полеви болници,ограниченията са все по големи! Света е пламнал, само бай *** пишат тотални глупости,че и маски почнаха да горят! Унизително!

204

БОЕЦ

преди 3 години

ДА ;ВИЕ---СЪУЧАСТНИЦИТЕ В СВЕТОВНИЯ ЗАГОВОР ЗА ЛИКВИДИРАНЕ НА НАРОДНАТА СЪПРОТИВА В СВЕТА НЕ ИСКАТЕ ДА ИЗПУСКАТЕ КОНТРОЛА НАД МИСЛЕНЕТО НА ХОРАТА И КАТО ОВЦИ ГИ КАРАТЕ КЪМ КЛАННИЦАТА--ГРОБА КАРАЙГИ ДА НОСЯТ МАСКИ ---УТРЕ --ПРОТИВОГАЗИ А ЗАЩО НЕ И--БУРКИ-----Н Я ЯЯ *** ДА ВИ БЪДЕ ВИЕ--ДОКТОРИТЕ СТЕ ОТГОВОРНИ ЗА МЕДИЦИНСКИЯ ТЕРОР И ЩЕ СИ ПОНЕСЕТЕ НАКАЗАНИЕТО

203

we

преди 3 години

Този професор, ако беше правил научно изследване, щеше да се получи число от рода на 1532, а казано кръгло 2000 показва, че е гледал тавана и това му е дошло в мозъчето.

202

Анонимен

преди 3 години

Целта на тая глупава и безполезна мярка е повече от ясна.След 2 седмици, когато стигнем 2500 случая на ден, сикаджията с пачките и пищова да ви каже:Така стана щото не спазвате мерките. Ние за нищо не сме виновни, виновен е народът. Тях не ги интересува да ограничават заразата, а да имат извинение.

201

Анонимен

преди 3 години

Докато животните от площада пропагандират против маските ще има рекорди!

200

bolbov

преди 3 години

От думите на само дееца Витанов излиза че нещо се контролира и всеки миг въпреки огромните грижи и усилия на партия и държава ще излезе извън контрол.Нищо подобно няма хаос кражби пак хаос и кражби и който оцелее от самосебе си е успешно излекуван.

199

Ковид скептик

преди 3 години

Този математик , да обясни как се спазват над 30 сетте секвенции , на напълно недоказаният ПСР тест на д-р Дростен! Искам да ми обясни също , какви математически методи се използват при установяване на починалите от ковид, тьй като очевидно медицинският метод АУТОПСИЯ е напълно изключен!!!Да сметне колко пари печелят от 36те лаборатории за Ковид и да каже на кого са! Да смята неща свързани с математиката , а да не се занимава с крайно непонятни за него науки една от които е вирусологията!!

198

Анонимен

преди 3 години

Глупости. Значи, ще влизаме в барове и кръчми за да си свалим маската... Ненормалници.

197

избирател

преди 3 години

Стига глупости,бе!!!Нямаме толкова лаборатории,да правят обявените от ПРОПАГАНДАТА тестове,в рамките на едно денонощие!!!

196

Анонимен

преди 3 години

Положението е изпуснато по принип. Вирусът само задълбочи разпада на държавността. То няма работещи институции, всичко се свежда до думата на един човек. Няма такава бананова република....

195

Анонимен

преди 3 години

Де престанете да давате трибуна на тази карикатура професор по механика....

194

Анонимен

преди 3 години

Пореден груьо. Отивай при мутафчийски свиняя такава.

193

ХА-ХА-ХА !!!

преди 3 години

Още един платен поддръжник на фалшивата заплаха ...

192

Анонимен

преди 3 години

Витанов, имали сте по десетина случаи в началото, защото не сте ги търсили като хората. А сега като ти пристигат наготово по лекарските кабинети и болници със сополивите си носове, имаш много повече. Разпределението на тестовете по групи и местоположение секретно ли е, нещастнико?

191

Анонимен

преди 3 години

Въпросът е не дали са затворени заведенията, а за какво са маските!

190

ДА

преди 3 години

Значи по улици и градинки с маски,а дискотеки,ресторанти и барове-без!Тъпо ,по-тъпо нещо няма!В цяла Европа затвориха тези заведения,ние не!Боко не смее да ги затвори,има лоби,а и го е страх.Това е проблема,не носенето на маски навън!