229

Анонимен

преди 3 години

тези които допуснаха вирусът да влезе въобще в страната ни,сега ни държат отговорни за случващото се ,че и да гладува народа заради тях чрез несръчните им противовирусни мерки, тези на държавните постове са притеснени за народа само защото наближава и техния край, няма да има от кого да крадат когато икономиката замре.клин клина ще избие в дългосрочен план..дано народът се посъбуди,обаче кат махнат бат бойко пак ще им нахулят новия спасител,има такъв народ ьаьашоуто предстои

228

баба мара

преди 3 години

аз му вярвам на проф Витанов вчера една линеика разкарваше една жена поболниците и никъде не я приеха защото е пълно ние не сме подготвени за нищоосвен за ядене и пиене и псуване

227

Анонимен

преди 3 години

Питайте Румен Радев да ви обясни, че такъв вирус няма.Изгониха го от Естония по съвсем други причини.

226

Ко? Не!

преди 3 години

Моите уважения към проф. Витанов, но той беше казал през лятото, че ще изпуснем контрола и ако случаите минат 300 на ден. Сега станаха 2000. Някъде има грешка в задачата му. Математик е. Да си я намери.

225

Анонимен

преди 3 години

СЗО се финансира от фармацевтичните корпорации а те произвеждат лекарства които някой трябва да купува.Ако няма достатъчно болни трябва да се осигурят принудително.Освен това хората трябва да се страхуват , да не протестират и да са разделени а не единни за да ги управляват лесно.

224

Да допълня...

преди 3 години

Истината е че никой не знае как да се спасим от корона вируса.Проба -грешка.Положението излиза извън контрол.Имунитет няма.Арена Армеец е заредена.Но лекари вече няма. Никакви маски на открито няма да ни спасят.Чака ни италианския вариант. Дано не съм прав.

223

-------------

преди 3 години

Направете 25000 теста и вече сме извън контрол.

222

Съвет

преди 3 години

До Анонимен 228 Ти не мисли тиквун. Четвъртия мандат му е сигурен. За БСП се замисли че си заминават. Трета политическа сила.

221

Анонимен

преди 3 години

2000 - новата психологическа граница

220

Мена

преди 3 години

Сценария за разпространението на ковида отдавна е написан. А този е топ ***.

219

Анонимен

преди 3 години

Правите се на големи мъже. Демонстративно се нарушава всяка препоръка, за да си избиваме комплексите, че не ставаме за нищо. После заразяваме някой който се прибира всяка вечер при майка с инхалатор или дете с порок на сърцето и му съсипваме живота на човека, защото сме голямото доброутро.Браво. Господ ще ни накаже, това е само началото.

218

Анонимен

преди 3 години

Ще ги стигнем ли ...с Тодор Колев, беше по- интересно. Тези са скучни.

217

пак ли Он еър

преди 3 години

Пак ли фалшиви новини?

216

Анонимен

преди 3 години

Пак не можах да разбера, от всички умници и конспиратори тук и по площадите, как един не се сети с телефона си да отиде и да заснеме какво става в интензивните отделения на страната. Поне да покаже черно на бяло, че такъв вирус няма. За по-голяма достоверност да влезе и без маска, да докаже от първо лице. Колко пъти ги каниха.Хайде, Хаджигенчо, Мангърчо? Няма ли кой да се заеме с това?

215

анонимен-продъжение

преди 3 години

защо мислите че хората които искат да се опазят са длъжни да търпят безхаберието на някой които не ги интересува собственото им здраве,какво остава за другите около него.Когато се изправите очи в очи с болеста,друга песен ще пеете.

214

Анонимен

преди 3 години

Мъжката Алена!

213

dsss

преди 3 години

2000 документирани болни на ден , означава поне двойно/тройно не документирани. 4000-6000/дневно или над 120 000 месечно

212

анонимен

преди 3 години

защо продължавате да отричате реалността,тук не се касае за минало време кой какво е изпуснал,тук се касае за немърливостта на един народ който претендира че е разумен и интелигентен ,а всъщност нехае за всичко случващо се в този момент на пандемия.Искам да ви попитам всички вие които смятате ,че този вирус не е опасен и всичко което говорят е измислица,защо не отидете един ден в някоя от болниците и видите какво се случва там,хора берат душа....аз бях там и видях.....

211

наблюдател

преди 3 години

Ще стигнем и повече.

210

Анонимен

преди 3 години

Този астролог и нумеролог е като Мангъров. Не познава, но продължава да досажда.