29

До безотговорните

преди 3 години

Простотията на българина е пословична затова ще станем Италия, разликата е че там имаше кой да лекува а тук от сега няма лекари и сестри! Носете маски тръпънари и не излизайте без да е наложително!!!!!!!!!!

28

Анонимен

преди 3 години

Ако разстреляме тези 20-30% които не спазват мерките, ще спасим скъпоценния живот на Златена.

27

Доктор Хаус

преди 3 години

Всичко вече е изтървано и е безконтролно и скоро до 10 дни болниците ще са претъпкани и лекари и персонал недостатъчни ! Спасението е затваряне и блокада на всичко , както беше в Гърция ! Но на управници те не им пука , крадат като за последно ....

26

Владо

преди 3 години

До Анонимен 14Какво са разграбили?? България е една клоака и тук няма, какво да се граби. След началото на комунизма винаги си е била такава. Няма за грабене не заради крадците, а заради хора, като теб, които чакат някой да им спусне нещо свисше, а ги мързи да си мръднат *** и да станат квалифицирани работници! Тези хора са 80% от населението, и докато не станат 20% няма да има промяна.

25

John Doe

преди 3 години

Витанов е кръчмарски всезнайко. Прегледайте старите му интевюта.Цифрите, които казва, са в релация с изпитите ракии, количеството грим на журналистката пред него и броя на точките на калинката, от която порода е журналиста.

24

БеГе

преди 3 години

В България много професори, вишисти и специалисти станаха... Сигурно сме най-образованата нация в Европа :D

23

Анонимен

преди 3 години

До ЗапознатаМЪлее не знаех, че Свети Еднокнижний вече е възпроизведен в Бог и требе да го почитаме и цалуваме краката му с молитва на уста?! Амин.П.С.От къде ви изкопават такива ве маа му и мало-умна?

22

УМЕН

преди 3 години

Какви планове кроите до средата на ноември, до началото на декември.... Тапири, не разбрахте ли че на 03.11.2020 Тръмп ще бъде преизбран и хиларосатанинската ПЛАНдемия приключва!Бау-кането на туземните соросоклакьорки също. Чао, вирос нема, а след трети и вас нема да ви има. Локдаун само за виновните в съответните затвори.

21

Анонимен

преди 3 години

Идеята на маските на открито е да няма въстания до изборите.

20

Анонимен

преди 3 години

До MenЕдин нов локдаун ще досъсипе вече съсипаната ни икономика.

19

т

преди 3 години

дискусия за броя тестове е излишна, тя не е фактор за броя - важно какво е реалното разпространение - вероятно на ден са поне 2-3 хиляди, една част с опасения или симптоми я хващатв първата седмица

18

бацо

преди 3 години

Благодарности към калинките и Толупа в МС. Всички области в страната с университети са пламнали, подрай училищата същата работа.

17

Анонимен

преди 3 години

Не може да се контролира.Това не го ли разбрахте.

16

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Боко ша добута...мандата с тези...мерки,целящи да стресират народа и да го набутат в трета...глуха.Само да не се налага...наистина на редовите българи да посетят болница,защото там лаф...моабета не върви,не върши...работа,а трябват..реални действия,които в Бокоффските времена са...затлачени.

15

проф.Козобрадов

преди 3 години

Ами ние още утре може да ги стигнем ако се направи необходимия брой тестове.Ако пък тестовете са малко и бройката ще постави РЕКОРД за нисък ръст.Така, че аман от ''професори'' във тази държавица.

14

Men

преди 3 години

Най късно средата на ноември 2000+. И после пълен локдаун. Ако някой си мисли че нещо друго ще се случи да заповяда. За 2-3 седмици няма начин да се промени нещо. Единственият вариант за контрол на разпространението е карантината, но вече управляващите нямат топките, за да го кажат. Разни кръчмари реват наляво и надясно, че в кръчмата нямало зараза и се стига до ъпсурди да нося маска навън, а кръчмата не...

13

избирател

преди 3 години

До ЗапознатаНаа...,какви хапчета си МОМЕ,че и аз по някогиш изпускам коня...Да ,не ги ползвам!Явно ,не помагат!!!

12

Анонимен

преди 3 години

Ние контрол над тази държава така и не сме поемали от края на второто българско царство. Нито по турско, нито по царско, нито през комунизма, нито при фиктивната промяна. Румъния ги разстреля на живо, Полша ги лустрира, ние им дадохме държавна пара да правят "бизнес". Останахме си роби. Сега ще говорят за изпуснат контрол, при условие, че всичко действащо беше разграбено системно и безмилостно. Те ще изчакат зад високите си дувари, ние ще страдаме - както последните 6-700 години.

11

до протестърите

преди 3 години

хейтърите съществуват от незапомнени времена, но до сега мразеха вВСИЧКИ И ВСИЧКО, НО ВЕЧЕ МРАЗЯТ И СЕБЕ СИ

10

Наблюдател

преди 3 години

Професоре, контролът отдавна е изпуснат... (За да сме точни - ситуацията никога не е била под контрол, защото на мястото на тези, които трябва да вземат управленски решения, са назначени калинки. А най-голямата калинка е всъщност тиква.)