32

Едно време

преди 3 години

Граждански самолети не летяха над Плевен от страх пътничките да не забременеят.

31

Богдан

преди 3 години

Дано няма промяна при провеждането на Световната купа по ски догодина, защото тя е шанс за реклама на България навън!

30

Анонимен

преди 3 години

Рискови зони?? Не разбирам защо продължавате да плашите хората и да всявате паника. Напротив, планината винаги ще е най-добрия лек за всичко!

29

Иво

преди 3 години

Това със заразяването напът е пълно безумие!!! Отделно хич нямам намерение да си отменям каквото и да е било за Банско (да сме живи и здрави де!).....като си стриктен в личен план, планината и карането ще са ти само от полза в такава обстановка!

28

Ива

преди 3 години

Абе *** ги разбери здравният казва не ходете, Кунчев казва - може да се ходи в планината. Хора спазвайте мерките и си карайте ските с кеф!

27

ww

преди 3 години

Заради *** алчни политици и журналисти ,става така! Оставете хората да спортуват!

26

Виктор

преди 3 години

Поне ски ще може да се кара, че като си с каска и се пускаш нямаш контакт с никого. Нямам търпение да дойде ски сезона. Ясно, че няма да е като друг път, но поне е някакъв светъл лъч в целия този ковид ужас.

25

Гуфу

преди 3 години

Сега като се качват само по 4 *** вместо 8 човека представяте ли си каква ще е опашката. Ще стига до Разлог.

24

аз съм

преди 3 години

Решението е лесно-да се престане с лъжите. След ,като няма ваксина и няма лекарство на каква база се правят тези тестове?

23

Анонимен

преди 3 години

Яйде пускайте копторите в OLX-a за безпари, откога ви чакам и да знаете поне още 5 годни ще карате на българи само, така че внимавайте в картинката.

22

Анонимен

преди 3 години

Турчина Алибегов няма ли да изреве за 0% ДДС за бранша на мутрите?

21

Хемус

преди 3 години

Стига с това Банско бе!ЕДно време може да е било красиво,сега е страшна селяния и то от алчноста на местните!

20

Анонимен

преди 3 години

Фалирайте, алчни мyтpи

19

Анонимен

преди 3 години

Цеко ще комперсира с по-скъпи карти за лифта. Щото щял да вози по 4-*** вместо по 8 в кабинката за да се спазва дистанция.... И Държавата ще му помогне.

18

Анонимен

преди 3 години

Бря,ще има 60 на 40 ,произведено от герб,честито бръснене милионерчета пак ще ви затворят

17

До 15

преди 3 години

Ми аз отивам да карам ски! По цял ден и дори и нощни карания правя! И тък като пистите в Италия и Австрия са в десетки дори стотици пъти повече отколкото в Банско а и цените по пистите са в пъти по-ниски отколкото в Банско то избора ми е лесен! За Covid ми няма да ида тази година, какво толкова! Не е такъв проблем! Проблема е, че тука се наливат едни пари да ми се казва и показва как е най-добре тука в БГ! А се оказва, че не е така! Но после се искат и субсидии т.е. пак пари! Еми ....

16

Шорти

преди 3 години

По - голяма селяния от Банско няма ....... За сметка на това зелева супа с бира - 15 лв ??!!??? Крадци на кашкавал, дано тъпкано ви се върне!

15

Анонимен

преди 3 години

Заразата в Банско миналата година я внесоха 180 израелски туристи от един полет.Те заразиха останалите,Които я разнесоха по другите населени места.Да не забравяме и гастарбайтерите и другите чужди туристи,които увеличиха заразата.

14

До 13

преди 3 години

Не става въпрос за цените,а да се удари Банско за сметка на Пампорово.Иначе никой не те кара насила да ходиш там.Ако на Витоша,Боровец и Пампорово ти е по-евтино-отиваш там.Ако в Австрия ти е още по-евтино-заминавай там.Само че ковид 19 в Европа тръгна от Австрия.Така че,всеки да си прави сметката.

13

Анонимен

преди 3 години

Сега са решили да ударят Банско,защото ГЕРБ загубиха изборите там.Нищо,че има само един заразен в момента. За отмъщение.