8

ПроСоТо

преди 3 години

До Анонимен..викаш "ЗАСТРАШЕНИТЕ" да бъдат ИЗОЛИРАНИ?!?!..да ти имам "логиката"!...и м/у другото,болестта е "асТма",не асма!..Асмите са дворни лозарски насаждения.Сигурен съм,че просто си пропуснал "т"..

7

ПроСоТо

преди 3 години

отдавна сигнализирам,но понеже съм "никой",никой не ми обръща внимание:-Както алкохолика има слабост и влечение към алкохола,така тая "корона" има "слабост" към кристални структури,върху които се чувства най-добре.Да измислят некакво средство ,основано на нанокристали и ще видите колко лесно ще го хващат и изхвърлят от организма тоя "ковид"....Но,"традицията" си е традиция..Ще борим маааймуните с..традиционните трици.Разбира се,целта на тая истерия е друга,но и тоя балон ще се спука..

6

УМЕН

преди 3 години

Пландемията и нагнетяването на ужасяващи лъжи ще секнат внезапно, изведнъж, яко, рязко, с невиждана ярост и с 200 в момента в който преизберат Тръмп. Тогава и на форумния туземен грантаджия ще му секнат центовете и ви гарантирам че ще почне да пише протръмповски дитирамби с усърдието на фурнаджийска лопата.

5

Анонимен

преди 3 години

Болните от асма и сърце са най застрашенида се определят санаториуми или хотели където да бъдат изолирани

4

Йордан Йорданов

преди 3 години

Нагло престъпната диверсия е много по добре подготвена от предишни опити за подобни нагли манипулации..Припомням ,че при подобна нагла диверсия известна като Птичи грип 2003- 2004 облъчваха ферми за птици докато започне мор.Следваха нагли спекулации за мутации. С доклад от 29 February 2004 - Birdflu177 Спряхме медиините манипулатори и Диверсията..След това заловихме, че заразяват проби в лаболаторията в Англия нарочно.С обемно дигитално проникващо оръжие/Така спасихме хиляди лебеди по Дунав

3

Анонимен

преди 3 години

Откриха слабото място на вируса - пада си по хората.

2

Най-слабото място

преди 3 години

Му е,че е толкова страшен,че като мисирките не говорят за него няколко дена и хората го забравят:)

1

UFO

преди 3 години

Докато открием това-онова, извънземните ще са ни превзели планетата.