137

Анонимен

преди 3 години

Хората в Русия ги лекуват с адаптогени - родиола, елеутерокок, женшен и китайски лимонник - ти за такива неща чуваал ли си , а , патаране?

136

Жоро

преди 3 години

До Анонимен 151 Другарю Анонимен(безличен плювалник)"това е за всички АНОНИМНИ"-в статията пише много ясно, че руската ваксина е ""Има такива ваксини, пептидни, срещу болестта шап, които се инжектират в *** с милиграм антиген. Е, ако умре животното, това не е страшно, най-важното е да не се разпространява инфекцията. Но никой човек, който има здрав разум, не би си и помислил да приложи това на хората. Оказва се обаче, че е станало" Та отново-каво не ти е влезло в главата?

135

Анонимен

преди 3 години

Ваксината е за русия хората там ги лекуват с "Новичок"

134

Анонимен

преди 3 години

Ако искате да се превърнете от човек в шимпанзе - си боцнете американската ваксина на Астра Зеенека и Оксфорд - тя е създадена с маймунски вируси

133

Анонимен

преди 3 години

Руската история е историята на една скотобойна, така че точно такава трябва да е ваксината за руснаците.

132

Анонимен

преди 3 години

А Антифлегмина помага за хемороиди какво като е животинско мазило

131

1

преди 3 години

Другаре русофилЕ, сега е момента да покажете любовта си към Русия, и да се ваксинирате с ваксина за прасета.Ние ще покажем, че имаме любов към нормалността и ще изчакаме регистрацията и производството на инстински работещи ваксини.Така всички сме доволни!

130

Анонимен

преди 3 години

П.С. Ваксинирам се от няколко години срещу грип заради хронично заболяване. Е досега никой не ме питал дали искам леката ваксина или стандартната. Бият ми там нещо, минавам неразположението и това е. Нещо в Русия много са се разглезили ми се струва.

129

Анонимен

преди 3 години

Естествено. Ваксината се адаптира за клиента...

128

Анонимен

преди 3 години

Айдеее, щом регистрираха и втората ваксина и руснаците показаха уникалната си способност да се самосъботират. Това го знае всеки който следва руската космическа програма - нямат по-голям враг от себе си. Сега едната била за телета, другата за жирафи, тинтири минтири. Доколото знам новата регистрирана ваксина е на фаза 1. Т.е. тепърва ще се види дали е безопасна. За разлика от другата, която е на фаза 3. Като цяло напълно ненужно оплюване от страна на Кудрявцев.

127

Анонимен

преди 3 години

Руските изобретения са създадени изключително да убиват хора, а не да ги лекуват. Руският гений е в унищожаването на живота, не в неговото спасяване.

126

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"В Русия е регистрирана вече втора ваксина, и са произведени 60 хил бройки. Работи се и върху трета която ще бъде усъвършенствана."На вас русофилите ви обясняват че самата ваксина е по методология от преди 50-60 години и изобщо не отговаря на никакви съвременни критерии, а вие пак се хващата за бройката една че втора че трета. 101 ваксини да изобретят руснаците пак няма да стават за хора.

125

Анонимен

преди 3 години

А това че при Оксфордската ваксина / а и не само при нея /се използват човешки клетки , набавени при аборт , едва ли ще ви притесни . Ама абортите били извършени преди повече от 40 години , не се брояли вече за човешки клетки , така се обясняватЩом е западна или американска , нищо няма да ви притесни

124

Анонимен

преди 3 години

Ваксина и трябва на света а не русофилски боряшник!Сори.

123

Ветеринар

преди 3 години

Че как да е друга руската ваксина ? За животни - ваксина за животни ! Кремълското джудже е наредил да обяват каквото и да е , само да са първи в света ! Е, нищо , чепосле рускините може да раждат майминчета или свинчета! Важното е да има ваксина и то руска !

122

Анонимен

преди 3 години

До Анелия 128 Ако ми кажеш какво крият "Джонсън и Джонсън " , и заради какво заболяване стопираха разработката на ваксината си , ще ти кажа , дали и какво крият руснаците При руската ваксина вече бяха описани 144 странични ефекта . Къде са докладите на американските и западните компании . Нищо не публикуват . Защо крият от хората какво причиняват техните ваксини , някои са в трета фаза на изпитания

121

Кукундрелник

преди 3 години

Вярвам на Кудрявцев !

120

към 125

преди 3 години

Това, че цяла Източна Европа беше с Русия, а сега е с НАТО и ЕС, касае преди всичко нищетата в проектно-конструкторските европейски формации, наричани държави за удобство на плебса. Велика Русия е концептуално властен събект на световната геополитика и в случай, че колективния запад се надува и дистанцира, без да се напряга може да премести приложната точка на част от силата си на 8 000 км на изток, да я нарече "Силата на Сибир" и да елиминира Австралия и Канада от газовия пазар на КНР.

119

Анонимен

преди 3 години

До 125 Ами да беше обелил дума и за въстанията срещу американската окупация по цял свят . В интерес на Русия , а и на другите държави да създадат работеща ваксина , пък който иска да я купува А помниш ли как в началото на кризата Тръмп искаше да даде 1 млрд долара на някаква немска компания , за да има изключителни права върху ваксината . Да има за американците , останалите хора - на кучетата. Отказаха му То вярно , че за такива като Тръмп не сме хора , ама ...

118

Станислав

преди 3 години

Въобще няма значение каква е ваксината важното е да действа. Противогрипните ваксини се изработват в яйца и се извличат от новоизлюпени пиленца на 1 ден но не съм чул някой да реве, че противогрипната му ваксина е серум от новоизлюпено пиленце. Важно е да действа и да няма странични ефекти а за това ще трябва да почакаме няколко месеца и ще се разбере. И Американси и Европейски ваксини ще са от нещо странно направени просто ще го разберем на по-късен етап.