157

Иво

преди 3 години

До ЖивотновъдПо *** си, от Винету.Но това е нормално!

156

Прасе с каска

преди 3 години

Това е поредната хохолска фалшива новина.Уж ги борите, но всъщност ги разпространявате когато ви плащат за това.

155

Боярщик

преди 3 години

Ну, давай немножко бая для обувками!

154

Анонимен

преди 3 години

До иво"не четете такива фалшиви статии, нито съществува такъв Кудрявцев нито някакъв си институт по биохимична физика дрън дрън."Нещо си се объркал. Такъв институт има и такъв човек има. Потърси MIPT.

153

Анонимен

преди 3 години

Душевно болните русофили как се плюнчят яко пак в коментарите горките :) гърчат се като земни чepвеии :)

152

Анонимен

преди 3 години

До ивоТо и руска ваксина няма :)

151

Анонимен

преди 3 години

Щом американците им заповядаха, украинските кукурузници веднага скочиха и започнаха да оплюват руската ваксина, Така е и с нашите льоххмани - щом им заповядат от козяк веднага остават без мозък. Какво каза амер. посолство в киев - как ще купувате руска ваксина?!Ние ще ви дадем ваксина от която от хора ще станеете шимпанзета,защото е произведена с маймунски вируси и с парите на бИл гейст. И доверчивият швейк блее и вярва на всеки фейк

150

:)

преди 3 години

Фалшива новина от фейсбук страницата на някакъв аспирант, който тук наричат учен. Трагедия.

149

Анонимен

преди 3 години

Не ме учудва пускането на Fake News "новината" с брътвежите на господин Никой (Кудрявцев) от Украйна.Тези там са кръгли нули във всичко и понеже като нас не им дават да си купят ваксината, понеже е руска, от девет кладенеца носят вода да я очернят, за да обяснят на поробеното си население, защо ги оставят да *** без ваксина.Точно като нас.

148

Антонио

преди 3 години

Чак не мога да повярвам, че руснаците си признаха сами. Голям резил.

147

Анонимен

преди 3 години

А ваксината на АстраЗенека се прави на базата на маймунски адено вирус и при тестовете и има не един човек пострадал тежко от нея, включително до пълна парализа.Затова спряха тестването ѝ, но производството и продължава.Точно тази ваксина ни гласят европейските бюрократи, заради интереса им към огромните доходи от продажбата ѝ а и защото си правят политика с нашето здраве и живот.И понеже тази ваксина не става, ако изобщо я поправят ще стане догодина, дигат сега пушилка срещу руската.

146

Анонимен

преди 3 години

Според новините, Русия има поръчани вече милиард и половина дози от ваксината на Векктор и вече има регистрирани още две други ваксини, работещи на друг принцип.Чуждестранни величия се молят по телефона на Путин, да ги уреди с ваксината.С тази ваксина са ваксинирали генералния щаб на руската армия и цялото министерство на отбраната, включително и Путин. Те да не са луди да се виксинират с нещо, което не е като хората? Ако имаше и най-малкото съмнение, че нещо не е наред това нямаше на стане.

145

Анонимен

преди 3 години

Поредната порнография в журналистиката!Западната пропаганда плаща на някой господин никой, той обявява това, което им е нужно, а те започват неистово да разгласяват глупостите му, сякаш идват от някакъв достоверен източник. Тоя номер вече се изтърка. Точно така в тоя сайт цитират мнения за Русия от руснаци, само ако те са от организации, финансирани и задкулисно управлявани от САЩ и Сорос.Ваксината на Вектор е приложена безпроблемно вече на 40 000 човека, включително Путин, зящо ли?

144

Анонимен

преди 3 години

Александър Кудрявцев е напълно неизвестен човек в медицината. подобни твърдения няма никъде в руските опозиционни медии, само в бг медиите като първоизточник на новината е украйна

143

Анонимен

преди 3 години

До 161 - Първо ваксинирай себе си

142

Животновъд

преди 3 години

Ваксинирам русофили срещу бяс. За пенсионери безплатно!

141

Анонимен

преди 3 години

Do 158 - Трай, не пискай, бе, анимал. Ваксината на сибирския център "вектор" съдържа изкуствено синтезиран ген на коронавируса, който произвежда белтъка на шиповете на вируса. С тези шипове коронавирусът прониква в човешките клетки. Т.е. това е модерна рекомбинанта ваксина - такава прави и американската компания " Модерна". Целта е да се предизвика организмът да произвежда антитела блокиращи този ген. Че тази платформа е използвана за създаване на ветеринарна ваксина - няма никакво значение.

140

реклама

преди 3 години

Ама добри са де, не мога да не го призная. Ако бяха казали нещо друго, например ваксината дава странични ефекти, не е изпитана или каквото и да е научно звучащо твърдение, просто щеше да мине и замине и никой да не обърне внимание. Ама като кажат някоя проcтотия като "уу, то това е ваксина за животни" виж как ни легна на сърце и няколко дни ще си го разказваме като забавна история... А по-късно пък ще си кажем "аа, то по-добре ваксините на Гейтс, нищо, че можем да умрем от тях, поне са за хора".

139

Жоро

преди 3 години

До 1 148 Нека дургарката *** Нинова даде светъл пример.Първа да я боцнат с вегетарианската ваксина от Русия.Ако НЕ - да се махне от ефира и да ходи да пасе ***.Никой от как е създадена тази партия, та до ден днешен няма акъл за нещо повече от да пасе ***.Прости антибългари,слугуващи на национален враг СССР(Русия) с надежда да забогатеят на гърба на българският народ.

138

Анонимен

преди 3 години

Естествено че ще напише така, нали работи за конкурентна компания. Сега обаче трябва да избягва да пие чай защото може да се спомине внезапно от ... коронавирус.