17

Анонимен

преди 3 години

Ако с разпространението на такива истории има поне малък шанс за намаляване на потока от безбройни кафяви нашественици, ще е добре да има повече истории.

16

Shrek

преди 3 години

Като не им харесва в Мория да се върнат в Мордор откъдето са изпълзяли!

15

ДДРонег

преди 3 години

Този 16-год. Ясер ли е един от режисьорите от Афганистан - смях !!!"Жалостива" история, опитват се да ни разчустват !!!Истината :Този Ясер говори , че Европа пледирала много за правата на човека ... Да де, ама като ти се струпат милиони чужденци и то с корренно рзлична култура, не можеш да реагираш по същия начин !!!Количествените промени водят до качествени изменения - това е ЗАКОН във философията, в живота !!!А най-ваният факт е, че тези са ЗАВОЕВАТЕЛИ, не мигранти !!!

14

Христо Христов

преди 3 години

И ко ривете срещу тези?То половината *** у нас също верват, че "на запад" кинтите висят по дърветата и трябва само да се протегнещ... при това даже без меркел да ги е канила....

13

Дойче велев

преди 3 години

Предлагам на сърдечния, емпатичен и толерантен екип на БГ днес да приеме в редакцията си и по домовете си най-надарените момчета и да осъществи творческата им реализация и полово съзряване, а после да ги осинови и им куи по една кола на лизинг за сметка на домакините.

12

дфхд

преди 3 години

Тези примитивни животни и либералите трябва да се избият до крак !

11

Мда

преди 3 години

Крайно време е мигрантската вакханалия в Европа да приключва и кой откъдето е!

10

2

преди 3 години

Той е на 16 , дошъл е за да се грижат за него ...и да му дадат да снима филми. Той ИСКА.. той дори не се замисля че трябва да даде нещо, че трябва да умее нещо и най-вече..НИКОЙ НЕ МУ Е ДЛЪЖЕН!!!!!

9

Анонимен

преди 3 години

Всички от Мория да заминават за Дубай.Там е техния рай.Братята им мюсулмани ги очакват.Няма нищо за тях в християнска Европа.Пътят им е към Арабския полуостров.

8

Мордор

преди 3 години

Като дойдат в Гърция, какво очакват?Някой да им даде вила, кола и яхта?По-добре да им предоставят възможност да берат маслини, да пасат кози, да ловят риба или там каквото могат да правят.

7

Анонимен

преди 3 години

Естественно че ромовете са го запалили,гадчета ,обратно в родината ви

6

Анонимен

преди 3 години

Някой трябва да обясни на мигрантите, какво е нелегален емигрант и как се емигрира легално в ЕС.

5

ЧИТАТЕЛ

преди 3 години

Всеки желаещ да посети Ес може да си извади виза, да заяви намеренията си за посещения и да си купи билет. Щом влезе в ЕС следва да спазва всички закони.Който се опитва да влезе в нарушение на нашите закони следва да бъде спрян, при отказ, ликвидиран.Всеки нашественик е враг

4

Анонимен

преди 3 години

Баси сълзливите емигрантски лъжи. Като не ти харесва в Гърция марш обратно в Афганистан или откъдето там си изпълзял!

3

Анастас Михос

преди 3 години

КОЙТО НЕ НОСИ ГРЪЦКИ ИМЕНА , НЕ ГОВОРИ ГРЪЦКИЯТ СВЕЩЕН И ВЕЛИК ЕЗИК , И НЕ ЗНАЕ ГРЪЦКАТА ИСТОРИЯС --------- НЯМА ПРАВОТО ДА ДИША ВЪЗДУХ НА ГРЪЦКА СВЕЩЕННА ЗЕМЯ !

2

Леле

преди 3 години

Ясер ВЕЧЕ е направил първият си филм- с последен модел телефон Ейпъл е заснел видеа от горящата Мория, на които се "насладих" в туитър. Всички бяха радостни и пееха "Бай бай, Мория! Алаху Акбар". Не виждам драмата му. Пс. Човешките права са за Човеци, не за...

1

крум

преди 3 години

Някой да е тук заради LOTR? :D