14

какви болници?

преди 3 години

Болници имаше по времето на соца, а сега са търговски дружества!

13

Анонимен

преди 3 години

Доста странно е това във време, когато Борисов тегли милиарди заеми и раздава пари, както му падне. Що Златоград не се обърне направо към него?

12

болниците кат в Зла-

преди 3 години

-тоград си лекуват болните в Пюовдив ! А и половината санитарки и мед сестти вече в Пловдив са с коли на който номерата им започват със ,,См,,

11

до 8

преди 3 години

Стани бакшиш бе ,ще работиш по малко ,да не са те направили лекар насила ?

10

До Обективно

преди 3 години

има един заврен зет, който трябва да бъде обе сен с главата надолу, всичко раздаде като ората от малата и сега ръководи възстанията, че нишката се затяга около врата му

9

ДО 6

преди 3 години

ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ ЧЕ ПРЕЗ ЛОШИЯ КОМУНИЗЪМ ИМАШЕ ПАРНО ВЪВ ВСИЧКИ БОЛНИЦИ!А ТЕРИ ТЕРОРИСТИ УНИОЖИХА ВСИЧКО НАРИЧАХА ГО С ЛЪЖЛИВИЯ ТЕРМИН ДЕМОКРАЦИЯ КАКТО И СЕГА УЖ ВИ СПАСЯВАЛИ ОТ ЛЪЖАТА КОРОНА!

8

Лекар

преди 3 години

До 4.....*** в която и да е болница да работиш 24 часа и ще разбереш разликата от бакшишите. Неблагодарно същество.....

7

Анонимен

преди 3 години

Що бе? Нали ББ беше подсигурил всички болници с каквото им е необходимо?Маски, защитни костюми, модерна апаратура, лекарства, млади лекари, че даже и по Европа изнасяше излишъка.

6

Обективно

преди 3 години

АКО Е ВЯРНО , ЧЕ БОЛНИЦАТА В ЗЛАТОГРАД ИМА НУЖДА ОТ ДЪРВА ЗА ОГРЕВ - ТРЯБВА ДА СЕ ВЪЗСТАНОВИ СМЪРТНОТО НАКАЗАНИЕ ТУК И СЕГА.ДА ПРИПОМНЯ ОЩЕ, ЧЕ ЗА 30 ГОДИНИ СЛЕД 10.11. ОЩЕ СЕ ВОЗИМ В СЪЩИТЕ СТАРИ ВАГОНИ ОТ НАЧАЛОТО НА РЕПУБЛИКАТА НИ. МАЛКО Е ДА СЕ КАЖЕ : П О З О Р!!!!

5

Нане

преди 3 години

Болниците от тип Златоград, се нуждаят от около 30 години за помощ...***, кой го е еня... А герберастията просташка управлява вече 11 години здравеопазването...

4

Уж медици

преди 3 години

Пък не се пазят както трябва ! Какво да кажем за таксиметровите шофьори който на ден возят по двайсет клиента без маски и им говорят от трийсет санта право в лицата .Тя държавата от таксиджии не се интересува !

3

О хо хо

преди 3 години

Какви дърва за огрев за болница от 21 век?!?!?!?!Да не сме в Средновековието???

2

Анонимен

преди 3 години

Имам капачки от бирени шишета и аз мога да помогна, вие не носете маски и се търкаляйте като прасета по болниците пък ние да ви носим дърва за огрев ? Какво общо има вируса със парите ви за отопление, някой май е решил да свие кинтите ?

1

При толкова

преди 3 години

Незаконна сеч в региона да останат без дърва за огрев...