8

Анонимен

преди 3 години

Спрете с лъжите. Това не са новозаразени. Лабораториите подават данни за направени тестове, но никой не знае колко от тях са повторни тестове на вече заразени или хоспитализирани пациенти.Ако искам да вдигна бройката ще наредя в един ден да се изтестват всички пациенти. Така се манипулират хората. Медиите са инструмент на властта.

7

Бау

преди 3 години

Ще ни свършат лекарите. Леглата не са чак такъв проблем. Ама ако няма кой да се грижи за болните, нещата ще станат зле. *** не спазва елементарните неща и ще има по-ограничаващи мерки за .. всички.

6

Анонимен

преди 3 години

Имат 15 легла умората почна да ги наляга, не е работа туй 20 лекари и 40 мед сестри да се грижат за 15 легла колко работа е ако знаете. Депутатите да се запишат доброволци и да ходят помагат при лечението на болните.

5

Т.Шак

преди 3 години

Ама вие наистина ли повярвахте, че ще минете метър, без да се зарази те?!?Споко бе! Ще ви мине.

4

Анонимен

преди 3 години

Проблема е че здрави хора с положителен тест могат да влязат пожелателно в болница и така се заемат местата предвидени за истински болните.

3

Анонимен

преди 3 години

Мутафчийски ви го каза: яко ще измрете

2

Българин

преди 3 години

Аз си купих къща в село Неофит Рилски до най-големия Исторически паркв света, работя си от лаптопа, ям си чиста храна от биопазара и не съм слагал маска досега.. има си клиника, а детето ходи на детска

1

Анонимен

преди 3 години

Чакаме Борисов, Вълчев, Кастрева или Стаматов да се изтопосат и да кажат как училищата са най-контролираната среда. Нагъчкани по 25-30 деца 6 часа дневно без маски, после в градски транспорт пак нагъчкани в пикови часове. Хигиенистката забърсва с една кофа целият етаж, но на хартия имат 4 пъти дневно дезинфекция на всички повърхности.Във всички страни,които са отворили училищата положението е едно и също.Следва мощна втора вълна на К19 за съответната страна.България не е изключение.