28

Анонимен

преди 3 години

Тоя козел е срам за математиката. Ама как удобно коментира заразените, ама за хоспитализираните и интензивните и думичка не казва, защото те почти не растат, абе с две думи - пипируда на комунистите от сзо/Ако спрат да тестват безсимптомни системата им ще остане без работа, ако пък избесят щаба на площада, вирусът ще изчезне напълно

27

баба мара

преди 3 години

няма да издържи защото почти всички системи са построени на принципа на печалбатасдс разби здравеопазването на българия и сега ще берем горчивите плодове натяхната алчност и злоба сега които си плати ще живее а сухите съчки къмкрематориума

26

овча работа

преди 3 години

Когато Мориарти ви каза, че броят регистрирани случаи ще стигне и надмине 30000, а това беше още миналия месец, искахте да го арестувате. Когато ви казва сега, че ако карате така, здравната система ще поддаде - пак да го арестувате. То и ов-цете в кошарите скоро ще видят, че здравната система отива да поддава. Продължавайте да бле-еете - няма вирОс, лъжат ни и вярвайте на Мангърката, дето вирусът щял да изчезне през юни, дето през март каза, че тестовете са малко, а сега, че били много на ден.

25

Анонимен

преди 3 години

Забележете какво става в Туркменистан - там думата коронавирус е забранена, забранено е да се ходи с маски по улиците, не се правят тестове ,не се води статистика, официално нямат нито един болен от ковид, нито са измряли яко, нито има хладилни камиони и чували с трупове по улицата.

24

СТРАНДЖАТА

преди 3 години

До АнонименЗащото властта управлява системата, а хората са важни само преди избори за да гласуват.

23

Анонимен

преди 3 години

Защо винаги системата е най-важна? Защо не са важни хората?

22

Анонимен

преди 3 години

Защо сега по телевизите на стои хашгата "Стойте си в къщ"?

21

Анонимен

преди 3 години

Нямало да издържи здравната система?!Важно е да издържи правителството, защото има още много милиарди за крадене.

20

Трола от гурътъ

преди 3 години

До Анонимен 17 - всичко е част от плана. Кой най-често води децата на даскало? Баба и Дядо. А точно те са пряка конкуренция на правителствата - хем не работят, хем пари взимат - вече и не гласуват повечето от тях. И сега са на мушката. Ние имаме 2.5 МЛН пенсионери- представете си 1/5 от тях да ги пожъне КОВИД. И после ще запълним липсата със тъмни субекти от Юг....Ако народа не рипне и не ги свали (или ползва за коледна украса) след като се превърнем в Еквадор 2

19

УМЕН

преди 3 години

Отново ни черпят с големи порции лъжи. Не вярвам и една дума на новини свързани с ковид.9

18

Гаги

преди 3 години

Няма лекари, не леглата са проблем. Кат се замисли човек, няма и лекарства и апаратура извън големите градове.

17

Hs

преди 3 години

Историята се повтаря. Всяка пандемия е била с по-силна втора вълна.

16

Има легла

преди 3 години

Има леглаИма леглаИма леглаИма леглаИма леглаНо на леглата се умира, така, че колко са важни, сами преценете.

15

Моделът

преди 3 години

Моят математически модел показва ,че падишахът от Банкя ще падне преди тази Коледа !

14

УМЕН

преди 3 години

Отново ни черпят с големи порции лъжи. Не вярвам и една дума на новини свързани с ковид.9

13

Анонимен

преди 3 години

Всички в семейството изкарахме лека хрема, болка в гърлото и отпадналост, само един вдигна температура за два дни и загуби обоняние. Нищо апокалиптично, грип като всеки друг. МЕРС който също беше корона вирус и него така го изкарах за два дни. Спортувайте, хранете се здравословно и пей сърце.

12

Ха-ха-ха!

преди 3 години

До БългаринАз пък си останах вкъщи, ходя си на работа в болницата, ям каквото си пожелая, а маска слагам само за 5 секунди, докато минавам покрай охраната на входа. Ако трябва да работя от вкъщи на лаптоп, ще полудея от скука.

11

БХК

преди 3 години

продължавате да пишете глупости и да раздувате един не толкова голям проблем.Дори има вече колективни искове заведени срещу правителства за раздуването на този балон. Проблем има, но не в тези мащаби.По-голямата част от новозаразените са си болни от обикновен сезонен грип, който няма нищо общо с така любимата корона.Но пък така се крие по-лесно обемите на откраднатото и се отвлича вниманието на хората. Верно сме *** народ.

10

Анонимен

преди 3 години

Вече не само здравната система трябва да издържи, образователната също, но с инатанпроявен от Вълчев и Борисов скоро ше останем хем без лекари, хем без учители.

9

Анонимен

преди 3 години

Под вещото управление на нашият пръв партиен и държавен ръководител г-н Борисов, и най бедните българи вече могат да мислят за почивки, пазаруване и забавления. Неспирният автомобилен поток по новите ни магистрали го доказва. Българинът замогна в последните 10 години и е щастлив. И никога няма да забрави това което Бойко направи за България и народа!ГЕРБ- ПОБЕДА!