55

Анонимен

преди 3 години

Ако позволите да ви подменят конституцията, това ще се води за нормално.

54

Анонимен

преди 3 години

Какво ви пука за вмро или който и да е. Кой е сигнализирал, няма значение.Отклонявате се и позволявате на провокатори да ви отклоняват от основния въпрос - кога ще ги смачкаме?

53

Анонимен

преди 3 години

Егаси и гнусотията,срамно било да се говори за кървенето при жените а има реклами за превръзки по телевизиитетия като са го писали това за България сигурно са мислели за Авганистан.Българското общество е най=разкрепостеното в региона,да не кажа друга дума.Не само в Турция,за там сравнение не може да има с тук,но дори в бивша Югославия,в Гърция,да не говорим за Албания е насравнимо по=консервативно.Вече не се издържат тия гнусотии,то бива,бива,ама вол за мезе не бива.

52

Анонимен

преди 3 години

агресията и сприхавостта на тезиот ВМРО, наричащи себе си "патриоти" до голяма степен идва от непълноценен (или никакъв) сексуален живот. Някои от тях физически не могат (Каракачанов), други са прикрити гейове (Джамбазки).

51

По-добре работете

преди 3 години

Върху пандемията, защото умират хора, а вашия мутропартньор се ослушва

50

Анонимен

преди 3 години

А нещо за паспортите?Със или без тази книга децата ги знаят тези работи.

49

ivailo

преди 3 години

Сашко, естествено е не само ВМРО, а и всеки по-нормален човек "да скочи" на тая порнография... Дано Каскета най-накрая свърши нещо полезно, и подведе под отговорност БХК, и останалите разпространители на тая "детска книжка".

48

22

преди 3 години

хахахх споко който иска да знае на 8 години знае какво е то аджеба секс. ако иска една жена ще е със 50 човека в живота си. тая работа си е нейна. Не е на пишман патриотите. И да хубаво е човек да мастурбира. След това като срещне един такъв патреот и недай си Боже си легнат да знае, че мисионерската не е единствената поза и оргазмът не е мистично същество. Хахаха само в художествената лит жената е на почит. Реално тя е роб на мъж и кухня. Колко хиляди жени са жертви на насилие бе?!

47

Анонимен

преди 3 години

И аз не го харесвам това кенефско четиво защо всички мъже се показват като чернокожи с африканско-арабско-ромски лица пък жените винаги са бели?Какво казват на малките момиченца по този начин?Правете секс с печки.Родете печка и дтанете черни.Това е расизъм.

46

Анонимен

преди 3 години

Браво на ВМРО !

45

Анонимен

преди 3 години

Торбичката не си е виждал оная работа от години (заради шкемрбето). Може вече да като тези от книгата. Много отстъпчив е станал и по македонския въпрос, и спрямо ГЕРБ

44

Анонимен

преди 3 години

Тази книга е подходяща за Джамбазки

43

Анонимен

преди 3 години

Комунизма не успя да унищожи света, феминизма ще успее...

42

хахаха

преди 3 години

аве нали сте патерици на гейберите какво се праите на ущипани...

41

Хахаха

преди 3 години

ЛГБТИ атакуват България, Унгария и Полша...Няма да им мине номера ...Членовете на БХК са за съд, за детска порнография, насаждане на омраза и умишлено сексуално въвличане на дезата в порно.БХК са престъпници

40

Анонимен

преди 3 години

Прегледах книгата, нищо страшно. Напротив, доста полезни неща за ограмотяване на децата. Има там някоя и друга страница за ЛГБТ и какво от това. Едно дете едва ли ще си промени ориентацията от 2-3 картинки и няколко реда, тая работа не е заразна, но пък това ще е полезно за деца, които наистина са различни. МВРО-то просто се правят на интересни, защо не реагират срещу хилядите порно сайтове със свободен достъп.

39

Анонимен

преди 3 години

До 39Новината днес е, че Фигуранта празнува ден на селскостопанската авиация !!!

38

Давня

преди 3 години

Малка страна, с изчезващо население няма избор освен да се приспособи към командващия васалите. Книгата сега я прочетох и реално покрива истински проблеми с които се блъскаш в училище и където никой не *** да ти обясни каквото и да било.

37

Бау

преди 3 години

До 39ВМРО търсят начин да влязат в новините и "без да искат" направиха реклама на книгата. Никой нямаше да знае за нея. Сега вече децата ще проверят да видят за какво става дума ...

36

НОВИНА Е ЗА ДНЕС

преди 3 години

за другите е отклоняване на вниманието